Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת יצא פראיר הבחור והמוסך שלו יצאו חארות:

בגולף הישנה שלי הלך הספידומטר, בגלל שמדובר על חלק אחד עם כל שאר הלוח (סל"ד טמפרטורת נוזל קירור וכו'...) אמרו לי שאני צריך להחליף ללוח שלם חדש (3000 ש"ח לפני מע"מ לפני עבודה, לפני התאמת האודו-מטר לקילומטרז' המקורי...)

יועץ השירות של המוסך קלט שאני מבואס והפנה אותי ל "דני ספידומטרים" (בתחילת רחוב הירקון בתל אביב אם אני זוכר נכון) תיקנו לי את הספידומטר שם במחיר סביר.

למה אני מספר את כל זה - לפני בתור היתה S500 שנגמרה לה האחריות לפני שנה או משהו כזה. לפי הבחור מדני ספידומטרים לוח השעונים קומפלט עולה בסביבות ה15K לפני מע"מ (לא יודע איך הגיעו ל90K...) והתיקון יעלה בסביבות ה2000 ש"ח.

פורסם
למה אני מספר את כל זה - לפני בתור היתה S500 שנגמרה לה האחריות לפני שנה או משהו כזה. לפי הבחור מדני ספידומטרים לוח השעונים קומפלט עולה בסביבות ה15K לפני מע"מ (לא יודע איך הגיעו ל90K...) והתיקון יעלה בסביבות ה2000 ש"ח.

או. זה כבר הרבה הרבה יותר הגיוני. גם במכונית גדולה ומפוארת כמו S CLASS ובעצם במיוחד ברכב כזה, צריך לאפשר פירוק והרכבה נוחים למדי של חלקים. 15K ללוח שעונים קומפלט נשמע דווקא מחיר הגיוני (אם כי כמו שאמרתי אני מוכן להתערב שב-80 אחוז מהמקרים שדורשים במוסך להחליף לוח, אפשר גם לתקן את זה בדרך אחרת). 2000 ש"ח לפירוק והרכבה גם נשמע נורמלי ביותר.

בנוגע למחירי טיפולים רגילים במכוניות כאלו - זה גם לא דבר שאמור לעלות יותר באופן משמעותי. זה כמו בכל אוטו - החלפת פילטרים, נוזלים, פלגים. מן הסתם החומרים יותר יקרים אבל באיזה הפרש? אם הטיפול כולל גם ברקסים, נניח, אני יכול להבין. ברקסים במכונית יוקרה הם בוודאי יותר יקרים מברקסים בלנטיס, אבל בכל הנוגע לטיפול רגיל - אין שום סיבה שזה יעלה 3000 שקל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יותר מזה - מי ידע לטפל בכזאת ב.מ.וו בעוד 10 שנים? במיוחד כאשר כיום, על בעיות מחשב מפרקים חצי אוטו. כבר שמעתי לא פעם ולא פעמיים על מקרים של תקלות מחשב בסדרה 7 חדשה, אשר בגלל שהמכונאים לא ידעו לאתר את מקורו, הם נאלצו לפרק כמעט את כל הפלסטיקים בפנים בשביל להגיע לכל יחידות המיחשוב הזרוקות במקומות שונים באוטו (יש איזה 20 מחשבים, אם אני זוכר נכון). שלא לדבר על העלות של כאלו דברים. קנית וולבו/ב.מ.וו/אאודי/מרצדס חדשה ואחרי 5 או 8 שנים הלך לך הגיר? שלם חצי מערך האוטו. יש שם רכיבים שעולים עשרות אלפי שקלים ואין איך לתקן אותם מלבד להחליף בחדש. זה פשוט מטורף.

רוני

מי שקונה אוטו כזה זאת הדאגה האחרונה שלו.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם
לא נורא, עכשיו זה מהווה אתגר יותר גדול לעשירים שבינינו.

