Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לוקח את הפרט ומשליך על הכלל. טעות.

רוב היבואנים, כולל צ'מפיון הנוראים...מתקנים תקלות כאלו באחריות ובלי מלחמות וויכוחים ואתה פשוט לא ער לכך.

תחשוב כמה רכבים ביום נכנסים למוסכי הרשת של היבואנים השונים ותקלות דומות לשלך מתוקנות באחריות, מדובר בעשרות מקרים.

אתה שומע רק תלונות נקודתיות של אלו שבחרו לספר את סיפורם כאן ולא שומע את אלו שבשוויון נפש הרכב שלהם פשוט תוקן.

אתה מרוצה? יופי, תעלה את סיפורך ותחושתך אך לדעתי זה שגוי להכליל את השאר בבנימה שלילית באותה נשימה וגם להקיש שבגלל זה יש ליונדאי מכירות גבוהות.

יש סיבות טובות אחרות למכירות של יונדאי והם לא קשורות לשירות לאחר מכירה.

לי אישית היה ניסיון רע במיוחד עם סמל"ת יבואני פיאט, ומאז פשוט לא קניתי עוד פיאט. אני מניח מן הסתם שישנם עוד יבואנים שנותנים שירות טוב ולא מיתווכחים עם לקוחות על זוטות כגון אלו, אבל לעומת זאת ישנם יבואנים, וצ'מפיון הם דוגמא מצויינת, שמוציאים ללקוחות את כל החשק מהמכונית, והכל על שטויות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אצלי בסוזוקי סוויפט שהייתה בת שנה גם התחילה התקלפות בידית ההילוכים

קפיצה למוסך המרכזי בפת ותוך 5 דקות הייתי עם ידית חדשה ללא שום בעיות ושאלות

אני מאמין שכל יבואן נוהג ככה

קשה באימונים קל בים

פורסם

מה שהפתיע כאן שבשביל שרוך החליפו את כל המדף האחורי, העיקר שהלקוח יהיה מרוצה. במוסך מתוייקים מאות מכתבי תודה שהגיעו מלקוחות מרוצים, וברמת העיקרון שמעתי על שביעות רצון גבוהה מאד מרמת השירות של כלמוביל.

פורסם
אני מסכים אם זה היה קורה לבודדים, אבל איכשהו שמתי לב שיותר מדי תלונות יש על צ'מפיון, אם זה חברים שלי/מכרים/חברי הפורום, אפילו לי היה מקרה שקיבלתי התנצלות רק בגלל שפניתי לדרג הגבוה עקב תקלה חוזרת.

דווקא על כלמוביל לא שמעתי שום דבר, זה לא אומר שהם מושלמים, אבל עצם העניין שאין עליהם תלונות בפורום.

ראשית, גם אצלנו בבית יש תמיד איזה "כלמוביל" אחת כי אישתי מכורה להם ולשרות שמקבלים שם יש משקל גדול בנאמנות שלה ליבואן. אני אישית לא מוותר על פולקסווגן ובניגוד לכמה אחרים כאן, לי אין בעיות עם השרות שלהם. צריך רק לזכור נתון אחד אובייקטיבי כשאתה כותב שלא ראית תלונות עליהם בפורום - רוב המכוניות שיונדאי מוכרות הן לציי רכב ולבעלים שלהם שמקבלים אותם מהעבודה אין קשר לתחזוקה שלהם אלא רק למנהלי הציי או לקציני הרכב בחברה שהם מתנהלים מול השרות והמוסכים. בפולקסווגן וצ'מפיון המצב הפוך כי רוב הלקוחות שלהם הינם פרטיים כך שההסתברות לתלונות באופן אובייקטיבי היא גבוהה הרבה יותר. ובלי קשר אני בהחלט חושב שיונדאי יודעים לתת שרות טוב.

פורסם

שלא יובן לא נכון - כלמוביל לא עשו לי טובה כשהחליפו את הציפוי של ידית ההילוכים (אבל כן במקרה של המדף האחורי..), פשוט הופתעתי מהיחס ההוגן שקיבלתי.

חבר עם פאביה חדשה שהתקלף לו ציפוי הניקל מידית בלם היד נאלץ לעמול קשה על מנת שהחלק יוחלף.

מה שבטוח, יותר מכונית מבית צ'מפיון הוא לא יקנה, וחבל.

פורסם
לי אישית היה ניסיון רע במיוחד עם סמל"ת יבואני פיאט, ומאז פשוט לא קניתי עוד פיאט. אני מניח מן הסתם שישנם עוד יבואנים שנותנים שירות טוב ולא מיתווכחים עם לקוחות על זוטות כגון אלו, אבל לעומת זאת ישנם יבואנים, וצ'מפיון הם דוגמא מצויינת, שמוציאים ללקוחות את כל החשק מהמכונית, והכל על שטויות.

תגובות של אנשים בפורום אינם מייצגים בכלל את איכות ורמת מתן השירות של צ'מפיון לרכבים בתקופת האחריות+שנה שלישית אחריות של רצון טוב.

שים לב !

