Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא אספנות אבל בכל זאת אולי יש פה אנשים שיכולים לעזור לי ..

לפני כשבועיים בנסיעה בכביש מהיר שמעתי רעשים מהנעה הקידמית והרכב נבלם במכה אחת ולא היו הילוכים

האם זאת בעיה בגיר עצמו או בהנעה הקידמית עצמה ?

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם
עדיין לא אספנות אבל בכל זאת אולי יש פה אנשים שיכולים לעזור לי ..

לפני כשבועיים בנסיעה בכביש מהיר שמעתי רעשים מהנעה הקידמית והרכב נבלם במכה אחת ולא היו הילוכים

האם זאת בעיה בגיר עצמו או בהנעה הקידמית עצמה ?

ייתכן שאחת הציריות השתחררה/ התפרקה.

(מקווה בשבילך שזה הסיפור...)

פורסם
הבנתי שאאודי 80 היא בעלת סוג של הנעה אחורית?

משהו יכול לפרט איך העסק עובד שם?

אין חיה כזו.

אין אודי 80 'בעלת סוג של הנעה אחורית'. לא היה, וכבר לא יהיה.

הדבר הכי קרוב לזה, היה אודי 80 קוואטרו - שהוצגה למן שנת 1983 ואילך (בנוסף על האודי80 הרגילות, בעלות הנעה קדמית).

פורסם

יש לחבר אאודי 80 שהוא טוען שהגיר מחובר עם הדריישפט יחידה אחת הומוגנית( ומכך הסקתי שאולי מדובר בסוג של הנעה אחרית)

אין לי שום ידע לגבי הרכב הזה ולכן שאלתי

נדב

פורסם

אאודי 80. מנוע אורכי הנעה קדמית והדיפרנציאל נמצא בין המנוע והגיר כחלק מהגיר. בגלל תצורה זו המנוע נמצא לפני הציר הקדמי.

פורסם

איזה מודל האוטו ואיזה מנוע יש לו?

יש מצב שיש לי גיר כמעט חדש בשבילך

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הרכב שנת 1991 מנוע 1600 הזרקה נראה כמו חדש ......

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם
אאודי 80. מנוע אורכי הנעה קדמית והדיפרנציאל נמצא בין המנוע והגיר כחלק מהגיר. בגלל תצורה זו המנוע נמצא לפני הציר הקדמי.

יש גם תצורה הפוכה - כלומר מנוע אורכי, הנעה קידמית, דיפרנציאל בין המנוע לגיר, והמנוע מאחורי הציר הקידמי, בתוך בסיס הגלגלים.

כך שזה לא "בגלל"

דוגמאות - רנו 4, 5, סיטרואן טרקסיון ו- DS ועוד.

יש יתרונות וחסרונות לשתי תצורות :

יתרונות לתצורה של אאודי - מנוע נגיש לטיפול, שטנגות קצרות לגיר, נוח ליישום הנעה כפולה.

חסרונות - סרח עודף קידמי גדול, משקל גדול ממוקם מחוץ לבסיס הגלגלים, בסיס גלגים קצר.

יתרונות לתצורה של רנו/סיטרואן - בסיס גלגים ארוך, רוב משקל הרכב ממוקם בתוך בסיס הגלגים.

חסרונות - מנוע פחות נגיש לטיפול, שטנגות ארוכות לגיר, רדיוס פניה גדול יותר.

פורסם
הרכב שנת 1991 מנוע 1600 הזרקה נראה כמו חדש ......

יש לי גיר שיתאים לך

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ

האם לרכב כזה מנוע הזרקה יכול להתאים גיר של מנוע קרבורטור ?

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...