Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול פעם שאתם מדליקים את המכשיר הוא מאמת זהות בעזרת מספר IMEI אצל המפעילה, אם שיניתם מכשיר במקרה אז אוטומטית תקבלו עדכון הגדרות מפעיל, בנוקיה זה SMS באייפון זה סתם הודעת מערכת בשאר הטלפונים לא רואים זאת.

בכללי המערכות שלהם מקשרות IMEI למספר טלפון ספציפי(IMSI), זאת אומרת שהם יוכלו תמיד להגיד לכם איזה IMEI עובד אם IMSI שלהם, אבל הם לא יכולים לומר לכם איזה IMSI עובד אם IMEI ספציפי.

זה כמו שירות 144 של בזק והאתר של 441 בגוגל.

לא לשכוח שחברות הסלולאר בסך הכול נותנות לכם תשתית (מספר IMSI) את מספר הIMEI מקבלים מהיצרן.

לפי מספר IMEI במקסימום אפשר לבדוק על בסיס איזו רשת הוא עובד באותה האת וגם זה מידע חלקי למי שרוצה לנסות מוזמן לשלוח בקשה בIMEI.INFO.

מבחינה טכנית אפשר גם לדעת איפה המכשיר נמצא אבל את זה אף אחד לא יגיד לכם ללא צו :(

אודי A4

דימה.

פורסם

הIMEI נשמר אצלהם בלוגים במליון מקומות שונים.

אין ספק שיש להם גישה למידע.

אין להם סיבה כלכלית להשקיע בך דקה ולהביא לך את הIMEI.

בכל אופן, כשקנית את המכשיר, קנית אותו וקיבלת קבלה (כנראה), על הקבלות היום כותבים את הIMEI.

תסתכל אולי בITUNES (אני אישית לא מכיר את התוכנה) אני מניח שיש שם IMEI, גם על הקופסה של הטלפון אמורה להיות מדבקה.

פורסם

אני לקוח עסקי

יש לי דרישות:-D

ספק שלא מוכן ללכת לקראת לקוח עסקי, מאבד אותו מהר מאוד.

לגבי קופסה וקבלות, הביאו לו את המכשיר מחו"ל ללא קופסה, כדי לחסוך מקום...

ואת ה Find My Iphone הוא כמובן לא הפעיל.

הוא ילמד בדרך הקשה והכואבת של הכיס.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

סתם שאלה, איך זה עובד עם תוכניות ההחזר למיניהן, אם אני ארצה להחליף מכשיר אבל אדע שאני לא אקבל תכנית טובה בעלת החזר דומה ולא אדווח - אדפק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה שתדפק?

בתכניות עסקיות ההחזר הוא לפי דגם המכשיר שנרכש.

אם אתה משתמש במכשיר שרכשת לבד בנוסף, אז אין הבדל בהחזר

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

החברות בודקות את ה-IMEI, ואם נעשה שימוש במכשיר שאינו בעל IMEI הרשום בחברה ההחזרים מבוטלים. הדבר נכון לגבי מכשירים שנרכשו מחוץ לחברה, ולאחרונה לפחות חברה אחת הוסיפה סעיף בחוזה המאפשר לה לבטל החזרים גם אם המכשיר נרכש בחברה. הסיבה היא מניעת החזרים כפולים על מכשיר אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה לגבי ההחזרים בחוק ניתוק זיקה - רכשתי מכשיר מאורנג' שאני משלם עליו 98 ש"ח לחודש נותרו עוד 24 חודשים, כרגע בתוכנית אני מקבל עליו זיכוי מלא.

אם אני עובר לחברה אחרת איך אני מקבל זיכוי על התשלום שאני ממשיך לשלם באורנג' ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה פונה לחברה ומציג את המכשיר, בליווי קבלה (או הוכחה אחרת) על רכישתו - תקבל זיכוי לפי התנאים בתוכנית אליה אתה מצטרף.

האם המעבר יהיה כדאי? יהיה עליך לחשב את העלויות החדשות מול הישנות בהתאם לצרכיך ולתוכנית שאליה תצטרף.

לשיטה קוראים "ניצתוק זיקה".

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
החברות בודקות את ה-IMEI, ואם נעשה שימוש במכשיר שאינו בעל IMEI הרשום בחברה ההחזרים מבוטלים. הדבר נכון לגבי מכשירים שנרכשו מחוץ לחברה, ולאחרונה לפחות חברה אחת הוסיפה סעיף בחוזה המאפשר לה לבטל החזרים גם אם המכשיר נרכש בחברה. הסיבה היא מניעת החזרים כפולים על מכשיר אחד.

אני כול חודש, חודשיים מחליף מכשיר ואיך שהוא אני עדיין מקבל החזר על אייפון 4 שרכשתי לפני למעלה משנה וחצי.

חוץ מזה אני לא חושב שהם יכולים לשנות חוזה ככה סתם, ההתחיבות היא דו צדדית גם לך יש מחויבות בחוזה וגם להם, חלק מזה כולל החזר על המכשיר.

אודי A4

דימה.

פורסם
אני כול חודש, חודשיים מחליף מכשיר ואיך שהוא אני עדיין מקבל החזר על אייפון 4 שרכשתי לפני למעלה משנה וחצי.

חוץ מזה אני לא חושב שהם יכולים לשנות חוזה ככה סתם, ההתחיבות היא דו צדדית גם לך יש מחויבות בחוזה וגם להם, חלק מזה כולל החזר על המכשיר.

תיאורטית זה מה שהם אמורים לעשות על פי החוזה, פרקטית הם לא עושים את זה, יש לי 4 קווים מתוכם 4 בהחזר ניתוק זיקה ואף אחד לא תואם את המכשיר הקיים.

פורסם

אם המכשיר נרכש מהחברה לפני שנה וחצי אין להם בחוזה אפשרות לבטל את הזיכוי - אלא אם מדובר בניתוק זיקה. עד כמה שאני פלאפון הכניסו רק לאחרונה סעיף שמאפשר להם לבטל זיכוים במקרה שהטלפון מוחלף קם במקרה שנרכש מהחברה. איני ידע אם הם עושים שימוש בסעי זה.

פורסם

מדובר על מודל חיוב זיכוי רגיל, אין קשר לניתוק זיקה.

הטלפון שלי נמכר ללא מסמכים ככה שהבחור שקנה אותו לא יכול לממש זיכוי לפי ניתוק זיקה.

אני לא רואה סיבה שהם יפסיקו את ההחזר , בזמנו עברתי על החוזה ולא היה בו כלום על ביטול החזרים מסיבה כול שהיא , אולי עכשיו משהו השתנה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...