Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש מצויין (בשבילי בכל אופן), ממש שמחתי להכיר את רוסלן ואלכס , שני אנשים עם ידע מדהים שהרבה זמן לא יצא לי לדבר.

מאוד אהבתי את הסאונד של מגברי הבאטלר אצלם והשדרוגים שהם עשו למנורות והקוסמטיקה היה נדיר לראות ולשמוע.

תודה גם על ההסבר על המגברים המדהימים האלה, ועל איכות הדיסקים המטורפת שלא יצא לי לשמוע, פשוט היה וואו.

שמחתי מאוד גם להכיר את הבחור עם המאזדה F323 עם האודיסון, סאונד נהדר ממש אהבתי.

ותודה לשאר החברה שתמיד מגיעים ועושים שמח על הלב.

נתראה במפגש הבא.

לעלות תמונות.:-P

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אכן היה אחלה מפגש :-D

מה נסגר עם המיקומים של המפגשים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הגעתי באיחור, וגם- רק לחצי שעה, והיה דיי סבבה.

מפגש הבא יהיה יותר טוב.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

איפה התמונות :confused:

אני בטוח שראיתי שם כמה צלמים ...

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

גם דימה צילם עם מאזדה F-323

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

נכון ... שניהם צילמו

אז יאללה פנקו אותנו בקצת תמונות :-)

פורסם

יאללה יאללה, לא יכולים לחיות בלי תמונות :roflmao:

לצערי אני שכחתי להטעין סוללות לפלאש, אז אין לי הרבה תמונות :loco:

הנה הקישור: link

המפגש היה באמת מאוד נחמד, הרבה יותר טוב מפעם.

בכל מקרה אני מקווה שבמפגשים הבאים אני השתתף יותר וגם לא אשכח על סוללות.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

יש עוד תמונות?

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

איפה מור איפה ? :-(

פורסם

אצלי לא, אבל היה עוד מישהו עם מצלמה, שכחתי לשאול איך קוראים לו.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

מור קורע את הידיים כבר יומיים על התקנת מערכת לחבר שכל הדברים שבעולם השתבשו בהתקנה הזאת.

זהו הוצאתי את התסכול.

מחר אני אעלה את התמונות שהתותח שלי תפס:wink:

מהסתכלות בתמונות של דימה (נעים להכיר דרך אגב) אני רואה שיש מלא חברים שמגיעים מוקדם ונעלמים מהר מאוד.. חבל הרבה אנשים מגיעים יחסית מאוחר ואנחנו נשארים עד מאוחר מאוד קחו לתשומת לבכם.

כרגיל היה מאוד נחמד להיפגש עם כולם וגם להכיר פרצופים חדשים.

אדי!! איזה בנייה אומנותית הבאת לנו! נקווה שהסאבים יבעטו מפגש הבא, דימה דרך אגב לא הספקתי לשמוע את הפרוייקט שלך!

מקווה לראות את כולם במפגש הבא ושהם יחזרו לתפוסה המלאה שהייתה לנו בקיץ.

• תוכן חדש...