Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש מידע רלוונטי בנושא וההבנה כי במאזדה 3 ישנם 2 מיקומים אפשריים למסנן הדלק:

1. כיצד אוכל לדעת אם מסנן הדלק ברכבי ממוקם מחוץ למיכל או בתוכו? (לאחר בירור עם מוסך מאזדה הם טוענים כי ניתן לבדוק זאת תוך הסתכלות על הרכב ולא לפי מספר רכב) ועל כן אני שואל איך אוכל לראות זאת? אם מישהו יוכל לכוון אותי זה יהיה נהדר

2. כיצד ניתן להחליף את המסנן באופן עצמאי?

תודה מראש

גל

פורסם

תסתכל ברישיון הרכב, על מספר השלדה, אם ה-6 ספרות האחרונות מעל 133398 אז הפילטר חיצוני, נמצא בתחתית הרכב

קצת לפני בית הגלגל האחורי מצד ימין (של הרכב) ואם מעל שלדה זו אז הפילטר הוא פנימי ז"א בתוך המיכל.

הדבר נכון לגבי נפח 1600 (קומפורט ואקטיב) לגבי נפח 2000 (ספיריט)הפילטר הוא חיצוני בלבד.

לגבי ההחלפה, אם חיצוני עדיף לתת למי שמכיר כי אפשר לשבור את הקליפסים של הצינורות בכניסה וביציאה מהמסנן אם פנימי עדיף במוסך מורכב מדי לעשות לבד.

פורסם
תסתכל ברישיון הרכב, על מספר השלדה, אם ה-6 ספרות האחרונות מעל 133398 אז הפילטר חיצוני, נמצא בתחתית הרכב

קצת לפני בית הגלגל האחורי מצד ימין (של הרכב) ואם מעל שלדה זו אז הפילטר הוא פנימי ז"א בתוך המיכל.

הדבר נכון לגבי נפח 1600 (קומפורט ואקטיב) לגבי נפח 2000 (ספיריט)הפילטר הוא חיצוני בלבד.

לגבי ההחלפה, אם חיצוני עדיף לתת למי שמכיר כי אפשר לשבור את הקליפסים של הצינורות בכניסה וביציאה מהמסנן אם פנימי עדיף במוסך מורכב מדי לעשות לבד.

שש הספרות האחרונות מתחילות ב140 ועל כן אני מבין כי הפילטר חיצוני. תודה על התשובה המפורטת.

גל

• תוכן חדש...