Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה יום ראשון בערב בחנייה של שופרסל בקריות

סובארו B4 חדשה חונה בתוכה יושב מישהו

מגיעה דייהו לאנוס חונה לידו

ילדה בת אולי 10 פותחת את הדלת האחורית ופוגעת בסובארו ממש נגיעה קטנה

יוצא הבחור מהסובארו ומתחיל לצרוח על הילדה

יוצאים האבא והאמא של הילדה ואומרים לו להרגע ושלא קרה כלום לאוטו

הבן אדם מתעצבן יותר ומתחיל לאיים שהוא ירצח אותם בגלל מה שהילדה עשתה לו לאוטו

בעל הדייהו לא מתרגש ומיד מתקשר למשטרה ונותן את מספר הרכב של הבחור

הבחור שומע את זה בועט להם באוטו ובורח

אני לא מבין אנשים

קונים רכב חדש בהמון כסף ומשלמים המון כסף ביטוח ואתם מצפים שלא יקרה לאוטו שלכם כלום אף פעם?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קשר לביטוח.

זה קשור לחמומי מוח, ויש כאלה בשפע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שני הצדדים טעו כאן. הבחור עם הB4 הגזים קצת בתגובה אבל האמא והאבא שאומרים תרגע לא קרה כלום, מי הם שהם יגידו לו מה לעשות במקום לחנך את הילדה שלהם שהיא לא יכולה לעשות דברים ככה בלי להסתכל? :|

פורסם

מה עוזר לך ביטוח? מי מפעיל ביטוח על שריטה מנגיעה של דלת?

וכן, בתור מישהו שככה קיבל את השריטה הראשונה בפיקנטו שלו - זה מאוד מעצבן להיות בצד של הB4 הזו.

יושב בכיף שלי באוטו בחניה של הסופר, מחכה לאבא. שלושה חניות מכל צד ריקות - אני אומר אין סיכוי שמישהו יתקרב אליי.

מתקרב איזה ערס מצחין בלאנסר מתפרקת שעולה כמו הפגוש שלי, ומחליט מכל החניות לשים דווקא לידי, ועוד צמוד.

'טוב נו מה כבר יכול להיות' חשבתי.

אז חשבתי.

יוצאת הבת (אלף) שלו ממושב הנוסע האחורי. וכמובן לצד שלי.. פותחת את הדלת בעוצמה כזו כאילו הרוצח מ'הסיוט ברחוב הלם' רודף אחריה.

יצאתי מהרכב להעיר לו, לפני שהספקתי להוציא מילה הוא קופץ "מה אתה מתרגש לא קרה כלום רק שריטה קטנה"

אחרי רבע שעה של וויכוח שבו הוא הסביר לי שכולם פותחים ככה דלתות ואין רכב בארץ בלי שריטות, ויתרתי. (לפחות זה מה שהוא חשב) ונתתי לו ללכת.

כשאבא שלי סוף סוף יצא מהסופר לקח לי כמה דקות להסביר לו למה הורדתי כל טיפת אויר מכל הצמיגים של בן אלף ה***** הזה, הוא צחק ובזה נסגר היום.

התגובה של הB4 הייתה קצת מוגזמת (אני נגיד, בחיים לא הייתי מסוגל להרים את הקול על ילד\ילדה בגיל הזה..) אבל אני מבין מאיפה הוא בא; הB4 החדשה שלו עלתה קצת יותר מהפיקנטו שלי שמכרתי חודשיים אחרי הקניה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבן אדם מתעצבן יותר ומתחיל לאיים שהוא ירצח אותם בגלל מה שהילדה עשתה לו לאוטו

הבחור עם הB4 הגזים קצת בתגובה :|

חברה,

מה קורה לכם?

אתם כותבים "קצת הגזים" על צרחות על ילדה מסכנה ואיומי רצח?

על מה? שריטה על הדלת (ואולי גם זה לא )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול להבין את הנהג ברכב B4 - אבל לא צריך לצרוח ולאיים - לא על ילדים ולא על מבוגרים.

האשמה כאן היא כמובן להורים ברכב דייהו שבטח אמרו לעצמם "הרכב ישן ולא מעניין אותי" וחושב שזה ככה אצל כולם.

יכלו לעצור/להחנות את הרכב בצורה יותר חכמה ונוחה. יכלו להזהיר את הילדה מראש, לפי היציאה מהרכב, ואף לעזור לה כשרואים שזה קרוב לרכב אחר - אך בחרו לא לחשוב. חבל.

