Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות את הפיאסטה החדשה, יש לי רנו סניק ואני צריך טרייד אין. אני יודע שאקבל עליו מחיר נמוך.

אבל בפורד לא רוצים לעשות איתי עסקת טרייד אין, כנראה מה שהם מוכרים היום מספיק להם ולא אכפת להם להפסיד מכירה.

מדובר על קניית רכב חדש מהם.

מחר אני הולך לפיאט ולרנו שכן מוכנים לטרייד אין

. לבדוק קליאו ואת הפנדה החדשה.

פורסם
רציתי לקנות את הפיאסטה החדשה, יש לי רנו סניק ואני צריך טרייד אין. אני יודע שאקבל עליו מחיר נמוך.

אבל בפורד לא רוצים לעשות איתי עסקת טרייד אין, כנראה מה שהם מוכרים היום מספיק להם ולא אכפת להם להפסיד מכירה.

מחר אני הולך לפיאט ולרנו שכן מוכנים לטרייד אין. לבדוק קליאו ואת הפנדה החדשה.

אותו דבר בקיה.

רציתי לרכוש בזמנו את הפיקנטו, עשו טובה שחזרו אלי, ענו בחוסר חשק, לא היו מוכנים אפילו להתחייב על 3 חודשי אספקה, וכו'

נו נו - בזכותם פיג'ו הרוויחו עוד לקוח מרוצה.

פורסם

מחר אני הולך לפיאט ולרנו שכן מוכנים לטרייד אין. לבדוק קליאו ואת הפנדה החדשה.

תסלח לי, אבל לי זה נשמע כמו "אוי אוי אוי".

תבין, בפורד בהחלט כן רוצים למכור. אבל אם הם מרוויחים על האוטו נניח 15 אלף שקל, הם לא יציעו אותו ב-15 אלף שקל הנחה, נכון? באותו האופן - אם כאב הראש שיהיה להם מלקחת את האוטו הישן שלך גדול יותר מהרווח שלהם מהעסקה - זכותם להגיד לך לא. זה לא שאתה שם כסף על השולחן והם לא מוכנים למכור לך. זה שאתה זורק בפנים גם את הגרוטאה הישנה שלך ומצפה מהם לטפל במכירה שלה. זה עולה כסף...

(וכן, אני יודע שסניק זו לא גרוטאה, סתם מייקינג א פוינט)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא חושב שהם "רעבים" למכור כנראה באמת עודף הביקוש העלה להם את השתן לראש.

בטוח שיכלו לעשות מאמץ ולבוא לקראתי איכשהו.

ברור לי שלא אקבל מחירון על הרנו, אני מוכן לקבל הרבה פחות ולהפטר ממנו.

תבין, לפני כמה זמן פניתי לטרייד אין שלהם כשחיפשתי רכב יד שנייה, התשובה אז הייתה "בעסקת יד שנייה לא נוכל לבצע טרייד אין איתך, אם היית מדבר על קנייה של רכב חדש זה כבר סיפור אחר לגמרי"

אני מדבר על אותה סוכנות, ברעננה

פורסם

לא מכיר את הסוכנות (אם כי למיטב זכרוני יש חבר פורום שעובד בה) אבל אתה צריך להבין - זה עסק שצריך להרוויח. אם הם לא מוכנים לעשות טרייד אין בעסקת יד שנייה, אולי זה בגלל שהם לא מרוויחים מדבר כזה כסף. הם הרי יכלו לתת לך הצעה מעליבה על האוטו שלך, אבל הם לא עשו את זה. היית מרגיש יותר טוב אם היו מציעים לך חצי מהמחירון על הסניק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זאת זכותם בעסקת טרייד, כנראה העסקה לא כדאית להם.

במידה והיית בא לקנות רכב יקר יותר היה לרווח שלהם יותר "בשר" וכנראה היו מסכימים לבצע איתך עסקת טרייד.

כמו שאמרת תנסה ברנו ואולי גם בסיאט/סקודה שעובדים עם "אוטודיל" שבדרך כלל מוכן לקנות הכל.

במקומך הייתי מנסה למכור את הרכב לבד. גם במחיר נמוך משמעותית מהמחירון, העיקר לא להזדקק לטובות של היבואנים בעסקאות "טרייד אין". כאשר תבוא לסוכנות עם כסף מזומן תקבל יחס הרבה יותר טוב ואולי תקבל הנחה נוספת/תוספות.

פורסם
לא מכיר את הסוכנות (אם כי למיטב זכרוני יש חבר פורום שעובד בה) אבל אתה צריך להבין - זה עסק שצריך להרוויח. אם הם לא מוכנים לעשות טרייד אין בעסקת יד שנייה, אולי זה בגלל שהם לא מרוויחים מדבר כזה כסף. הם הרי יכלו לתת לך הצעה מעליבה על האוטו שלך, אבל הם לא עשו את זה. היית מרגיש יותר טוב אם היו מציעים לך חצי מהמחירון על הסניק?

חצי מחיר זה לא הרבה פחות ממה שאני מוכן לקבל

פורסם
תסלח לי, אבל לי זה נשמע כמו "אוי אוי אוי".

תבין, בפורד בהחלט כן רוצים למכור. אבל אם הם מרוויחים על האוטו נניח 15 אלף שקל, הם לא יציעו אותו ב-15 אלף שקל הנחה, נכון? באותו האופן - אם כאב הראש שיהיה להם מלקחת את האוטו הישן שלך גדול יותר מהרווח שלהם מהעסקה - זכותם להגיד לך לא. זה לא שאתה שם כסף על השולחן והם לא מוכנים למכור לך. זה שאתה זורק בפנים גם את הגרוטאה הישנה שלך ומצפה מהם לטפל במכירה שלה. זה עולה כסף...

