Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג חשמלי 206cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע מהי עלות מנגנון חדש לגג חשמלי בcc.

השאלה היא מפני שאני מעוניין לקנות רכב כזה אבל הגג קצת מרתיע אותי.

אשמח לתשובה של בעל ניסיון או מישהו שיודע טווח מחירים של החלפת מנגנון.

תודה.

פורסם
האם מישהו יודע מהי עלות מנגנון חדש לגג חשמלי בcc.

השאלה היא מפני שאני מעוניין לקנות רכב כזה אבל הגג קצת מרתיע אותי.

אשמח לתשובה של בעל ניסיון או מישהו שיודע טווח מחירים של החלפת מנגנון.

תודה.

יש בחור אחד שנמצא בצומת אזור לכיוון ת״א בתחנת הדלק הוא מסדר את הדברים האלו אם אתה כמובן מאזור המרכז . כשהיה לי קרייזלר והחלונות שלו עשו לי בעיות אז נגשתי לשם והוא בדיוק עבד על רכב בדיוק כמו שאתה מתאר, אני עזרתי לו טיפה כי היה צריך שם שני אנשים כי המנגנון כל כך מסורבל שזה פשוט מטורף המחיר שאז הוא אמר לי בסביבות ה2000 ש״ח כולל עבודה אבל כדאי שתיגש לשם ותשאל .

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם
יש בחור אחד שנמצא בצומת אזור לכיוון ת״א בתחנת הדלק הוא מסדר את הדברים האלו אם אתה כמובן מאזור המרכז . כשהיה לי קרייזלר והחלונות שלו עשו לי בעיות אז נגשתי לשם והוא בדיוק עבד על רכב בדיוק כמו שאתה מתאר, אני עזרתי לו טיפה כי היה צריך שם שני אנשים כי המנגנון כל כך מסורבל שזה פשוט מטורף המחיר שאז הוא אמר לי בסביבות ה2000 ש״ח כולל עבודה אבל כדאי שתיגש לשם ותשאל .

אצלינו הצטבר נסיון רב בתיקון המנגנונים האלה ואין תיקון אחד דומה לשני, קורה הרבה שישנן תקלות חשמל הנובעות מהתחברות של מערכות בידור ואזעקה, המערכת הזו מנוהלת מחשב ומופעלת ע"י משאבה היד. המפעילה מנגנון מכני באמצעות כבלים .

התקלות נבדקות באמצעות סורק ורק אז אפשר לדעת מהי עלות התיקון.

החלקים יקרים במידה ויש צורך להחליף, אפשר לקנות רק בחברה

פורסם
אצלינו הצטבר נסיון רב בתיקון המנגנונים האלה ואין תיקון אחד דומה לשני, קורה הרבה שישנן תקלות חשמל הנובעות מהתחברות של מערכות בידור ואזעקה, המערכת הזו מנוהלת מחשב ומופעלת ע"י משאבה היד. המפעילה מנגנון מכני באמצעות כבלים .

התקלות נבדקות באמצעות סורק ורק אז אפשר לדעת מהי עלות התיקון.

החלקים יקרים במידה ויש צורך להחליף, אפשר לקנות רק בחברה

לא נכון לא חייבים לקנות מהחברה אפשר גם מפירוקים כשמדובר בהרבה כסף ,ויש הרבה פירוקים אני מכיר לפחות 10 גדולים

פורסם

סחתן עליך שאתה יודע יותר טוב ממוסך שמנוסה בעניין.

חזק ואמץ!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
סחתן עליך שאתה יודע יותר טוב ממוסך שמנוסה בעניין.

חזק ואמץ!

למה לא אני הייתי קצין רכב בצבא ואני מבין טיפה בכל הדברים האלו והיו לי הרבה מריבות עם מוסכים מורשים שמנסים לעשוק את הצבא והיו גם כאלו שהצבא אפילו הפסיק לעבוד איתם אחרי שהגשתי דוחות התייעלות לממונה על תקציבי האוגדה שהייתי בה .

• תוכן חדש...