פורסם

אני גם חושב כך, בשביל זה יש ביטוח.

זה סך הכל שריטה פח ! - צריך שוכחים לקחת דברים באמת מידה הנכונה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אין ספק שבעל הסובארו הגזים בתגובה. הגזים זאת לא מילה!

אך בעלי הרכב הפוגע חוצפנים ואני לא יכול לסבול אנשים שמזלזלים ברכוש אחרים.

הילדה לא אשמה, זה קורה ואני בטוח שהיא קיבלה טראומה. ההורים שלה צריכים ללמד אותה לכבד רכוש של אחרים ובטח לא לנסות "לנפנף" את בעל הסובארו ולהגיד שהכל בסדר. "הכל בסדר" זאת בדיוק המנטליות הישראלית שאני לא אוהב.

הרי ברור שביטוח לא יופעל במקרה כזה, אני הייתי מתרגז מהתגובה שלהם הרבה יותר מאשר המכה עצמה.

פורסם
בלאנסר מתפרקת שעולה כמו הפגוש שלי

:roll:

את הלקח שלי , בתקווה שהוא יתן גם לאחרים פה קצת מחשבה , למדתי בדרך כואבת .

רק להבהיר , אובססיבי כמו שהייתי למכוניות סביר להניח שעוד לא הכרתם , עברתי ממזמן את השלב שאסור לגעת ברכב בלי כפפות בד עדינות :lol:

ערב אחד החניתי את המכונית בחניה ציבורית אך בצורה קצת מרוחקת ובידיעה שהיא לא תהיה עמוסה .

הגיעה מכונית , והנוסעת שלצד הנהגת פתחה את הדלת כל כך חזק שעד היום יש שבבי שלדה בחניה .

שניים שעובדים איתי יצאו בריצה כדי לצעוק עלייה , עד היום אני שמח שהספקתי לתפוס אותם מהחולצה לפני שפלטו משהו .

הסתבר שהנוסעת עיוורת , לקוחה טובה שיצא לי להכיר טוב בלי שהיא תדע את הסיפור הזה שלי לגבייה .

נכון , לרוב זה לא המקרה , אבל גם אם הרבה פשוט מזלזלים - הרבה גם פשוט לא מודעים .

לגיטימי להתעצבן ולכעוס , אין צורך אבל לרמוס בן אדם , לפחות לא מבלי שניסינו להיות בני אדם בעצמינו לפני .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אני לא מבין אנשים

קונים רכב חדש בהמון כסף ומשלמים המון כסף ביטוח ואתם מצפים שלא יקרה לאוטו שלכם כלום אף פעם?

כן, אלא אם זו אשמתי האישית.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני תמיד אומר לילדים שלי (בן-4 ובן-7.5) לפניי כל יציאה מהרכב שיזהרו בזמן פתיחת דלתות, וזה החינוך שאני קיבלתי, וזה החינוך שיקבלו ילדיי, לשמור על רכושו של הזולת כמו שאני שומר על רכושי.

אבל כמובן שהם לא תמיד מקשיבים או פשוט לא מצליחים להיות זהירים וקורה שנוגעים עם הדלת ברכב חונה, אני דיי מתרגז עליהם ומסביר להם שככה לא מתנהגים, אבל אם מישהו או משהו יעז לצעוק על אחד הילדים שלי ועוד לאיים בגלל פתיחת דלת לא זהירה מצידם, כנראה יפתחו לי תיק פלילי על אלימות, כי רק המחשבה על זה שמישהו מרים קול על הילדים שלי ומאיים מעלה לי אדרנלין וצמרמורת.:mad2::bad-word:

פורסם
שני הצדדים טעו כאן. הבחור עם הB4 הגזים קצת בתגובה אבל האמא והאבא שאומרים תרגע לא קרה כלום, מי הם שהם יגידו לו מה לעשות במקום לחנך את הילדה שלהם שהיא לא יכולה לעשות דברים ככה בלי להסתכל? :|

שכחת לכתוב שהבחור עם הB4 הגזים הרבה קודם כל לצעוק על ילדה בת 10 שכולה פתחה את הדלת ולא קרה כלום לאוטו ואל תתימם לי כי כולנו פותחים בזהירות על המכוניות אחרות אם הם צמודים, מפה לאיים על רצח? אפילו בצחוק ולקינוח התגובה האחרונה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...