Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן,

בשוק יש הרבה אנומליות, אבל הן לא בהתייחס לסניק שאתה מנסה למכור.

עצתי לך, שבדיוק לפיה פעל חבר שמכר סניק דומה לשלך - הלקוח הראשון שמוכן לקחת את האוטו - תן לו. תתמקח על 1000 שקלים רק בשביל ההרגשה שלו שאתה מתמקח, אבל אל תתן לו ללכת גם אם הוא יציע ל 6000 שקלים.

אם לא תעשה כך, אתה תמשיך להוציא כסף על הרכב, בין אם בטסט וביטוחים, ובין אם בתחזוקה, ובסוף אין לך שום בטחון שתקבל מחיר גבוהה מכך.

תמכור, ואל תסתכל אחורה.

בנוסף, יש מצב שבגללו אתה מנסה לעשות טרייד לרכב שלא בטוח שהיית קונה אלמלא האפשרות שיקחו ממך את הנבלה?

אני סבור שעדיף למכור בכל מחיר גם בשביל החופש להחליט בלי שיקולים זרים איזה רכב אתה עומד לקנות עם כספך.

נ.ב. מבין ללבך. גם לנו היתה סניק. כשהיא תקינה היא מכונה נהדרת. רק שזה לא קורה הרבה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ערן,

בשוק יש הרבה אנומליות, אבל הן לא בהתייחס לסניק שאתה מנסה למכור.

עצתי לך, שבדיוק לפיה פעל חבר שמכר סניק דומה לשלך - הלקוח הראשון שמוכן לקחת את האוטו - תן לו. תתמקח על 1000 שקלים רק בשביל ההרגשה שלו שאתה מתמקח, אבל אל תתן לו ללכת גם אם הוא יציע ל 6000 שקלים.

אם לא תעשה כך, אתה תמשיך להוציא כסף על הרכב, בין אם בטסט וביטוחים, ובין אם בתחזוקה, ובסוף אין לך שום בטחון שתקבל מחיר גבוהה מכך.

תמכור, ואל תסתכל אחורה.

בנוסף, יש מצב שבגללו אתה מנסה לעשות טרייד לרכב שלא בטוח שהיית קונה אלמלא האפשרות שיקחו ממך את הנבלה?

אני סבור שעדיף למכור בכל מחיר גם בשביל החופש להחליט בלי שיקולים זרים איזה רכב אתה עומד לקנות עם כספך.

נ.ב. מבין ללבך. גם לנו היתה סניק. כשהיא תקינה היא מכונה נהדרת. רק שזה לא קורה הרבה.

תודה על העידוד

דווקא אצלנו הסניק רוב הזמן כן תקינה וב 6+ שנים שהיא אצלנו כמעט ולא עשתה בעיות

אנחנו רוצים להחליף כיוון שרוצים להתחדש ורוצים רכב חסכוני

אני מנסה גם למכור במקביל פשוט קיבלתי את הרושם(המוטעה כנראה) שכשקונים רכב חדש יותר קל לעשות טרייד אין מאשר כשקונים רכב יד שנייה.

פורסם

נתת דוגמה של שתי החברות הכי גדולות של שוק הליסינג - יונדאי ודלק מוטורס. עיקר המכירות שלהם זה לציי רכב בכמויות גדולות ופחות מעניין אותם להילחם על כל לקוח פרטי. זה מובן. למה להם להיתקע עם הסניק שלך?! לעומת זאת ציינת את פיאט ורנו , שתי חברות שמצבן בטבלת המכירות הרבה פחות מזהיר ושם יעשו הכל כדי למכור מכוניות לכל אחד ואחד. אתה מבחינתך כמובן שמרוויח ואין סיבה שתתאמץ שמישהו יסכים למכור לך, אבל שתבין מאיפה זה נובע.

פורסם

גם יבואן פיאט אינו יבואן רעב.

לעומת זאת, יבואן קיה מאוד רעב והוא ישמח למכור עוד מכונית.

כמו כן, שמורה לך האופציה לקנות רכב מאחת מחברות הליסינג. יש להן סטוקים יפים של "0 ק"מ מליסינג" והם ישמחו לקחת את העגלה שלך תמורת כמה גרושים.

כל זה, בתנאי שאתה ממש לחוץ על לא להתעסק עם המכירה.

אני במקומך, הייתי מוכר לאיש הראשון שמגיע, גם אם הוא סוחר שמציע הצעה מעליבה. כמו שאמרו, תתמקח מעט, בשביל ההרגשה הטובה, ותמכור. יותר כיף לבוא לסוכנות עם כסף מזומן ולא עם נדוניה של רכב בלתי סחיר.

פורסם

מניסיון אישי, לפחות בסוכנות פורד בירושלים, גם אם תבוא אם כסף מזומן, תקבל יחס מתנשא ומחפיר, מהפקיד/ה עד מנהל הסניף. זה היבואן וזה כניראה המסר שהוא מעביר לסוכנויות, זה לא בהכרח הסניק שלך.

