Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרהרתי לי לגבי המחיר הגבוהה והתמורה הגבוהה שאני אקבל, הסתכלתי קצת על הרכיבים הנוכחיים שלי, ותהיתי אם מבחינת איכות ברמה של הרכיבים הנוכחיים שלי, יתאים הMOREL DOTECH ?

אסביר יותר טוב.

כרגע יש לי מגבר של CADENCE Q4000

רדיו דיסק של Pioneer DEH2250UBG

סאבוופר: Infinity 1220SE

ו6X9 דגם: Pioneer TS-A6993S

עם הרכיבים הנוכחיים יש לי איכות X, ועמידות גבוהה מאוד בווליום, ז"א שגם אגיע ליותר מ3/4 מהווליום המקסימלי של הרדיו דיסק, האיכות (לטעמי) תהיה ממש גבוהה ולא יהיה זיוף או השתעלות מצד ה6X9.

השאלה שלי היא כזאת:

אם אני ארכיב את הHERTZ HSK 165

האיכות והעמידות בווליום גבוהה מן הסתם תהיה גבוהה יותר בתמורה למחיר.

אבל אם אני יתקין את הMOREL DOTECH, בנוסף לרכיבים שציינתי למעלה, האם האיכות של MOREL DOTECH תהיה שווה לרכיבים שיש לי? ז"א, אם האיכות שלה תהיה נמוכה יותר ממה שיש לי, לא אקנה. אבל אם היא תעמוד בווליום הגבוהה ותשאר חלקה ואיכותית ותספק צליל נקי ואמיתי, אין לי טעם לקנות את הHSK..

JL Audio

פורסם

הרכיבים שלך בינוניים והמורל יהיה עליית מדרגה לדעתי כמו גם ההרץ.

רק מה שתצטרך לעשות לפני קניית רמקולים זה לשמוע את אופי הסאונד שכל סט מוציא ותקנה את מה שאתה מתחבר אליו הכי הרבה.

בהצלחה.

פורסם
הרכיבים שלך בינוניים והמורל יהיה עליית מדרגה לדעתי כמו גם ההרץ.

רק מה שתצטרך לעשות לפני קניית רמקולים זה לשמוע את אופי הסאונד שכל סט מוציא ותקנה את מה שאתה מתחבר אליו הכי הרבה.

בהצלחה.

הבנתי אותך.

אם אתה אומר שהמערכת שלי בינונית (אכן לא אתרברב ואגיד שהיא מעל ומעבר) אבל היא מטורפת ואת האוזניים שלי היא מספקת מאוד, ואם אתה גם אומר שהOVATION תהיה עליית מדרגה ז"א שאין לי ממה לדאוג מבחינת איכות ועמידות בווליום, הOVATION יסתנכרנו טוב עם המערכת, תקן אותי םא אני טועה? :oops:

JL Audio

פורסם

יש הבדל בין עוצמה לאיכות,אולי כרגע יש לך עוצמה חזקה מהפיוניר שיש לך אבל אין מה להשוות באיכות שתקבל מקדימה.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

הבנתי אותך :)

נראה לי שאלך על הOVATION ואחסוך כמה מאות שקלים, אולי בעתיד שאסע עם מערכת יותר רצינית אקנה את הHSK

אבל אני חייב לוודא פעם אחרונה, אם אני אגביר, הOVATION לא ישתעל ולא יזייף נכון?

תודה!!

JL Audio

פורסם

בוא נגיד שעם ה 6x9 אתה יכול להשתגע בווליום ,אבל אם תכוון אותם טוב יחד עם הדוטק תהיה לך עוצמה -איכותית.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...