Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שנה עם הקורולה והצריכה הממוצעת שלנו היא בערך 1-14 ואמא שלי לא נוסעת רגוע מדי .

90% מהנסיעות הם מחוץ לעיר ,ללא פקקים כמעט.

האוטו הזה יותר חסכוני מכל אוטו אוטומט אחר עם מנוע 1.6 וזה בדוק עם רכבים של חברים ,אחד עם אוואו שנת 2008 והשני עם I30 והיא חסכונית יותר מהם .

הנוחות שלה לא להיט ,אבל לא הורגת, אבזור דל מאוד לדעתי ,בדגם הSUN אין חלונות חשמל מאחורה , בטיחות סבירה ( 4 כריות אוויר)

היתרונות שלה הם חסכון בדלק שהזכרתי כבר, מרווחת מאוד, בגאז' ענק! , זריזה מאוד .

ולדעתי ,למרות שאני יודע שיחלקו עליי הגיר שלה פשוט פנטסטי ,אני מאוד אוהב את הגיר הזה ,מגיב מהר בליצה על הגז ישר יש משיכה (חוץ מההעברות).

נ.ב חשוב !!!

מי שלא יודע ולא מסתדר עם זינוק בעלייה יש שיטה מאוד פשוטה להעמיד את האוטו על הקלאץ', פשוט מאוד נותנים שתי בעיטות מהירות על דוושת הברקס ,והאוטו עומד על הקלאץ' ואז בנגיעה בגז האוטו ישר עולה בלי להדרדר ,בדיוק כמו אוטומט פלנטרי.

• תוכן חדש...