יוכלו להחליף כמה פעמים בשנה מכונית חדשה, בגלל שידרוגים במהירות המעבד של המחשב המרכזי (יהיה AMD או INTEL? אני מקווה ש- INTEL כי AMD יתחמם ויתקע את האוטו :wink:)

אולי כל אחד עם PDA ותוכנה מתאימה שיעבור ליד הרכב יוכל לשחק בתצורת השלו (bluetooth)... :D

אבל לפחות נפתרנו מהחלונות הכחולים (XP) :mm_yeah:

מי לא מתגעגע?

bsod.jpg

זה לא יתחמם כל עוד זה פרסקוט :wink:

הם ישימו AMD 64 ביט עם מערכת חלונות 64 ביט אדישן

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

ממש לא נכון. קודם כל, גם מי שקונה רכב ב-400000 ש"ח לא רוצה שילך לו חלק שעולה 40000 אחרי 5 שנים. בנוסף - זה מאוד בעייתי לשוק היד השנייה. תאר לעצמך שמישהו קונה איזו ב.מ.וו סדרה 7 משומשת בת 5. היא שווה נניח 250000 ש"ח. לא מדובר כאן על מיליונר אלא אדם אמיד. אתה חושב שהוא מעוניין לעמוד בעלויות טיפולים מטורפות וחלפים יקרים באופן מוגזם? מה יהיה כשהרכב יהיה בן 8 או 9? הוא יהיה שווה 80000 ש"ח וכל תקלה בינונית תשבית אותו לחלוטין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממש לא נכון. קודם כל, גם מי שקונה רכב ב-400000 ש"ח לא רוצה שילך לו חלק שעולה 40000 אחרי 5 שנים. בנוסף - זה מאוד בעייתי לשוק היד השנייה. תאר לעצמך שמישהו קונה איזו ב.מ.וו סדרה 7 משומשת בת 5. היא שווה נניח 250000 ש"ח. לא מדובר כאן על מיליונר אלא אדם אמיד. אתה חושב שהוא מעוניין לעמוד בעלויות טיפולים מטורפות וחלפים יקרים באופן מוגזם? מה יהיה כשהרכב יהיה בן 8 או 9? הוא יהיה שווה 80000 ש"ח וכל תקלה בינונית תשבית אותו לחלוטין...

רוני

מצב כזה יכול לקרות אבל עדיף להשאיר תהכללות בצד ולחכות לראיות מוצקות. זה שיש בעיה ב-s-class זה לא אומר שיש בעיה בסדרה 7. אני בטוח שמכונית מתוחכמת כמו סדרה 7 נבדקת פעמיים לפני שהיא יוצאת מהמפעל ועד עכשיו אין לה שום בעיה ממשית כזאת.

אז בשורה התחתונה, מי שקונה רכב משומש ברבע מיליון צריך ראש פתוח וכיס רחב....

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

זה שיש בעיה ב-s-class זה לא אומר שיש בעיה בסדרה 7. אני בטוח שמכונית מתוחכמת כמו סדרה 7 נבדקת פעמיים לפני שהיא יוצאת מהמפעל

אז רגע, את ה-s-class עושים באצבע :shock: ? תמיד תפסתי את מרצדס כחברה רצינית..

:roll:

פורסם

זה שיש בעיה ב-s-class זה לא אומר שיש בעיה בסדרה 7. אני בטוח שמכונית מתוחכמת כמו סדרה 7 נבדקת פעמיים לפני שהיא יוצאת מהמפעל

אז רגע, את ה-s-class עושים באצבע :shock: ? תמיד תפסתי את מרצדס כחברה רצינית..

:roll:

אתה מסתלבט על מיקו?

:wink: לא אמרתי שאת האס קלאס עושים באצבע, זאת מכונית פאר מהמעלה הראשונה אמנם לא הראשונה שאני הייתי לוקח אבל עדיין נחשבת מעיניי רבים כטובה בעולם. אני מעדיף ת7 בכל מקרה.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

• תוכן חדש...