Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ דלק נמוך בסובארו אימפרזה STI 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים הייתי אצל המכונאי שלי כדי להחליף כמה צינורות כי היו לי בריחות גדישה.

בסיום העבודה הוא התחבר עם שעון לחץ דלק לווסת כדי למדוד לחץ דלק, השעון הראה לחץ של 3 באר כאשר הרכב בניוטרל והוא אמר שזה תקין,וא ז הוא אמר שחסר לי דלק כאשר המנוע עובד בסל"ד גבוה ,עכשיו את זה הוא קבע רק ע"י העלאת הטורים מתוך תא המנוע (דרך הכבל גז),הוא טוען שהלחץ דלק אמור לעלות ככל שעולים בסל"ד ולא כך הראה השעון ,המדיד עלה עד לסביבות ה4 באר וזהו,ואז הוא לקח פלאייר ולחץ על אחד הצינורות דלק וטען שכאשר הוא לוחץ על הצינור עם הפלאייר אז המחוג בשעון לחץ אמור לרוץ עד הסוף וזאת במידה והכל תקין ,ולא כך היה המחוג שוב עלה רק עד ארבע(וכל הבדיקה הזאת נעשתה בניוטרל,בעמידה)ואז הוא קבע סופית שיש חוסר בדלק בסל"ד גבוה,ואז אמר שהבעיה נובעת או מהמשאבה(walbro 255) או מהממסר שנותן מתח למשאבה.

השעה הייתה כבר מאוחרת וגם לא היו לו חלפים במוסך באותו רגע.

וכמובן שאני בתור אחד שלא מזניח נסעתי עוד באותו ערב לחבר שלמזלי גם לו יש sti מאותו שנתון ועשיתי החלפה בין הממסרים ,והתקשרתי למכונאי שלי הוא טען שאם הממסר של חבר שלי תקין אז כאשר אלחץ עם פלאייר על צינור הדלק המחוג אמור לרוץ עד סוף השעון(שעון שמורכב על הווסת לחץ דלק)ואכן כך עשיתי אבל וב השעון לא עבר את ה4 באר, ואז שיתפתי אותו והוא אמר שכנראה מקור הבעיה הוא במשאבה דלק, לא חיכיתי יותר מידי ולמחרת נסעתי להביא משאבה חדשה,הוצאתי את הישנה והתקנתי את החדשה ,לקחתי את הפלאייר פתחתי מכסה מנוע ולחצתי שוב על הצינור של הדלק ושוב הלחץ לא עבר את ה4 באר .

האם יכול להיות שזה בכלל תקין ולא באמת חסר לי לחץ דלק?

האם הבדיקה שהוא עשה היא נכונה או לא נכונה?(כי לא בדקנו מתחים ולחצים תוך כדי נסיעה)

האם יכולה להיות בעיה בצמה שמתחברת לממסר ואז בגלל זה הממסר עצמו לא מצליח לתת מתח תקין למשאבה?

אגב לפני חודש התקנתי ווסת לחץ דלק חדש של fuelab ,האם יכול להיות שהוא לא תקין והוא הגורם לבעיה?

לא יודע אם יש קשר אבל באותו יום שהייתי אצלו גם החלפתי פלגים וגם החלפנו חוטים שמתחברים לקוילים של צילינדרים 1,3 כי המחברים שלהם כבר היו מותכים מעט מהחום(מנוע בוקסר) וזה כל הזמן היה מדליק צ'ק אנג'ין שאומר מיספייר בצילינדר מספר 1 ומאותו יום ברוך השם המנורה לא חזרה לדלוק אבל יש לי איזה קרטוע קטן בהילוך שני

אני כרגע אובד עצות מפחד ללחוץ על מנת לא להרים בוכנה חס וחלילה עקב חוסר דלק.

בבקשה אשמח לכל עזרה או עצה איך ומה עלי לעשות על מנת לפתור את הבעיה.

תודה מראש.

פורסם

הנושא נבדק עם שני שעונים , אחד שלי שמורכב על הווסת ואחד של המוסך ובשניהם השעון מראה אותו דבר.

בבקשה עוד מישהו???

פורסם

לא ניסתי להעלות דרך הווסת אבל אני חושב שהבעיה נפתרה...

אתמול חיברתי שעון עם צינורית ארוכה ומסתבר שתוך כדי נסיעה הלחץ כן עולה..

יכול להיות שזה עובד בתיאום עם הגדישה אולי??

• ספונסר פורום
פורסם
לא ניסתי להעלות דרך הווסת אבל אני חושב שהבעיה נפתרה...

אתמול חיברתי שעון עם צינורית ארוכה ומסתבר שתוך כדי נסיעה הלחץ כן עולה..

יכול להיות שזה עובד בתיאום עם הגדישה אולי??

כמובן, לחץ הגדישה מעלה את לחץ הדלק ביחס ישיר.

אורן

• תוכן חדש...