Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבות דובר על מירוצי אשקלון/עפולה ותמונות הועלו באינספור שירשורים אבל אותי אישית מעניין איפה (אם בכלל) נמצאים אותם הרכבים כיום ובאיזה מצב? (ואם יש למישהו צילומים עדכנים אז מה טוב). אני אישית יודע רק הפיאט של בריאן אבאר (מוסך אוטו קליניק פ״ת ) שעוד קיימת . ונדמה לי שראיתי בקרית גת מעל קיר חיצוני מחוץ למוסך מסויים חצי של אחד הרכבים תלוי על הקיר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני יודע על 2 סיטרואן ויזה 4X4 שקיימות ואחת אפילו נוסעת

השניה כנראה לחלקים הם של ג'קי זית שהשתתף במרוצים האלו

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

פורסם

ההילמן שבו התחרתה אשתו של בריאן אבאר נגררה(ונגרוב סביר להניח) לפני מספר שנים ע״י עיריית פתח תקווה לאחר שננטשה. חבל

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בכפר יסיף יש את אחת הסיטרואנים, עומדת בפינה שלמה ומלוכלכת כאילו אתמול חזרה ממירוץ באשקלון... יפיפיה!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חיים רווה נתן במתנה את ה"פולו קאפ" שלו לחבר.

הרכב נשמר אצלו במפעל ונראה שהיה במצב מצוין כשהוא ראה שנפלה לי הלסת הוא פשוט אמר לי :חמור,למה לא אמרת שאתה רוצה אותה:brickwall:

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

לנציה של זאב הייתה חייה ובועטת לפני כ5 שנים, מה קרה לה היום לא יודע, זאב נתן לי שיעור עליה, לא האמתי שהיא 1.3 במסלול חולי ממש נהנתי מהרכב.

תאמת לפני האימון הרכב עבר הכנה במוסך תחת שרביתו.

פורסם

המוסך עם החצי מכונית שתלוייה על הקיר נקרא מוסך ויקטור

בתוך המוסך שמורה לה לאדה מיוחדת מאוד ומושקעת

שהייתה מתחרה בעבר במירוצים המדוברים

הנהג עצמו הוא ויקטור בעל המוסך!!!

ויקטור עצמו חוץ מנהג מרוצי ראלי בעל רשיון מוסמך למרוצי ראלי

הינו מהנדס רכב בעל ידי זהב ואומן אמיתי בכול מה שקשור למוטוריקה ורכבים

פורסם

אני זוכר פרינץ 1000 לפני שנים בתחנת דלק ברמלה עם כיתובים עליה כנראה השתתפה באשקלון,לא יודע למי היתה שייכת.

חן.

• תוכן חדש...