בתקופת האחריות ברכב שברשותיי גולף דור 5 בשנה השלישית (או השנייה) מערכת השמע שבקה חיים מבלי לברר איתי מאומה וללא טירטורים תוך פחות משבוע הותקנה מערכת שמע חדשה שעלותה כ-8K.

(ראה מסמך רישמי של המוסך).

הצירים של תא הכפפות אצלי ברכב נשברו כתוצאה מרשלנות שלי ! נשענתי בטעות על תא הכפפות כאשר הוא פתוח בזמן החלפת פילטר, תא הכפפות בשלמותו הוחלף ללא שום בעייה.

שירות מצויין.

החלפת צמת משאבת דלק ורדיו דיסק_Page_2.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה לוקח את הפרט ומשליך על הכלל. טעות.

רוב היבואנים, כולל צ'מפיון הנוראים...מתקנים תקלות כאלו באחריות ובלי מלחמות וויכוחים ואתה פשוט לא ער לכך.

תחשוב כמה רכבים ביום נכנסים למוסכי הרשת של היבואנים השונים ותקלות דומות לשלך מתוקנות באחריות, מדובר בעשרות מקרים.

אתה שומע רק תלונות נקודתיות של אלו שבחרו לספר את סיפורם כאן ולא שומע את אלו שבשוויון נפש הרכב שלהם פשוט תוקן.

אתה מרוצה? יופי, תעלה את סיפורך ותחושתך אך לדעתי זה שגוי להכליל את השאר בבנימה שלילית באותה נשימה וגם להקיש שבגלל זה יש ליונדאי מכירות גבוהות.

יש סיבות טובות אחרות למכירות של יונדאי והם לא קשורות לשירות לאחר מכירה.

בהחלט ובהחלט כן. מדוע לא לתת קרדיט מיוחד ליבואן שטורח קשה (עזוב רגע יונדאי או לא), על מנת שלקוחותיו יהיו סופר מרוצים? השרות של יונדאי הוא קלף חזק ונדבך משמעותי בהחלטה של אנשים אם לרכוש מהם או לא.

עצרת לחשוב לרגע כמה לקוחות זועמים ולא מרוצים גם לא טורחים להתלונן כאן בפורום?

הכל יחסי. ואם ניקח את הפורום כמדגם מייצג או כסוג של מיקרו, אפשר וניתן לראות את ההתעסקות עם השרות של צ'מפיון, כאחד שמדברים שהכי מציקים לכותבים. הרי אין ספק שהגולף כרכב, או הסקודה הם רכבים טובים כלשעצמם.

ואין זה סתם מקרה שיונדאי (כלמוביל), מוכרים בשרות המצויין שהם נותנים. כמובן שתמיד ניתן לפול על איזה מוסכניק, או נותן שרות דרעק, אבל כמדיניות של יבואן, אני בהחלט חושב שניתן לתת להם קרדיט גדול על התנהלותם בכלל, ועל התנהלותם ביחס ליבואנים אחרים בפרט.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
איפה בדיוק ואיך שמת לב לזה?

אוקי אז נתחיל:

* לי הייתה בעיה שבעת הפעלת החימום/איוורור, פתחי האוורור הוציאו ריח רע, על התקלה הזו באתי 3 פעמים למוסך, מתוכם בפעם השלישית חייבו אותי בעלות ניקוי של 45 ש"ח, יועץ השירות לא הסכים להכניס באחריות בטענה שהוא לא יכול, למרות שהוסבר לו שזו תקלה חוזרת פעם שלישית!!, בנוסף הרכב היה עדיין באחריות, רק פניה למנהל סקודה גרר התנצלות+זיכוי וכמובן שהבעיה חזרה על עצמה שוב.

* חבר שלי קנה פולו TSI חדשה, הוא שידרג למערכת מולטימדיה ע"פ מפרט שקיבל בסוכנות רכב, בפועל הותקנה לו מערכת מולטימדיה עם מפרט שונה, לאחר פניה לשירות לקוחות של צ'מפיון, לא הוסכם להחליף לו את המערכת, מאחר והשירות העדיף להאמין לבעל הסוכנות באשדוד מאשר להאמין ללקוח. אותו חבר שלח להם את המפרט אשר קיבל במייל והתשובה נשארה כמו שהיא.

* עוד חבר בפורום אוראל -RS, מיותר לציין מה עבר עם הפאביה הקודמת? (נגרר עד להתערבות של בני ברק מידיעות אחרונות+פרסום שלילי ע"ג ידיעות אחרונות).

* מקרה אודי S3 של גיל בפורום.

ועוד הרבה מקרים שהיו כאן בפורום, לא צריך להזכיר כל דבר.

