Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה מחברי פורום שהם מעצבים גרפיים או עם כישרון כזה או אחר בעיצוב במחשב (פוטושופ ושאר תוכנות), לעזרה קטנה (שכן מכריי לומדים ועסוקים בלימודיהם, ואין להם זמן כרגע לעזור לי). אני מחפש לייצר לוגו לאתר מסוים, שאת כל הפרטים לגבי הלוגו ואודותיו אני אמסור בה"פ. אני מעריך שמדובר בעבודה לא מאסיבית כלל וכלל, שכן מדובר בסך הכל בלוגו לא מסובך (בטח עניין של כמה שעות לכל היותר).

כמו כן, אתם יכולים לכתוב לי המלצות שלכם על מישהו שאתם מכירים או בעל עסק\מתמחה בתחום, כאן בשרשור.

תודה! :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין שום דבר פשוט בליצור לוגו , או בכמה שעות עבודה לדעתי.

לפני כחודש חודשיים היתה בקשה למעצב (במקרה ההוא לצורך אתר) - 2 ההמלצות שלי בתרד עומדות - במיוחד השניה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף, אם כבר לוגו זה אחד הדברים הבעייתיים מבחינת הורדה של הקונספט לויז'ואליות,

לוגו טוב אומר מי אתה ומה אתה עושה,

וכזה לוקח הרבה זמן להכין...

אמנם, לא מן הנמנע להשתמש בתבנית מסויימת במידה ואין דרישה מיוחדת לכך שהלוגו יהיה custom made כביכול.

אם זה המקרה (ואני מניח שהוא כזה, כי במידה והייתה דרישה בקנה מידה כמו שליביו מדבר עליו לא היית מעלה את ההודעה הזו),

תוכל למצוא במגוון אתרים templates ללוגואים לפי קטגוריות,

משם, ברגע שמצאת את הלוגו שאתה אוהב, אפשר לשנות דברים כמו טקסטים וכדומה.

מעבר לכך, יש כל מיני תוכנות ל"עיצוב" לוגואים באותו סגנון עבודה, של "שפצור" אובייקטים קיימים.

https://www.google.co.il/search?hl=iw&client=firefox-a&hs=3A5&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=logo+design+software&oq=logo+design+software&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_nf=1&gs_l=serp.3..0l4.7720.8459.0.8708.6.6.0.0.0.0.208.747.2j3j1.6.0.gKz2nJfDVoU

אם תרצה עזרה נוספת בהתמצאות אשמח לעזור לך.

ושוב, במידה ואתה מחפש משהו מותאם אישית, אין מנוס מלפנות למעצב מקצועי כמו שליביו ציין.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ליביו - מדובר בלוגו פשוט ולא משהו מושקע לאיזו חברת עסקים. מדובר באתר (פורום למען האמת) מסוים, ושהלוגו יהיה קליט לעין ומעניין (ועל אחת כמה וכמה כשהשם ברור, רק נשאר לעצב אותו מעט). יש זמן, אין פה לחץ של זמן, פשוט אני מעוניין לעשות את זה כבר ולפתח את העניין של קידום הפורום ההוא.

blavie - אפשר לדבר איתך בפרטי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ליביו - מדובר בלוגו פשוט ולא משהו מושקע לאיזו חברת עסקים. מדובר באתר (פורום למען האמת) מסוים, ושהלוגו יהיה קליט לעין ומעניין (ועל אחת כמה וכמה כשהשם ברור, רק נשאר לעצב אותו מעט). יש זמן, אין פה לחץ של זמן, פשוט אני מעוניין לעשות את זה כבר ולפתח את העניין של קידום הפורום ההוא.

blavie - אפשר לדבר איתך בפרטי?

בכיף... כרגע אני קצת לחוץ מבחינת עבודה,

אך אם זה משהו שאוכל לדחוף אז בכיף...

הכי הרבה אוכל לכוון אותך,

בקיצור, דבר איתי, לא תפסיד:lol:

ובפעם הבאה, לא צריך לבקש רשות כדי לשלוח ה"פ :wink::-)

DOESN'T WORK HARD

פורסם
איתי לוסטגרטן: http://www.illustgarten.com/

אחד שיודע מה הוא עושה.

איתמר.

כבר עבר זמן העריכה על ההודעה הקודמת, אז אצטרך לומר כאן - הבחור תותח!

השאיר אותי פעור פה עם האילוסטרציות.

שמרתי במועדפים :-D

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...