Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב שרק 8 אנשים הגיבו.

לדעתי, יוקוהמה חברה מספיק טובה ומוכרת לייצר גרסה קצת יותר איכותית ומתקדמת מ c.drive.

אתה יכול לראות באתר שלהם.

בכל מקרה, שני הצמיגים טובים.

פורסם
דווקא לפי מה שאני רואה ה C DRIVE 2 פחות טוב מהרגיל.

שימו לב:

שנבלבל אותך עוד יותר? נהגתי על כזו, ידנית 1996, ספורטיבית מאוד משך 10 שנים. הצמיגים הכי טובים שהיו לי היו מישלן. בחור דתי בפנצ'ריה קטנה בטירת הכרמל ליד טכנוטסט שם לי ארבעה ב-400 כ"א וכשהיתה בעיה בונטיל של אחד (והוא נהרס בנסיעה) החליף לי בלי שום דיבורים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
שנבלבל אותך עוד יותר? נהגתי על כזו, ידנית 1996, ספורטיבית מאוד משך 10 שנים. הצמיגים הכי טובים שהיו לי היו מישלן. בחור דתי בפנצ'ריה קטנה בטירת הכרמל ליד טכנוטסט שם לי ארבעה ב-400 כ"א וכשהיתה בעיה בונטיל של אחד (והוא נהרס בנסיעה) החליף לי בלי שום דיבורים.

קוראים לו רשף בחור זהב

פורסם

מה זה קשור על מה נהגת ואם זה היה ידני או לא?

אני שואל לגבי הצמיגים בלבד:?

Scan Speak

פורסם

ביררתי לגבי שני צמיגים בפנצ'ריה הקרובה לבית

יקוהמה C DRIVE 2 יעלה לי 1650 קוד מהירות V

בריג'סטון MY 01 יעלה 1550

מה אומרים עדיף?

Scan Speak

• תוכן חדש...