Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBOX 360 טבעת המוות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים קניתי XBOX 360 מדגם תאילנדי האמת.

בהתחלה הוא עבד מאד יפה ואחרי שנה קיבל את טבעת המוות הידועה לשמצה.

בהתחלה שלחתי את הXBOX לתיקון הוא חזר ואחרי שבוע בערך שבק חיים שוב. ניסתי לעשות את הטריק של המגבת גם זה החזיק כמה שעות וזה חזר.

האמת שכבר קניתי חדש וטפו טפו טפו כבר כמעט שנה זה בסדר.

החלטתי אתמול לפתוח את הבוקס ועקבתי אחר המדריכים ביוטיוב,פתחתי את המעבד ואת הX CLIPS ומרחתי משחה טרמית לצערי זה לא הועיל.

למישהו יש ניסיון עם זה? אני יודע שגם אם אצליח בסופו של דבר לתקן את זה הבעיה תחזור,אבל סתם מעניינת אותי ההתעסקות.

פורסם

וותר בשלב הזה לדעתי.

אחרי הטריק עם המגבת אם זה לא פועל - כנראה בנוסף למעבד גם הלוח אם כבר גסס למוות.

זה לא עניינים שאפשר לפתור עם פלסטרים כבר... זה יותר פצע ירי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מאיפה הבאת את כל המכשירים הנגועים האלה?!:shock:

אצל אח שלי כבר כמעט שלוש שנים עובד כמו סוס,אומנם פריצה די ישנה אבל עדיין לא הייתה שום בעיה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה על התגובות!

DANY מדובר בסה"כ במכשיר אחד מהסדרה הראשונה שהיתה בעייתית. המכשיר השני תקין ועובד מעולה.

AVE

מה זה ? bga reballing

• תוכן חדש...