Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי היום רכב שנראה לי נחמד ואני מתכוון לקחת אותו לבדיקה

סיכמתי עם המוכר שהוא מתחייב שהשילדה שלמה ושהמנוע חדש (ז"א שהלחץ לא ירד הרבה מלחץ של מנוע חדש, המוכר לא יכול להראות לי מסמכים של החלפת המנוע חוץ ממסמך שינוי מספר מנוע במשרד הרישוי).

בטח הוא יסכים להתחייב על עוד כל מיני דברים קיצוניים כגון חלודה ממארת או בולמי זעזועים גמורים לדוגמא.

השאלה היא, איך תתבצע הפרוצדורה, על הסכם כבר חשבתי בראש וזה לא אמור להיות מסובך, הבעיה היא מי בכל זאת ישלם בתחילה והאם לדוגמא אני אשלם ויתברר שהרכב לא עומד בתנאי ההסכם ולכן הוא יצטרך לשלם על הבדיקה אך פתאום יתכחש לזה כי הוא יודע שאני לא אתחיל לערב עורכי דין בשביל 400 שקל... לכן חוץ מהסכם לדעתי צריך להיות עוד הגנה מסויימת בשבילי, לדוגמא ששנינו נשלם חצי ואז צד אחד ישלים לשני לפי הבדיקה..

איך אמורים לעשות הסכם כזה?

תודה מראש

פורסם

תעשו הסכם על הנייר

טכנית, אתה אמור לשלם בהתחלה הכל

ואם יש שאסי אז הוא משלם

אם אתם מתחייבים בכתב על זה, אז אין עם זה בעייה, זה קביל בבית המשפט, ואתה אפילו לא צריך עו"ד בשביל בית משפט לתביעות קטנות, אגב, בית המשפט לא מאפשר לך ברוב המקרים להביא עו"ד

תהנה

פורסם

השאלה אם זה לא סיפור להתחיל לקחת את זה לבית משפט או שכאילה דברים קורים במהירות?

בנוסף, אני אשמח אם תמליצו על מכוני בדיקה באיזור נתניה ואזור התעשיה של נתניה

פורסם

כאשר אתה מגיש תביעה בבית הדין לתביעות קטנות אתה ממלא את כל הפרטים על טופס מסויים ושולח את זה

אתה משלם בסך הכל את העלות של הבול... שהוא לפי סכום התביעה

לא סיפור בכלל

והפרוצדורה יחסית זזה

בהצלחה

ואני מקווה שלא תגיע למצב הזה!

• תוכן חדש...