Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כאשר אני הוצאתי רשיון לפני כשנתיים היה מותר לשתות מספר מסויים של אחוזי אלכהול.

לאחרונה כמה חברים אמרו לי ששינו את החוק ואסור לשתות בכלל! זה נכון?

חשוב לציין שאני אומר לשתות מדובר בחצי ליטר בירה לאדם גדול וגם עוברים כמה שעות.

תודה רבה

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

תשובה מאתר המשטרה

"הימנע לחלוטין מנהיגה לאחר שתיית משקאות אלכוהוליים. הימנע לחלוטין מנסיעה עם נהג הנמצא תחת השפעת אלכוהול.

אלכוהול מקטין את שדה הראיה, ומעכב את תגובתו של הנהג לאירועים בדרך. למשל, נהג ששתה אלכוהול מבחין ברכב או בהולך רגל באיחור לעומת נהג שלא שתה. עיכוב תגובה של רבע שנייה , במהירות של 90 קמ"ש, משמעותו הארכת מרחק העצירה ב - 6 מטרים לפחות.

שתית אלכוהול פוגעת בקואורדינציה , ויוצרת הרגשת נמנום. אלו עלולים לגרום לתאונת דרכים ואסון.

נהיגה תחת השפעת אלכוהול הנה עברה על החוק. נהג שכזה , רישיונו יישלל לאלתר והוא יועמד לדין פלילי, ויהיה צפוי לעונש מאסר.

שוטר רשאי לדרוש מנהג לעבור בדיקת אלכוהול באמצעות בדיקת דם או באמצעות מכשיר המודד את ריכוז האלכוהול באוויר נשוף כאמור בחוק. סירוב להיבדק מהווה עבירה בפני עצמה.

נהג שיורשע בנהיגה בשכרות - ישלל רישיונו לשנתיים לפחות.

המתכון לנהיגה בטוחה הינו, כי אין לשתות אלכוהול אם אתה מתכוון לנהוג."

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אם גילך מתחת 24 אסור לך אפילו להריח אלכוהול

מעל גיל 24 אתה רשאי לשתות אבל אם תימצא אם אלכוהול מעל 290 מק"ג אלכוהול בליטר אויר נשוף בבדיקת הינשוף תצטרך להשתמש בתחבורה ציבורית.

ונושא הבטיחות הוא כמובן שולי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה!

אני נהג צעיר, מזל ששאלתי.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
אם גילך מתחת 24 אסור לך אפילו להריח אלכוהול

מעל גיל 24 אתה רשאי לשתות אבל אם תימצא אם אלכוהול מעל 290 מק"ג אלכוהול בליטר אויר נשוף בבדיקת הינשוף תצטרך להשתמש בתחבורה ציבורית.

ונושא הבטיחות הוא כמובן שולי

ישה, שכחת תקנות נהג חדש (שזה לא קשור לגיל) 8)

פורסם

צודק

בטח הייתי שיכור שכתבתי את הודעתי הקודמת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמה שתית ? מה שתית? מה משקלך מה אכלת לפני בעת אחרי השתיה?

הכל משפיע

לכן אין כלל אצבע שנכון לכולם.

ולכן המומלץ " אם שותים לא נוהגים"

למחרת סביר כי כבר תהיה פיכח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כמה שתית ? מה שתית? מה משקלך מה אכלת לפני בעת אחרי השתיה?

הכל משפיע

לכן אין כלל אצבע שנכון לכולם.

ולכן המומלץ " אם שותים לא נוהגים"

למחרת סביר כי כבר תהיה פיכח.

גם פה בפורום יש סיפורים של נהגים שחיכו למחרת ונתפסו שיכורים אחרי שנת לילה, כך שלמעשה אין לנהג שום יכולת לדעת האם יצא שיכור בבדיקה וכל ססמאות "אם שותים לא נוהגים" ריקות מתוכן. אפשר לנסות להעריך לקוות לטוב, או לעשות סקר שוקו ולקנות מכשיר מדידה אישי איכותי

פורסם

פעם, כשהייתי צעיר ופוחז, ביליתי לילה אחד בשתייה לשוכרה, אז כמובן שנשארתי לישון אצל חבר עד הבוקר. הבעיה ששתיתי כל כך הרבה, שגם אחרי 6 שעות שינה, עדיין הייתי שיכור ומתנדנד, כך שלא יכולתי לנהוג, והייתי צריך להשתמש בשירותי התח"צ הנפלאים של מדינתנו ע"מ לחזור הביתה.

אז אין כלל שתופס לכולם, או לכל כמות שתייה.

לכל אדם זה שונה.

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בעיקרון, לגבר ממוצע השוקל 80 ק"ג מותר לשתות שני משקאות (מנות) בשעתיים וזאת בכדי לא לעבור ריכוז אלכוהול של

50 מ"ג ב-100 מיליליטר דם או 240 מיקרוגרם ל-1 ליטר אוויר נשוף, כאשר האכיפה מ-290.

בכל מקרה וכמו שנאמר, יש הרבה גורמים שמשפיעים. אפילו שתיה בקש או בליעה.

%D7%9E%D7%A0%D7%94.jpg?height=325&width=400

לשים לב, מדובר בבירה עם 5% אלכוהול.

Be roo

אם כבר, מכשיר מדידה איכותי (יחסית) עולה באיזור ה-4.5K ש"ח,

שזה בעצם אותו הנשיפון דיגיטלי, שנמצא בשימוש המשטרה.

פורסם

בעקרון, עקרונות זה דבר מצויין עד שהעקרון לא פועל לגביך.

וזה נכון גם לגבי מכשיר אישי לבדיקה אבל גם המשטרה גם עושה שימוש בנשיפונים לאינדיקציה כללית. נכון, זה לא מדוייק, אבל אם הם מוכנים להעזר בו, מכשיר כיס קטן שאחרי סקר שוק וחקירת הנושא מקבל ביקורות טובות (לא כזה מדיל אקסטרים שעלה 2$), יכול לתת מדד קצת יותר מדוייק מעקרונות כאלה ואחרים.

לפחות עד שיחליטו להתמקד במניעה במקום באכיפה ויציבו מכשירי מדידה מדוייקים לטובת ציבור הנהגים שמבקש לשמור על עצמו.

פורסם

התבלבלתי, מותר לי (נהג צעיר פחות מ24) לשתות כמות מסויימת של אלכוהול.

תודה.

פורסם

^

אם זאת היתה שאלה, אז אסור.

ליתר דיוק, מותר עד 50 מיקרוגרם בליטר אוויר נשוף או עד 10 מ"ג ב-100 מיליליטר דם, לנהגים:

- נהג חדש

- נהג שטרם מלאו לו 24 שנים

- נהג הנוהג ברכב מסחרי או ברכב עבודה שמשקלו עולה על 3,500 ק"ג

- נהג הנוהג ברכב ציבורי

• תוכן חדש...