Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניראה כמו פולקסווגן קרמן גיה על המכלולים של חיפושית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה צודק! משום מה היא מאוד מזכירה לי את הפולקסווגן ולכך טעיתי. :oops:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש ערך אספנות כלשהו?

כי לפי הנתונים היבשים אין בו משהו מיוחד.

היתי ממליץ לך להסתכל פה על שיפוץ מרהיב

http://www.nsuprinz.com/lior/

הבחור הזה משתתף כאן בפורום אז אני מאמין שתוכל לנסות ליצור איתו קשר

פורסם

אכן NSU Sport Prinz.

נראה בסיס מעולה לשיפוץ !!! אשמח לרכוש אותה !

ערן 0549729721

וזאת... נראית גם כמו בסיס טוב לשיפוץ? :wink:

NSU_Sport_Prinz_13.jpg

אם אני לא טועה האדומה בתמונות הראשונות שייכת לבחור בשם נדב ולו עוד כמה NSU מסוגים שונים, יש סיכוי שהיא למכירה... אנסה לחבר ביניכם או שאבקשו להגיב כאן בפורום.

יש עוד אחת באיזור השרון ,אולי למכירה במצב של תחילת שיפוץ, אם יש מתעניינים אברר פרטים גם לגביה.

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
נראה כמו פרינץ 4 ספורט

אין דבר כזה, פרינץ 4 ספורט.

זוהי הספורט פרינץ של אבא שלי... מודל 67

אותה אחת שליאור שם את תמונתה היום, בשרשור "נסאו פרינץ"

NSU Club Israel

• תוכן חדש...