אני חושב שברגע שאני רואה דבר כזה, מדליק לי נורה אדומה על היבואן.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בהזדמנות זו בא לי להגיד מילה טובה על מוסך איילנד - מורשה הונדה. את הטיפול האחרון עשיתי כאשר הרכב היה שלושה ימים לפני תום האחריות. ללא תקוות יתרות הפנתי את תשומת ליבו של איילנד לקילוף צבע של סמל הונדה בהגה. עוד באותו יום הוחלפה לי כרית אוויר שלמה חינם אינסכף. בעודו מתפל ברכב איש גם מצא שחלון האחורי הולך להיתקע (מה שלא ראיתי בעצמי). הטיפול נעשה בהזמנות זו גם. במוסך זה רכבי תמיד מטופל במיידית ללא כל המתנה וגם ניתנת לי האפשרות לעמוד על ראשו של המטפל (מה שאיני מנצל כי הרי ממילא אינני מבין הרבה). מה שכן - אני בקושי מספיק לקפוץ למשוך מזומן כי הכול נעשה כמעט במיידית וזה הבדל ענק מהמוסכים שהכרתי מקודם. גם מהמוסך הראשי של הונדה בראשון נשארו זיכרונות טובים. לפני 3.5 שנים באתי וטענתי שלרכב ישנו קילוף צבע קטן. הטיפול כולל ווקס-פוליש נעשה ללא ויכוחים ובחינם. כך שלערכתי גם במאיר מקבלים שירות הולם בהחלט.

פורסם
בהחלט ובהחלט כן. מדוע לא לתת קרדיט מיוחד ליבואן שטורח קשה (עזוב רגע יונדאי או לא), על מנת שלקוחותיו יהיו סופר מרוצים? השרות של יונדאי הוא קלף חזק ונדבך משמעותי בהחלטה של אנשים אם לרכוש מהם או לא.

עצרת לחשוב לרגע כמה לקוחות זועמים ולא מרוצים גם לא טורחים להתלונן כאן בפורום?

הכל יחסי. ואם ניקח את הפורום כמדגם מייצג או כסוג של מיקרו, אפשר וניתן לראות את ההתעסקות עם השרות של צ'מפיון, כאחד שמדברים שהכי מציקים לכותבים. הרי אין ספק שהגולף כרכב, או הסקודה הם רכבים טובים כלשעצמם.

ואין זה סתם מקרה שיונדאי (כלמוביל), מוכרים בשרות המצויין שהם נותנים. כמובן שתמיד ניתן לפול על איזה מוסכניק, או נותן שרות דרעק, אבל כמדיניות של יבואן, אני בהחלט חושב שניתן לתת להם קרדיט גדול על התנהלותם בכלל, ועל התנהלותם ביחס ליבואנים אחרים בפרט.

תן קרדיט, למה לא? אבל מפה ועד להכריז כי בגלל שקבלת שירות טוב פרטנית, אז בטח כולם מקבלים שירות טוב אצל היבואן הזה וזה גם הסיבה של המכירות הגבוהות (ועוד לרשום זאת בכותרת) ואצל היבואנים הכל ח*א, יש להם הרבה מה ללמוד וזה גם הסיבה שאין להם מכירות....

אז מה אותה אומר? אין ליונדאי לקוחות זועמים שלא יגעו יותר במותג אפילו עם לייזר? אין לצ'מפיון לקוחות סופר מרוצים שאין סיכוי שירכשו מותג אחר?

השרשור הזה לדעתי היה צריך להיות "קיבלתי שירות טוב מאוד מהמוסך X שלמרות שמדובר בבלאי לא שגרתי נתנו לי באחריות בלי לבלבל את המוח", זהו.

אגב אם מעניין אותך לגבי המכירות של יונדאי אז יש להם קלף מנצח אחר, מסירות לחברות ליסינג, אמינות דיי גבוהה של הרכבים, אם כי נראה שיצרן קצת מזייף לאחרונה או מיישר קו עם שאר היצרנים ותנאי אחריות די גמישים של היצרן מפגוש לפגוש, בלי הרבה בלבלת וכל זה חלק מנסיון וגם הצלחה לדעתי, של הקונצרן קיה/יונדאי להתעצם בשוק הגלובאלי ולהוות תחרות אמיתית למותגים היפנים.

פורסם

בדקתי בכתב האחריות ושני הפריטים הללו אינם מכוסים באחריות.

אמנם לא מדובר בחלקים יקרים, אבל הרצון הטוב הותירו בי רושם חיובי.

לא טענתי לרגע שיבואנים אחרים מעניקים שרות גרוע, ויתכן מאד שישנם עוד יבואנים שמעניקים שירות הולם.

אבל ללא ספק, ושמעתי את זה גם מחברים שמועסקים בציי רכב, כלמוביל יודעים לתת שירות.

וזה אחד המפתחות להצלחה.

פורסם

אתה בטוח כי ידית הילוכים או הכיסוי שלה לא מכוסה באחריות? בדוק שוב, זה לא אביזר מתכלה או מתבלה, כנ"ל לגבי שרוך למגש.

לגבי שירות, אין לי ספק כי הם נותנים שירות טוב וזה גם קל לתת שירות עם מותג אמין אבל יש לי סיפורים ממקור ראשון על מקרים של חוסר שביעות רצון וטענות קשות, אין מי שנותן שירות שחף מבעיות כאלו.

אגב חברות ליסינג, השירות שהם מקבלים מיבואנים אין כדוגמתו כלל לבין השירות למגזר הפרטי.

• תוכן חדש...