Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

ראיתי היום דייהטסו סיריון 2009 יד 1 שנרכש ע"י אדם פרטי בליסינג מימוני/תפעולי עם נהג יחיד , המוכר מסר כי סיים לשלם את כל התשלומים....

ברישיון רשום את שם החברה (בסטקאר??) שבאמצעותה בוצע הליסינג

בעל הרכב מסר כי יש לו יפוי כח לבצע העברת בעלות וכמו כן אמר שלאחר העברת בעלות לא יופיע בשדה בעלים קודמים שם החברה/ליסינג/השכרה וכו... ורק כשאני אמכור את הרכב בעתיד אני אצטרך לציין שבעלות קודמת היתה ליסינג מימוני.

הרכב נראה שמור ויפה עם 62.500 ק"מ

מספר שאלות:

1. המחיר שהוצע מתחת למחירון 57,500 ש"ח וייתכן ותהיה גמישות נוספת במחיר לאחר שהרכב יילקח לבדיקה -התחייבות לבדיקה

( לא נקבו בסכום), האם המחיר סביר לרכב זה?

2. מה בעצם אומר כל הנושא של הליסינג המימוני עבורי כאשר אמכור את הרכב בעתיד ?

3. האם מאחר והפסיקו לייבא את הרכב הנ"ל האם יהיה סיכון או קושי גדול יותר במכירה עתידית?

לתשובות, תובנות והערות נוספות אודה

ושוב חג אביב שמח לכולם

פורסם

בעל הרכב צודק ולא צודק. אחרי העברת הבעלות לא יופיע ברישיון שם חברת הליסינג שהחזיקה ברכב אבל כן אמורה להופיע הערה שהרכב שימש כרכב ליסינג (החכר, בעברית). רישיון הרכב אינו מבדיל בין ליסינג מימוני לליסינג תפעולי.

לשאלותיך הנוספות -

1. לא ציינת מה חודש העלייה לכביש בשנת 2009 אך על פניו המחיר שציינת נשמע די סביר לרכב מליסינג.

2. אתה מוזמן לקרוא יותר על מסלול הליסינג הפרטי בחתימה שלי. כך, לפחות, זה עובד אצלנו בחברה.

מבחינתך זה אומר שההפחתה לפי מחירון לוי יצחק על רכב שהיה בליסינג מימוני יותר קטנה מההפחתה על ליסינג תפעולי.

3. לדעתי לא. הרכב הזה מצויין, מבוקש מאוד היום בשוק וכנראה ימשיך לשמור על הביקוש בעתיד.

פורסם

3. לדעתי לא. הרכב הזה מצויין, מבוקש מאוד היום בשוק וכנראה ימשיך לשמור על הביקוש בעתיד.

הרכב כבר היום לא נחשב מבוקש במיוחד לאור הופעתן של מכוניות המיני. הרבה יעדיפו לקנות פיקנטו חדשה מלקנות דייהטסו סיריון טחונה שהייתה צמודה לסוכן שטח של הוט במחיר של 45K.

כמו כן - אני לא חושב שעדיין הופנמה העובדה שדייהטסו עזבו את הארץ. לאט לאט אנשים יבינו והביקוש יצנח בהתאם, כמו שקרה לרובר בזמנו.

אפשר גם לצפות לקשיים באחזקה של הרכב, שכן היבואן יעשה את המינימום האפשרי לאחזקה של הרכבים הללו. חלקים רבים יהיו זמינים רק ממחסן מרכזי ובמחירים גבוהים.

ההמלצה שלי היא לחפש משהו עם יותר פוטנציאל למכירה בעתיד, סטייל יונדאי I10.

• תוכן חדש...