Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALLJOBS - לשלם או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

במסגרת חיפושי העבודה שלי נרשמתי למספר אתרי חיפוש עבודה שזה שבכותרת הוא אחד מהם.

במפתיע שלא כמו באתרים אחרים באתר הזה צריך לשלם כדי לשלוח קורות חיים למשרות עבודה מסויימות (רובן).

טרם התחלתי לשלם לALLJOBS כיוון שאני לא כל כך מבין מה המניע של מעסיק להתחייב לבלעדיות לאתר ALLJOBS.

האם יכול להיות שהאתר הזה "ממציא" הצעות עבודה פיקטיביות על מנת למשוך אנשים לשלם עבורו ?

האם כדאי לשלם ?

תודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקרון לא הייתי משלם.

אך אם מדובר על סכום פעוט, ייתכן שהייתי משלם רק בשביל לא לחשוב שפיספסתי משהו.

לכל היותר בעל האתר ייעשה כמה לירות על חשבון הגב שלי.

פורסם

אל תשלם כלום לאף אחד. מי שרוצה למצוא אותך, ימצא אם תשלם ואם לא.

בכל מקרה, יכול להמליץ לך על חברת השמה שמתמחה בפיננסים,

בשם נקודת פתיחה. יושבים ברחוב חשמונאים בת"א, ומרכזים את רוב הג'ובים

בתחום. http://www.spoint.co.il/

פורסם

אני לא מתמצא בחברות השמה טובות לתחומים פיננסיים, אם זה המקצוע שלך, אבל אני בהחלט יכול להצביע על חברות השמה טובות, מהניסיון שלי, עבור תחומי ההנדסה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממליץ בחום לא לשלם,

כל משרה שהתפרסמה באתר והייתה חסומה התקבלה אצלי גם דרך ג'ובנט.

אם אתה מחפש עבודה בתחום היי-טק פנה אלי בפרטי,

בחברה שאני עובד בה ישנם מספר תפקידים חדשים שהתפנו.

אשמח לעזור ולהעביר קו"ח.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
SRONIS

תוכל להגיד מי הן חברות ההשמה בתחומי ההנדסה?

מהניסיון שלי, החברות הכי טובות (שדואגות למחפש, עוקבות אחרי התהליך ואשכרה מתאמצות בשביל למצוא לו עבודה) הן CPS, אתוסיה וג'ובאינפו. יש עוד כמה לא רעות, כמו דאן ונישה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתוסיה הן בעיניי, בלי ספק, השפן אנרג'ייזר של חברות ההשמה להייטק. אני לא יודע מה זה עושה לסיכויי ההצלחה שלך כמועמד, אבל כמעסיק (כמנהל שכיר), אני יכול להעריך את האנרגיה שהם משקיעים במציאת לקוחות - מועמדים לעבודה ומעסיקים פוטנציאליים עבורם.

:turn-l:
פורסם

ואני אהיה קונטרה לכל המתנגדים.

אני מחפש עבודה זה כמה חודשים ואני יכול להגיד שהמשרות ששולחים לי במייל כלקוח משלם ב ALLJOBS לא מופיעות באתרים אחרים,לכן כמחפש עבודה חשוב לי לא לפספס אף הצעת עבודה שיכולה להיות טובה עבורי,גם אם זה לשלם סה"כ 44 שקל בחודש.

פורסם

לך לפורום תפוז תוכל לבקש את פרטי ההתקשרות של משרות אולגובס ממישהו שמשלם. מנפלאות האינטרנט

• תוכן חדש...