Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להתקין צלחת לווין, אך חושש מרמה ירודה של ההתקנה ותקלות בהמשך.

בגלל שזה תלוי ברוב במתקין, אשמח לקבל המלצה.

תודה,

תומר

פורסם

היי

מניסיוני - אני התקנתי שתי צלחות לעצמי ועשיתי זאת מתוך עיניין ו"תחביב", העסק לא כל כך מסובך ותלוי במיומנות הטכנית שלך.

במהות - אם אתה רוצה להתקין צלחת/ות כדי לחסוך את הסכום השערורייתי שגובות ממך הוט/יס, זה לא כל כך ילך מכיוון שלא תוכל לצפות בתכנים שהן משדרות מכיוון שהם מקודדים, כמו גם הרבה ערוצים מחו"ל. ישנה דרך פיראטית לצפות בתכנים מקודדים, זה נקרא "שיתוף". האיכות של צפיה כזאת היא פחות טובה מאשר של ספקיות התוכן ומכיוון שמדובר על עסק שהוא לא ממש חוקי, אתה שם את כספך על קרן הצבי. ישנה גם אפשרות לקנות מנוי/כרטיס לצפיה בתכנים מקודדים אבל זה כבר לא כל כך זול.

אני לא מנסה חלילה לייאש אותך אבל כדאי שתשב עם עצמך ותחשוב מה בדיוק אתה רוצה להשיג ע"י התקנת צלחת/ות. אם בכ"ז תרצה המלצה למתקין, פנה אלי בה"פ ואתן לך טלפון של מישהו (לא אני, כמובן).

פורסם

דווקא גם אנחנו עשינו את זה באופן עצמאי, זה היה מאוד מייאש ומגעיל.

ללא עזרה כלשהי ממישהו בעל נסיון בהתקנות, זה פשוט יהיה מעצבן. בהחלט שווה לשלם למישהו סכום מסויים שהוא יעשה את זה במקומך.

גם זה לא בדיוק "לשים את הכסף על קרן הצבי". בניגוד לשודדים יס והוט, שם אתה יכול לשלם יומי/חודשי/ושנתי(סכומים מצחיקים ביותר). לא הולך? השידור ברמה ירודה? אז הפסדת סכום שלא מתקרב בכלל לסכום של יס/הוט, ואתה עובר לשרת הבא.

פורסם

תודה על התגובות,

ראשית אין לי זמן להתעסק וללמוד את הסוגיה של ההתקנות.

מעדייף לחסוך את הכאבי ראש ולקבל את המוצר הסופי.

מבחינת לווינים וערוצים עשיתי בדיקה ומה שמצאתי די מספק אותי.

לגבי ערוצים ישראלים יש לי את הממיר עדין פלוס ככה שכנראה גם אוותר על לווין עמוס.

אשמח לקבל שמות מתקינים מומלצים.

תודה

פורסם

אצלי בבית שי צלחת לווין פרטית, והשידורים הפתוחים (FTA - FREE TO AIR) סבירים, ואצלי מגיעים ממספר לווינים - HOTBITR 8, שמשדר את הערוצים הפתוחים של אירופה (איטליה, צרפת, גרמניה וכד'), ניילסאט - משדר את כל הערוצים של המזה"ת, חלקו הגדול מקביל ללוויין ARABSAT - שידורי כל העולם הערבי.

יש לך עוד כמה אפשרויות של התקנה של לוויינים נוספים באיזורינו, כמו HELAS SAT - כל איי יוון וקפריסין, TURK SAT - טורקיה ועוד.

עלות הצלחת מתחיל מ-800 ש"ח לצלחת בקוטר של 1.2 מ', עם שני ראשים (LNB).

אני ממליץ לך על צלחת בקוטר 1.8 או 2.0 מ', עם שלושה ראשים, שעלותה הכוללת היא משהו כמו 1500 ש"ח. חשוב! אם אתה מעוניין בערוצים ישראליים - יש לך רק חמישה.

יש דרכים לעקוף את ההצפנה של YES, ע"י כמו שקודמיי אמרו - שיתוף. לזה אתה צריך ממיר מתאים, כמו DREAMBOX ודומיו.

אני עובד עם העניינים האלה בצבא, ולכן אוכל להכווין אותך.

אם תרצה עוד מידע - בה"פ.

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

צלחת טובה של 1.2 מ' (נטולת LNB ) עולה 400 ש"ח,

העינית עולה 50 ש"ח.

בניילסאט יש איזה 4-5 ערוצים באנגלית ששוים משהו, בלווינים האירופאים הוטבירד וסיריוס לא תמצא ערוצים באנגלית,

כדי שהעסק יהיה כדאי תצטרך להשקיע בממיר שיתופי.

ואז אנחנו מדברים על 4 LNB + סוויץ' +זרוע להצבתם = 400 ש"ח,

ממיר שיתופי הופך את הלווינים האירופאים לכדאיים עשרות על עשרות ערוצים באנגלית כולל ב HD : פה כדאי לעבוד עם מה שהמתקינים מכירים: הדרימבוקס 800 או הוויז'ונט 9150 HD

עם עדיפות לאחרון הנחשב כבעל ממשק התקנה נוח בהרבה מהדרימבוקס.

סיפור באיזור ה 1200 ש"ח, עכשיו תוסיף על זה 500 ש"ח לשנה לאתר שיתופי ועוד 400 ש"ח עבור ההתקנה.

ובסיכום יש לנו : 400+400+1200 =2000 ש"ח התקנה חד- פעמית +500 ש"ח לשנה.

בכסף הזה אולי עדיף לעשות מינוי לנטפליקס או הולו ב 13 דולר לחודש בלי טובות.

פורסם

סמי-0503530449(SEMI),איש מבוגר כבן 60 מקצועי ברמה מטורפת.

מזמן לא הופעתי לטובה כל כך משירות,לא חסך על שקל בהתקנה,השחיל כבלים בכל הבית,חזר חמש פעמים אליי בכל בעיה שצצה.

אצלי מותקנות 3 צלחות ללווינים עמוס,הוט בירד,ניילסט וABS.

3 ממירי דרימבוקס 500 עם שיתוף,נוחים ביותר לשימוש,ומפוצצים באופציות,כולל סטירמר ואפשרות הקלטה.

כל העסק עלה אותו מחיר שאני ששילמתי ביס לשנה ולא היה בחיים מה לראות,הכל אותו זבל שוב ושוב,

היום אני מתיישב לראות טלוויזיה אני לא יודע מה לראות מרוב שיש המון דברים מענינים.

לא מאמין ששילמתי עד עכשיו ליס סכומים כאלה על כלום.

לא הייתי ממליץ להתקין לבד כי הסיכוי שתצליח לכוון את הצלחת בלי מכשיר מיוחד הוא אפסי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...