Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה ברכישת רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה החלטתי לרכוש רכב חדש.

השיקולים שחשובים לי ברכב ומנחים אותי (לאו דווקא לפי סדר החשיבות) הם כדלהלן:

א. עיצוב חוץ ופנים.

ב. ספורטיביות וזריזות.

ג. גיר ידני.

ד. נוחות.

ה. אבזור.

לאור השיקולים שמניתי לעיל, ההתלבטות שלי היא בין אלפא מיטו (Distinctive) לבין סיטרואן DS3 (דגם הספורט). נסעתי בשתיהן. האלפא יותר מדברת אלי, ואני יותר אוהב את העיצוב שלה, אך בסיטרואן היה לי נוח יותר, והיא הרגישה לי רכב שלם יותר. בנוסף יש לציין, כי את הסיטרואן אני יכול לרכוש דרך המבצע של "חבר" (126,000 ש"ח), כך שהאלפא תעלה לי יותר. מכאן הדילמה.

אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן.

תודה מראש.

פורסם

עוד לפני שקראתי את תוכן ההודעה ורק ראיתי ב PREVIEW מה אתה מחפש, ישר עלה לי לראש ה DS3.

בגירסה הידנית מדובר ברכב זריז, מאובזר מאוד. מעבר לכך, היא מאוד נוחה וגם בטוחה (5 כוכבי ריסוק).

מבחינת עיצוב, אני באופן אישי מעדיף את ה DS3 על המיטו למרות ששתיהן יפות.

במחיר של חבר, לא הייתי חושב פעמיים והולך על הסיטרואן אבל זה גם ענין של טעם.

מה עם מכוניות נוספות?

פורסם

תודה על התשובה.

אני פתוח לרכבים נוספים במגבלות התקציב שעומד על 145,000 ש״ח פחות או יותר, ובלבד שהעיצוב של הרכב מוצא חן בעיני, בעיקר חיצונית.

אני לא אוהב את העיצוב של ה- A1 והקורסה (Opc), ולכן פסלתי אותן. המיני נשית מדי לטעמי, וגם היא נפסלה. יש עוד אפשרויות במגבלות התקציב שאני מפספס?

פורסם

מבחינת הדרישה השניה שלך, הספורטיביות והזריזות, האופל לגמרי מובילה...אני גם מאוד אוהב את העיצוב שלה אבל אם אתה לא אז באמת לא רלוונטי.

אבארת' 500 לא בא בחשבון כי אתה מחפש רכב נוח והמתלים של הגירסה הידנית הזולה יותר מאוד נוקשים.

מבחינת סופר מיני עם הדרישות שרשמת, אין יותר מדי אופציות. כדאי לבדוק גם את הקליאו RS (למרות שאישית לא התחברתי אליה, לא מבחינת מראה חיצוני ובטח שלא מבחינת האפרוריות בפנים, אם כי יש הטוענים שהיא ה"הוט האצ'" האולטימטיבית ומזכירה מכוניות טובות מפעם).

מה לגבי איביזה קופרה?

פורסם

הקליאו חורגת מהתקציב, ואני לא אוהב את העיצוב שלה. גם לעיצוב של האיביזה אני לא מתחבר.

החלטה תתקבל בשבוע הבא. אני חושב שאני מגובש וההחלטה תהא בין הסיטרואן למיטו. כרגע אני נוטה לכיוון הסיטרואן, אך רוב האנשים ממליצים לי ללכת על המיטו בטענה שהיא יותר איכותית (למרות שהתרשמותי היתה דווקא הפוכה) ומזהירים אותי מפני האמינות של סיטרואן.

אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה.

פורסם

אופציה נוספת שאולי אתה מפספס: אודי A1. היו מבצעי מכירות בפסח שהורידו את המחיר לאזור ה-120 אלף ש"ח, אולי הם עדיין בתוקף ואולי אם תגיע לסוכנות ותלחץ קצת תקבל את מחיר המבצע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כרגע אני נוטה לכיוון הסיטרואן, אך רוב האנשים ממליצים לי ללכת על המיטו בטענה שהיא יותר איכותית (למרות שהתרשמותי היתה דווקא הפוכה) ומזהירים אותי מפני האמינות של סיטרואן.

אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה.

אנשים חושבים שאלפא יותר איכותית מסיטרואן בגלל שהיא אלפא, אבל בפועל המיטו היא אחת מהמכוניות הכי פחות משכנעות שאלפא הוציאו אי פעם. גם אני הייתי לוקח את ה-DS3 טורבו על פניה, במיוחד כשיש הבדל מחיר כזה משמעותי ביניהן.

