Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, ברכב שלי, NISSAN QASHQAI 2009 מותקנת מערכת דאבל דין (סטנדרטי) מחברה סינית כלשהי ששמה לא מוזכר.

בדאבל דין הזה יש 2 פונקציות מעניינות : 1) BT ו-2) שליטה מלאה מההגה.

עכשיו, אני לא רואה את עצמי שם רדיו דיסק אחר ומוותר על השליטה מההגה, בייחוד בגלל העובדה שאמא נוסעת ברכב ואני רוצה כמה שפחות לשנות את האוטו כשאני מתקין את המערכת.

השאלה שלי אם כדאי לקנות מנחת במקום רדיו דיסק חדש כי בעיקרון מנחת מה שהוא עושה זה נותן אפשרות להעביר אות מהרדיו דיסק למגבר, בסופו של דבר איכות האות באה מהרדיו דיסק, ומנחת איכותי פשוט יעביר את האות בצורה הכי טובה, ולא אות יותר טוב.

וכמה דברים : אני מאוד מרוצה מהמערכת הנוכחית, שבאה עם האוטו וזאת מערכת ג'נרית של רמקולים 5.25" וטוויטרים.

השאלה היא באמת אם אני ירגיש הבדל במידה ואני יחליף HU או שזה יהיה טיפה שינוי.

מה אתם אומרים ?

פורסם

יהיה שינוי ,מומלץ לך להחליף את הפאנל לאחד איכותי עם יציאות למגבר ,מנחת מוריד מהאיכות זה לא אותו דבר .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
יהיה שינוי ,מומלץ לך להחליף את הפאנל לאחד איכותי עם יציאות למגבר ,מנחת מוריד מהאיכות זה לא אותו דבר .

תפסיק לבלבל במוח כבר. בה מה זה יתן הבדל? מה יהיה מותקן מאוטו ? לאן אתה אוצה להגיע בשיפורים?

מה התקציב להכל? מה מפשיע לך במעאכת נוככית? הרי אמרתה שאתה מרוצה ממערכת

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני מבלבל במוח ?

בן אדם חותר לכך שהוא מעוניין במגבר ,פאנל איכותי לא עדיף על מה שיש כרגע ומנחת ? מנחת לא יוריד מהאיכות אדוני ?

פורסם

אולי עדיף לא לגעת במערכת בכלל עם תקציב של 2000-1000 ש"ח? הוא ס"הכ מרוצה,לא? מה הסיבה שהוא רוצה לשפר?

להתקין מגבא נגיד,הוא רוצה להחליף גם לקומפוננט? ועם לא? אז גם לא שווה החלפה מול תמורה

פורסם

ידעתי ששכחתי לרשום משהו.

אוקיי זה הסטאפ שהולך להיות מותקן בטוח :

OVATION 6 (בימים הקרובים קונה)

GTO1004 (נמצא)

ES300 (נמצא)

עכשיו חשבתי אם להביא דאבל דין כמו שיש לי רק של קלאריון שהוא CX201 או לקנות מתאם 1DIN ולקנות CZ500 או פיונר נחמד אבל זה אומר לוותר על המתאם הגה ויכול להיות שגם על הBT (במידה ואני לוקח פיונר שזה ככל הנראה מה שיקרה אם אני מביא מתאם).

ואמרתי שאני מרוצה יחסית מהמערכת הנוכחית כי אני יודע שזאת מערכת ג'נרית ובווליומים בינוניים הוא נשמעת טוב אבל כשאני מגביר (ואני אוהב להגביר כשאני שומע אלקטרונית) אז היא מתחילה להזכיר לי מאיפה היא באה.

אז ברור לי שה-OVATION 6 יעשו עבודה טובה בווליומים גבוהים גם עם ה-HU המרכזי, בגלל זה אני שוקל על מנחת.

מה אומרים החבר'ה ?

פורסם

אם זה הסיפור אז כמו שאמרתי ,מנחת פשוט יוריד מהאיכות זה לא יהיה כמו בקלריון או בפיוניר .

גם מנחת איכותי יעלה לך בסביבות ה 600 שקל ,לדעתי עדיף לך לקחת 2DIN או 1DIN של חברה איכותית ותהנה מהמערכת יותר.

פורסם

אם יש לך כבר דאבל דין באוטו אז מין הסתם אני מאמין שיש לך יציאות למגבר.

לגבי האיכות של המכשיר הנוכחי זה כבר סיפור אחר שכמובן כמו שאמר shaylpz {שהוא לא מבלבל את המח והוא צודק} מכשיר יותר טוב יתן לך יותר איכות.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

במצב הזה כן. באופן כללי אין מקום להשווה בין HU נורמלי למנחט ,אבל לדעת פרטים לפני המלצות כלשהם ולא למהר אני חושב שלא פחות חשוב.

