Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALLJOBS - לשלם או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו לפני כשנה שעזבתי את העבודה הקודמת ועברתי לעבודה הנוכחית, מצאתי אותה דרך ALLJOBS.

וכן שילמתי להם כסף, וראיתי לא מעט משרות שלא היו מופעיות במקומות אחרים...

אני חיפשתי עבודה ללא מקצוע\ניסיון\השכלה, והבעיה היא שכל האתרים החינמיים מפוצצים במודעות של פלאפון\סלקום\פרטנר\HOT מכירות טלמרטינג ומה לא, כל המשרות שגם כך ניתן למצוא אותם בלי שום אתר.

האם אני אשלם שוב כשאצטרך? בוודאי, כי הזמן שלי יקר לי יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך לחברות עצמן ותגיש להם פיזית ביד את קו"ח שלך, לרוב אפקטיבי יותר מכל אתר אינטרנט.

או לחליפין - תפעיל networking, נסה להשתמש במשפחה/חברים/מכרים/שכנים/you name it או לחליפין נסה להרכיב את המעגל החברתי הפיזי שלך, לא חברים וירטואלים כמו פייסבוק/פורמים/לינקאדין.

יש סיכוי לא קטן שאתה מכיר מישהו שמכיר מישהו שעובד בחברה טובה שבדיוק עכשיו מגייסת עובדים.

עבור מכרים תמיד תהיה משרה פנויה. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
יש לי חבר טוב שהוא גם בוגר כלכלה - (סיים לימודים במכללה). הוא עשה גם קורס ביעוץ השקעות. בזמן הלימודים וגם כשנתיים - שלוש אחר כך עבד בשירות לקוחות טלפוני שלא קשור בכלל לתחום הלימודים. הוא החליט שהגיע הזמן להתקדם ולעבוד במקצוע שלמד אז חיפש ואחרי כמה חודשים הוא התקבל לבית השקעות לעבודה במוקד טלפוני (למרות שהוא מחפש תפקיד שלא קשור לשירות לקוחות או מכירות). הוא סיים את הקורס שם ועבד עוד כמעט חודש עד שהחליט שזה לא בשבילו והתפטר.

עכשיו הוא מחפש כבר כ 4 חודשים וכל מה שמציעים לו זה מכירות ושירות לקוחות. לא רוצה ליאש אבל לא קל למצוא עבודה בתחום. כנראה שצריך להתפשר, להתחיל ממכירות או שירות לקוחות בחברה פיננסית (בנק, בית השקעות, או אולי אפילו חברת ביטוח) ולנסות להתקדם משם.

אסף

זוהי בדיוק הנקודה שרשמתי.

אדם המוציא תעודת הסמכה בייעוץ השקעות לא מתקבל ישירות להיות יועץ השקעות! התפקיד הראשוני הוא טלפוני (טלמרקטינג - השגת תיקי לקוחות פוטנציאליים בשביל יועצי ההשקעות/ מנהלי תיקי הלקוחות הנוכחיים) וזה עוד לפני הסטאז'.

אולי בבנק זה אחרת, אבל בבתי ההשקעות הפרטיים זו הנורמה, לצערי.

פורסם

מישהו יכול לספק נתוני שכר על איש מכירות באולם תצוגה של רכב.

המלצות על חברות שמחפשות ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...