אגב, עשה לעצמך טובה, אל תקשיב לעצות ממי שבחיים לא היה להם רנו וזה הרוב בפורום. למה שלא אתה תהנה מסטיגמה מטופשת. הסניק שלך אוטו מצויין, למה שלא תחזיק אותו כרכב ל "יום יום". כך עשיתי עם רנו מגן, במחיר אחזקה כמעט מינימלי (ביטוחים, טיפולים), אני "מתפרע" על הרכב ונהנה כמו שאף פעם לא נהנתי מרכב. הבעיה העיקרית של הרכב, ולדעתי זה גם מה שהרס את שמו ומחירו כרכב בשוק היד שניה, זה מחירי חלפים שערוריתיים (היבואן מצהיר לאחרונה שהוא שינה גישה בנושא, לא יצא לי לבדוק), ברגע שאגיע לעימות עם חלק יקר, כניראה שאמכור את הרכב כברזל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

טוב אז בכל זאת יש Closure מהיום

ביקרנו היום בסוכנות רנו ובסוכנות פיאט ועשינו נסיעות מבחן על הקליאו 1.2 ועל ה 500 Twin air - לא הייתה פנדה לנסיעה(הייתה בתצוגה)

אחרי שקיבלנו את ההצעות בשתי הסוכנויות (שהסכימו לבצע טרייד אין לא רע מבחינתי) החלטנו בכל זאת לבלוע את העלבון ולהיכנס לסוכנות פורד, מי יודע אולי פנים מול פנים ועם רצינות מצידנו לקנייה יהיה אפשר לעשות משהו.

קיבלה את פנינו אשת מכירות חביבה בשם שביט, הסבירה לנו על הפיאסטה ועל המחיר ולא נבהלה שאמרתי טרייד אין.

שלחה אותי לברר לגבי טרייד אין במשרד שנמצא מאחורי אולם המכירות, שם בתחילה לא היו נחמדים כל כך ומייד נפנפו אותי "אנחנו לא עושים טרייד אין עם רכב כמו שלך" - תשובה כמו שקיבלתי אתמול.

חזרתי לשביט ואמרתי לה שכנראה בכל זאת המכירה הזו כבר לא תקרה, הגברת לא התרשמה וביקשה מאיתנו להמתין כמה דקות עד שתנסה לברר את העניין. הלכה חזרה הלכה חזרה דיברה עם זה ועם ההוא ולבסוף חזרה עם אחד "הבוסים" של הטרייד אין שביקש לראות את הרנו, יצא איתי החוצה הסתכל בדק ועשה סיבוב קטן. חשב קצת ובסוף הציע סכום שהיה מקובל עלי AS IS ללא בדיקה וללא טרטורים.

בשלב זה ביצענו נסיעת מבחן על הרכב ואחרי מחשבה ושקילת שלוש ההצעות החלטנו ללכת על הפיאסטה וביצענו את ההזמנה.

אז כל הכבוד לשביט מסוכנות פורד ברעננה, שידעה להלחם עבורנו ולהוציא את העסקה לפועל ואף לצ'פר אותנו במיגון מתנה.

אני מקווה שתקבל עמלה נאה על המכירה, בדרך החוצה נכנסו גם למנהל הסניף כדי לשבח אותה.

אז בסופו של דבר יש סוף טוב לסיפור, ובפעם הראשונה קנינו רכב חדש

ערן

* אשמח עם מנהל הפורום יערוך שוב את הכותרת7

פורסם
אפשר לשאול אם נתנו לך בסוף יותר מחצי מהמחירון ?

בפורד נתנו קצת פחות מחצי,ברנו קצת מעל ובפיאט אותה הצעה כמו ברנו אבל בהתנית בדיקה שבטח הייתה מורידה את ההצעה די הרבה.

בסוף החלטתי לקחת את הפיאסטה למרות שבשורה התחתונה הרנו הייתה יוצאת זולה יותר ב 3-4 אלפי ש"ח.

אשמח לשמוע את התרשמותך מהפיאסטה בהשוואה לקליאו.

כמובן תתחדש!

מכיוון שהאוטו הוא לאשתי ההתרשמות שלה חשובה יותר, אוכל לומר שהרנו בהחלט נותנת תמורה מצוינת למחיר והיא מרווחת ומאובזרת לא רע.

מבחינת תחושה בנהיגה שנינו התחברנו פחות לרנו, תפעול הקלא'ץ וההילוכים היה פחות נעים ואיכשהו התחושה הרגישה פחות "נכון" - כמובן שאני יכול לומר את זה רק לאחר שנהגתי בפיאסטה ויש לי למה להשוות.

הפיאסטה מרגישה יותר איכותית, המושב היה לי נוח יותר מאשר ברנו והנהיגה הרגישה יותר זורמת וחלקה- תפעול הקלא'ץ וההילוכים מאד נעים ואינטואיטיבי וההרגשה הכללית ברכב הייתה של מכונה מגובשת יותר (כפי שנכתב בביקורות רבות)

גם אישתי ציינה מיד בתום הנסיעה שהיא מרגישה נוח יותר לנהוג בפיאסטה ודעתה היא שהטתה את הכף לטובת הפורד, למרות ההפרש במחיר

פורסם

רציתי להוסיף שמאד אהבתי גם את הפנדה, גם חיצונית וגם פנימית היא מאד מעוצבת ובכלל מכונית יותר שמחה וקלילת מראה גם מהפורד וגם מהרנו.

לפיאט יש יתרונות של העיצוב הנאה בעיני,אולי בצריכת הדלק התאורטית בינתיים של מנוע ה TWIN AIR (שאשתי מאד לא התחברה אליו ולאופי הנהיגה שהוא מכתיב) אך המחיר הגבוה בהחלט הווה חסם רציני, איני חושב שהפנדה צריכה לעלות יותר מהרנו (גם גרסת המנוע הרגיל יקרה יותר)

פורסם

שמח בשבילכם. נשמע שעשיתם עסקה מצויינת, ובעיקר חסכתם הרבה כאב ראש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה, גם אני שמח

היום הבאתי את כל המסמכים הדרושים ואנחנו אמורים לקבל את הרכב תוך 14 ימי עסקים.

מאד רציתי להוסיף חישוקים יפים כמו שראיתי בקטלוג אבל מסתבר שפורד לא מוכרים בכלל אבזרים, תמוה.

• תוכן חדש...