אמינות - בשביל זה יש 3 שנים אחריות. לא תהיה מרוצה מהאמינות בסופן? תמכור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי,

האם חשבת על יונדאי ולוסטר?

הבנתי שהמיטו היא סוג של "פיאט משודרגת"...לא אוהב איטלקיות.

סיטרואן DS3 רכב מגניב, יפה מאוד ואם אתה מחפש נוחות אז ברור שסיטרואן...

בנוסף אתה יכול לקנות את הרכב בהנחה של חבר...מה השיקול שוב???

בהצלחה, ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

תודה רבה לכולם.

אני פחות אוהב את העיצוב של ה- a1, והדגם שהוצע במבצע לא מאובזר.

הוולסטר פחות זריזה ונוחה, ולכן פסלתי אותה.

אעדכן בהתפתחויות.

פורסם

מה ההבדל במחיר בין המיטו לDS3?

אני לא יודע מה ההבדל, אבל אגיד דבר אחד-

כשרכשתי את המיטו הוצע לי רכב אחר (לא משנה איזה, זה לא חשוב) שכחבילה כוללת הרגיש גם לי מגובש מעט יותר והמחיר גם כן היה מעט זול יותר.

אבל כמו שאמרת, גם אני נמשכתי יותר למיטו. היא פשוט עשתה לי את זה לעומת כל שאר האופציות ובסוף החלטתי ללכת עליה, גם אם זה אומר להוסיף עוד קצת כי בסופו של דבר אם הלב שלי אמר משהו אחד והייתי מתפשר בשביל כמה שקלים (יחסית כן?) הייתי מתבעס כל פעם שהייתי נזכר בזה או רואה מיטו ברחוב ולא משנה כמה הייתי נהנה עם הרכב השני...

בעיניי זאת בהחלט נקודה למחשבה בקניית רכבים כאלה (רכבי נישה שמדברים אלייך לעומת רכב משפחתי לדוגמא)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בין המיטו ל-DS3 הייתי בוחר ב-DS3.

אהבתי מאד את הייחודיות וגם התרשמתי מאד לטובה מהאיכותיות של הסיטרואן, בנוסף המחיר נשמע מאד אטרקטיבי.

התאכזבתי מאד מנהיגה על מיטו 155 כ"ס ידנית. אומנם תא נוסעים איכותי וסמל אלפא מלפנים אבל תאמין לי זה ממש לא זה, המנוע באלפא מרגיש אנמי ולא הבנתי לאן כל 155 הסוסים נעלמו.

בטווח המחירים הזה(תיבה ידנית בלבד) הכי אהבתי את האופל, רכב מאד מהנה לנהיגה והתחושה כמו שצריכה להיות ברכב ספורטיבי אמיתי.

העיצוב החיצוני מדהים לטעמי(ולראיה הרבה אנשים עצרו אותי ושאלו מה זה הרכב הזה כשנהגתי עליו).

המושבים מדהימים גם כן, ונכון שהפלסטיקה והמערכת על הפנים אבל זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך ברכב כזה.

אותי באופן אישי כל מערכות המולטימדיה האלה לא מעניינות.

אופציה שנייה (שאני בחרתי בה) - לאון FR, תקבל הכי כ"ס לשקל, רכב מרווח והמון אבזור.

פורסם

אישית הייתי הולך עם הלב!

אתה לא קונה רכב פראקטי אלא "רכב נישה". ההחלטה לא מתקבלת כמה הכי הרבה כוח סוס לשקל אתה קונה או כמה הכי הרבה מטר פח לשקל אתה יכול לרכוש בסכום הנ"ל.

אהבת דגם מסוים, לך על זה, לדעתי לא תצטער!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
אישית הייתי הולך עם הלב!

אתה לא קונה רכב פראקטי אלא "רכב נישה". ההחלטה לא מתקבלת כמה הכי הרבה כוח סוס לשקל אתה קונה או כמה הכי הרבה מטר פח לשקל אתה יכול לרכוש בסכום הנ"ל.

אהבת דגם מסוים, לך על זה, לדעתי לא תצטער!

זה ממש לא רכב "נישה" לא מדובר כאן בגרסאות הקיצון, לפחות לגבי ה-DS והמיטו.

ה-OPC זה רכב "נישה". גם ה-FR לא ממש רכב נישה. CUPRA R זה רכב "נישה".

גם על מה שאני כתבתי ניתן להתווכח.

• תוכן חדש...