Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה-פורד מונדאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אפשרות לקנות פורד מונדאו שנת 95 1.8 אוטומט.

אני יודע שבבסיסו הוא רכב מוצלח עם איכויות דינמיות וכ"ו

מבקש לדעת האם הרכב התגלה כמוצלח לאורך השנים?

האם היו בעיות אמינות?

מה דעתכם על הרכב?

אני יודע שהוא נמכר מחירון מינוס האם אני צודק?

תודה לכל המבינים!!!(ורק להם בבקשה)

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

נדיר לשלם מחירון על רכב, גם אם הוא טוב.

אז מחירון הוא לא אינדיקציה בשבילנו.

הרכב טוב, אבל הסחירות שלו מאוד נמוכה, אני מכיר אישית אחד עם מונדאו שמוכר מנובמבר שנה שעברה, והוא רוצה מתחת למחירון.

בכל אופן, לא הייתי מוותר על בדיקה במכון מורשה, מומלץ קומפיוטסט בא"ת ישן ראשון.

מנסיון.

פורסם

אני גם מוכר את המונדיאו שלי :) , עקב קבלת רכב מהעבודה (פרטים בחתימה).

היא מודל 1995 , 2000 סמ"ק GLX.

אני יכול להעיד שהרכב מראה אמינות טובה בהחלט, חזק, נוח וכיפי לנהיגה - וגם תמורה מעולה למחיר המגוחך שבו הוא נסחר (אגב, המחירון שלו ירד שוב :( אז המחיר במודעה שלי גם יורד בהתאם...)

יש הטוענים שהגיר שלו (מתוצרת מאזדה) קצר חיים יחסית, אבל אני לא נתקלתי בשום בעיה, טפו טפו טפו.

אם אתה הולך על מונדיאו, אני ממליץ בחום על רמת GLX ולא CLX, שבה אין ABS בכלל, יש רק כרית אויר אחת כמדומני, אין חלונות חשמל מאחור וכיוצ"ב אבזור דליל למדי ופלסטיקי.

לגבי מחירון כן או לא - זה כבר תלוי ברכב הספציפי, כשאני קניתי שילמתי מחיר קרוב מאד למחירון עבור רכב מטופל היטב עם ספר טיפולים מלא, וזה גם מה שאני דורש כמוכר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה רבה עזרתם לי :wink:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אם אתה הולך על מונדיאו, אני ממליץ בחום על רמת GLX ולא CLX, שבה אין ABS בכלל, יש רק כרית אויר אחת כמדומני, אין חלונות חשמל מאחור וכיוצ"ב אבזור דליל למדי ופלסטיקי.

ל-CLX ממודל 95' יש ABS ו-2 כריות. ההבדלים העקריים הם אכן ח"ח אחוריים, מראות חשמל, וכיסא נהג בעל כונון חשמלי לגובה (בלבד), שלטעמי מיותרים ברכב בן 10 מטעמי אמינות.

מה שכן, ה-CLX-ים הן 1.8 ליטר וה-GLX-ים הן 2.0 ליטר, שהינו מנוע מתאים יותר למונדיאו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...