Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לי השבוע בשברולט אופטרה 2005 5 דלת'(הדגם המפואר עם הסאנרוף,מגנזיום,בק"ש וכו')

אגב,סתם לידע כללי הצלחתי להוציא אותו ב-24K שהמחירון הוא 35K והוא יד 1 עם 68K ק"מ...

החלטתי לעשות מערכת טובה ברכב,לא משהו מפוצץ אבל משהו שיהיה טוב ואיכותי שנוכל לשמוע באיכות טובה.

החלטתי להחליף הכל באוטו מלבד זוג רמקולים אחוריים שמגיעים סטנדרט(כמובן שגם את הפנאל להחליף).

בדיון שגויסו אליו כל חברי הקבינט שכלל אותי ואת עצמי הוחלט פה אחד שהתקציב המקסימלי יהיה כ-2000 שקלים אם אופציית חריגה של 200 שקלים במידה ויהיה משהו איכותי וטוב.

לאחר עיון קצרצר באחד מאתרי האינטרנט מצאתי מערכת שלמה יד שניה שכוללת את הרכיבים הבאים:

מגבר: JBL CS-60.4 שהספקו הוא 4X60 RMS

סאבוופר: JBL GTO1260BR גודלו 12 אינץ' והספקו 1000 וואט ו-250 RMS

קומפוננטים: mb quart ewa 160 כאשר הספקם 4 אום ו 50-100 RMS

המערכת לא חדשה אלא מעו"ד שנשמע אמין מאוד ורציני,המערכת הייתה בשימוש של חודשיים פחות או יותר ונמכרת עקב כך שהבחור החליף לרכב חדש עם מערכת מוכנה מראש.

המחיר לכל העסקה : 1000 שקלים.

האם העסקה שווה?

האם המוצרים טובים ויענו על דרישותיי?(אני לא איזה דיג'יי או פריק של מוזיקה שמעניין אותו איכות ומוכן לשלם עשרות אלפיי שקלים).

האם המוצרים מתאימים זה לזה?

האם הפירמה של המוצרים טובה?(JBL אני מכיר אבל את הMB QUART לא ממש).

כמה יכולה לעלות לי התקנה וחיווט של המערכת והאם אתם מכירים אנשים מקצוענים שעושים את זה במחיר סביר?

אם יש משהו לשפר או להוסיף או לתקן או להתאים אחרת אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות.

והאם יש למישהו המלצה על פאנל(רדיו דיסק)בסיסי שיתאים למערכת הזו?..

פאנל שיהיה לו שלט(תנאי שאין עסקה בלעדיו).

לא חובה שיהיה לו בלוט'וס וחיבור USB

אז אחרי כל החפירה הזאת אשמח לשמוע הצעות/חו"ד/ וכו'..

תודה רבה:-D

פורסם

אני הייתי הולך על קומפוננטים חדשים אולי על מורל טמפו

מגבר מיד 2 (יש קצת יותר טובים ממה שהוצע לך, למרות שהוא סבבה לגמריי!)

סאב גם כן מיד 2

הרדיו דיסק הזה מתאים ואפילו קצת יותר ממה שרצית Pioneer DEH3250UB

שים לב שיש עלויות נסתרות של חיווט 200 שקל והתקנה בערך 250-300 שקל

בסך הכל אם אתה לא מתכוון להשתגע והקומפוננטים של הבחור במצב טוב אז זו נשמעת כמו אחלה עסקה

SCANSPEAK

• תוכן חדש...