(וכן, אני יודע שסניק זו לא גרוטאה, סתם מייקינג א פוינט)

לא מסכים איתך.

קודם כל הם יכולים להציע מחיר שכן ישתלם להם ואז להשאיר את ההחלטה לבעל הרכב (זה מה שרוב היבואנים עושים. אפילו חברות ליסינג מציעות את זה למי שזא לקחת מהם רכב בליסינג).

שנית, מנסיוני עם פורד הם באמת לא מתאמצים למכור. בדצמבר כשהתעניינתי בפוקוס ובמונדיאו (שני רכבים לקנייה. לא אחד מהם) גם בסוכנות באשדוד וגם בסוכנות בתל אביב עשו טובה שענו, לא ידעו לתת תשובות בסיסיות (כמו מה מרווח הטיפולים, כמה עולה טיפול ואפילו לא מתי אפשר לעשות נסיעת מבחן). באשדוד הם לפחות טרחו אחרי שבועיים לחזור לתיאום נסיעת מבחן, בתל אביב אפילו זה לא. בסופו של דבר המונדיאו נלקחה בליסינג (בגלל הצעה יותר טובה) והפוקוס הפסידה בתחרות לפלואנס אבלעדיין חוסר מוטיבציה כזה למכור לא ראיתי אפילו בצ'מפיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא מסכים איתך.

קודם כל הם יכולים להציע מחיר שכן ישתלם להם ואז להשאיר את ההחלטה לבעל הרכב (זה מה שרוב היבואנים עושים. אפילו חברות ליסינג מציעות את זה למי שזא לקחת מהם רכב בליסינג).

שנית, מנסיוני עם פורד הם באמת לא מתאמצים למכור. בדצמבר כשהתעניינתי בפוקוס ובמונדיאו (שני רכבים לקנייה. לא אחד מהם) גם בסוכנות באשדוד וגם בסוכנות בתל אביב עשו טובה שענו, לא ידעו לתת תשובות בסיסיות (כמו מה מרווח הטיפולים, כמה עולה טיפול ואפילו לא מתי אפשר לעשות נסיעת מבחן). באשדוד הם לפחות טרחו אחרי שבועיים לחזור לתיאום נסיעת מבחן, בתל אביב אפילו זה לא. בסופו של דבר המונדיאו נלקחה בליסינג (בגלל הצעה יותר טובה) והפוקוס הפסידה בתחרות לפלואנס אבלעדיין חוסר מוטיבציה כזה למכור לא ראיתי אפילו בצ'מפיון.

1+

נכון מאד, לפני שנתיים חשבתי לעשות טרייד אין מול לובינסקי טרייד על C4 פיקאסו, הרנו שלי הייתה שווה אז 26000 ש"ח במחירון ולובינסקי רצו לתת עליה 12000, לא הסכמתי אבל לפחות הם נתנו הצעה

פורסם
חצי מחיר זה לא הרבה פחות ממה שאני מוכן לקבל

1+

נכון מאד, לפני שנתיים חשבתי לעשות טרייד אין מול לובינסקי טרייד על C4 פיקאסו, הרנו שלי הייתה שווה אז 26000 ש"ח במחירון ולובינסקי רצו לתת עליה 12000, לא הסכמתי אבל לפחות הם נתנו הצעה

נו, אז הנה בדיוק הבעיה שלך. אתה מנסה למכור רכב לא סחיר בעליל שהמחירון שלו כיום הוא פחות מ-20000 שקל ועוד נעלב שהם לא מבזים אותך בהצעה מגוחכת? תבין, אם הרכב לא במצב מצוין גם האלוף שבסוחרים לא יצליח למכור אותו, ובשביל רווח של אלפים בודדים (במקרה הטוב - אם יקנו את הרכב שלך בגרוש וחצי) לא שווה להם בכלל להתאמץ כל כך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נו, אז הנה בדיוק הבעיה שלך. אתה מנסה למכור רכב לא סחיר בעליל שהמחירון שלו כיום הוא פחות מ-20000 שקל ועוד נעלב שהם לא מבזים אותך בהצעה מגוחכת? תבין, אם הרכב לא במצב מצוין גם האלוף שבסוחרים לא יצליח למכור אותו, ובשביל רווח של אלפים בודדים (במקרה הטוב - אם יקנו את הרכב שלך בגרוש וחצי) לא שווה להם בכלל להתאמץ כל כך.

אבל היום הצעה של חצי (טוב חצי ועוד מנה שווארמה וקולה) לא הייתה מבזה אותי אלא הייתי לוקח בידיים מושטות

פורסם

וזאת למה? כי זה כנראה ה"מחירון" בפועל של המכונית. לכן מן הסתם יהיה להם סופר קשה עד בלתי אפשרי למכור אותו בהרבה יותר - ועדיין, גם אם יתנו לך עליו 12K הם ירוויחו גרושים יחסית למאמץ שבמכירה שלו.

פורסם
אבל היום הצעה של חצי (טוב חצי ועוד מנה שווארמה וקולה) לא הייתה מבזה אותי אלא הייתי לוקח בידיים מושטות

וזו בדיוק הסיבה שהם לא מציעים אותה - כי הם יודעים שלקנות את הרכב הזה זו חתונה קתולית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...