Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אבל אנשים מטומטמים לחלוטין אם נופלים בפח כזה.

אני באמת חושב שבישראל אנשים פחות תמימים.(פה כולם סוחרים :) )

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

כן, פה כולם סוחרים ממולחים, זאת גם הסיבה ש 100% מנפגעי חפציבה נהפכו לנפגעים רק כי הסכימו לאיזה הנחה עלובה תמורת זה שהחברה הקבלנית לא נותנת להם ערבויות בנקאיות כנגד כל תשלום.

אמנם מהצד הבונה אין פה ממש נוכלות (ככל הנראה) אבל מהצד המשלם ללא ספק יש טמטום לא קטן.

ממולחים, אחד אחד...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן אתה צודק,

נותנים הנחה בשקל וחצי ואנשים עושים לא מעט טעויות.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

בניגוד להרבה אנשים אותי לא מעניין בכלל למה האוטו נמכר. תירוצים יש בשפע ולנסות להפיל את המוכר בפח שטמן לעצמו זו טרחה מיותרת בעיניי. אני מסתכל תכלס על הרכב ועל המחיר המבוקש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
או-אה, אתה תתפלא עד כמה אנשים טיפשים יש שם בחוץ.

אני מבין שכבודו לא שמע על העוקץ הניגרי?

לא צריך להסחף. מכונית יד שניה שנמכרת בפועל במחיר חדשה, או גבוה מכך בגלל עצלנותם של מעדכני המחירים בלוחות השונים, נדירה למדי להערכתי. פירסום היום לא עולה שקל ובניגוד לדייג מצוי אפילו לא צריך לשבת ליד החכה.

פורסם

כמו שהזכירו כבר - באמת מה משנה למה מוכרים, כל עוד אתה מחפש רכב, המחיר והרכב מתאימים אז למה לא?

לא חסר אנשים שסתם רוצים שינויים.

אני למשל ב 4 שנים רישיון כבר החלפתי 6 רכבים, וכולם היו טיפ טופ! שמורים ברמה מטורפת! כמה כסף שפכתי עליהם אבל הייתי מקבל סיבוב כל תקופה ווואלה רוצה לשנות קצת.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

עם כל הכבוד, למה קונה בכלל צריך תירוצים ?! למה הקונה בכלל צריך להתעניין בסיבת המכירה ?! הרי הקונה "מתחתן" עם הרכב ולא עם המוכר/ת ... צריך לראות את הרכב, לנהוג בו סיבוב קטן, לשמוע אותו, לבדוק היסטוריית טיפולים, לקחת לבדיקה ואאם האוטו במצב סביר לשנתון והקילומטרז' זה הגיוני להתמקח על המחיר. הקונה הוא לרוב הצד החזק כי המוכר בעצם מתעכב ברכישת הרכב הבא שלו והדבר עלול להוביל אותו לפשרה מהירה יותר בסוגיית המחיר, אלא אם יש בידו רכב נדיר שיש מספיק אנשים המעוניינים בו (כגון פיזו' 406 קופה, ב.מ.וו סדרה 8, אלפא GTV וכדומה) ואז הכוח שווה. בקיצור צריך להסתכל בקנקן ומה שבתוכו ולא מי שמחזיק אותו ... :wink:

פורסם

אני אף פעם לא שאלתי תרוצי מכירה, אבל אני זה זמנים אחרים, והשיער המאפיר שמתחיל לבצבץ בראשי יעיד על כך,

למה בכלל צריך תירוץ ממוכר?

רכב נראה לי? אני קונה אותו! עם ובלי התירוצים, אם מוכר יצא שקרן

סביר להניח שאשרוף אותו מעל גלי האתר האינטרנטים ואצביע על כך שהאיש נוכל,

אני דוגל ב"בפני עיוור לא תתן מכשול"

ואני עוד קניתי רכבים לפני תקופת האינטר-בלוף כשהיו מפרסמים בעיתונים, לא הייתה פעם תמונה לאינדיקציה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אם מישהו מוכר רכב אחרי חצי שנה בעלות, הייתי רוצה לדעת למה. ברור שאם יש משהו דפוק ברכב אדם שהוא לא ישר (כמו 80%+ מהישראלים) ישקר, אבל אם אתה יכול להבחין שמדובר בשקר זה יגרום לך לבדוק הכל ב-7 עיניים, או אולי פשוט לעבור הלאה, אם מדובר ברכב נפוץ.

את הרכב שלי קניתי מהבעלים הקודמים שלו שהחזיק אותו חצי שנה. די ברור שהוא בקושי נסע עם הרכב והתירוץ שלו היה חלש ברמות (מי מחליף MX5 ברכב ליסינג מי?!), שלא לדבר על זה שהוא לא ידע שיש הילוך שישי ברכב. אבל הרכב היה במצב טוב מאוד ביחס למה שהיה בשוק ועם ק"מ ומס' ידים יחסית נמוך. לדעתי, אחד שניסה להיות סוחר רכב (ללא רשיון) ולא הלך לו יותר מידי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא פעם ראיתי מודעה בזו הלשון "מוכר עקב התקדמות לרכב חדש"

מה אתה אומר!!!! גילית את אמריקה!!

:shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...