פורסם

השאלה שלי אם כדאי לקנות מנחת במקום רדיו דיסק חדש כי בעיקרון מנחת מה שהוא עושה זה נותן אפשרות להעביר אות מהרדיו דיסק למגבר, בסופו של דבר איכות האות באה מהרדיו דיסק, ומנחת איכותי פשוט יעביר את האות בצורה הכי טובה, ולא אות יותר טוב.

מה אתם אומרים ?

הוא רשם לך פה שהוא רוצה להביא מגבר ושאל אם מנחת יהיה איכותי כמו HU של חברה מוכרת ,איזה עוד פרטים אתה רוצה ? ת.ז ? כתובת ? לא פחות חשוב זה לחשוב לפני שאומרים משהו מנוגד ועוד בצורה לא יפה.

פורסם

אוקיי תודה.

אני יחליף את הרדיו דיסק אבל יש דרך לדעת אם יש לי יציאות למגבר או לא ? כי ככה אני יוכל להתקין את המערכת ויותר מאוחר לקנות רדיו דיסק ולהתקין אותו.

ועוד משהו. במידה ואני רוצה להתקין 1 דין. צריך הרי את הפלסטיק הזה ואין לי אותו. מה העלות שלו ?

פורסם
אוקיי תודה.

אני יחליף את הרדיו דיסק אבל יש דרך לדעת אם יש לי יציאות למגבר או לא ? כי ככה אני יוכל להתקין את המערכת ויותר מאוחר לקנות רדיו דיסק ולהתקין אותו.

ועוד משהו. במידה ואני רוצה להתקין 1 דין. צריך הרי את הפלסטיק הזה ואין לי אותו. מה העלות שלו ?

מישהו ?

פורסם
הוא רשם לך פה שהוא רוצה להביא מגבר ושאל אם מנחת יהיה איכותי כמו HU של חברה מוכרת ,איזה עוד פרטים אתה רוצה ? ת.ז ? כתובת ? לא פחות חשוב זה לחשוב לפני שאומרים משהו מנוגד ועוד בצורה לא יפה.

אני כבר כתבתי לך את זה בשרשור אחר ואני אחדד את מה שמפיסטו רשם.

בתגובה הראשונה שכתבת ישר רשמת שיחליף רדיו דיסק, כאשר פותח השרשור לא ציין זכר להחלפת רכיבים ובכלל על מגברים.

עוד יותר מנגד הוא רשם שהוא סה"כ מרוצה ממה שיש כרגע ברכב ושאל אם על אוטו הסטאפ הקיים יהיה שינוי מהחלפה של רדיודיסק.

ככה שמפיסטו דווקא צודק ואני בספק אם על הסטאפ הקיים ברכב 1 מכל 3 אנשים יזהה שינוי רק ע"י החלפת הרדיו דיסק.

התגובה של מפיסטו הייתה קצת להוטה זה אין ספק אבל אני חושב שאני מבין אותו בדיוק ואני אנסה להסביר לך עוד קצת מעבר למה שרשמתי לך בעדינות בשרשור אחר.

תראה לא כולם פה גאונים ולא כולם מבינים בהכל, יש אחד שמבין בנושא הזה יותר ובשני פחות ולהיפך.

אתה יחסית חדש וגם לא "שוחה בחומר", לא עבר הרבה זמן מאז שאתה שאלת שאלות של טירון וכבר אוטוטו אתה מגיב לאנשים ואומר להם מה לעשות ואיך ונותן ביקורות על מוצרים כאילו שיש לך נסיון של שנים עם ציוד, אתה נכנס להגיב בשרשור של בחור שרוצה להוציא 50000 שקל על מערכת שהכי רחוק שהגעת זה דוטק (אם אני לא טועה) אז באמת..

כל הכבוד על הרצון לעזור אבל מה שאתה עושה הוא לא מתוך ידע אלא מעביר מה שאמרו לך הלאה, וזה קורה הרבה, לדוגמא לך המליצו על הjbl 1004 ואתה ממשיך ופוסל כל דבר אחר (כמו עם הקראנץ' לדוגמה) ובלי ביסוס של ידע מאחורי זה רק כי אמרו לך.

וזה חזר כמה וכמה פעמים.

אז קח עצה וכמו שאמרתי לך לפני זה, אל תיפגע אבל לפעמים עדיף לא לקפוץ ראשון אם אתה לא בטוח בעצמך.

פורסם
אוקיי תודה.

אולי הפעם ? :)

• תוכן חדש...