Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצ'ירוקי טוחנת דלק שאתה לא תדע מאיפה זה בא לך. חבר מנסה להיפטר מאחת כזאת יבוא אישי במצב מעולה ואין מי שמוכן לגעת בה. אין לו בעיה של כסף אבל ההבדל בסוף החודש מטורף. דווקא למי שיש כסף, הרבה יותר כואב לו לראות אותו מתבזבז סתם. קח את זה בחשבון. אם מישהו פה אומר שהוא עושה בQ5 ליטר ל 10-11 ק"מ זה מעולה. בצ'ירוקי חבר שלי עושה בערך חצי מזה.

פורסם

ולא ברור לו שהאשמה היא בתקלה ברכב או בסגנון הנהיגה שלו?

צירוקי תקין עם נהג ממוצע לא עושה 1:5.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הצ'ירוקי טוחנת דלק שאתה לא תדע מאיפה זה בא לך. חבר מנסה להיפטר מאחת כזאת יבוא אישי במצב מעולה ואין מי שמוכן לגעת בה. אין לו בעיה של כסף אבל ההבדל בסוף החודש מטורף. דווקא למי שיש כסף' date=' הרבה יותר כואב לו לראות אותו מתבזבז סתם. קח את זה בחשבון. אם מישהו פה אומר שהוא עושה בQ5 ליטר ל 10-11 ק"מ זה מעולה. בצ'ירוקי חבר שלי עושה בערך חצי מזה.[/quote']

לפי האתר הזה הצריכה הממוצעת של הג'יפ היא 1/8.

http://www.kml.co.il/Car/%D7%92'%D7%99%D7%A4_%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%99_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2010_10679

נניח שזה נתון אופטימי וצריכת האמת היא 1/7. אזי, בנסועה ממוצעת של 15,000 ק"מ לשנה, ההבדל בין צריכה של 1/10 לבין צריכה של 1/7 הוא 400 ש"ח לחודש, וזה לפי 8.0 ש"ח לליטר. לא נראה לי סוף העולם ברכב במחיר הזה.

פורסם

תבדוק את הצ'רוקי דיזל , יצא לי לקרוא עליו מבחן ששיבחו את המנוע.

בכלל עושה רושם שהג'יפ נותן את התמורה הכי טובה לכסף ביחס לאודי או לבימר.(איבזור,פרקטיות,)

עצם זה שהגרנד מבחינת פלטפורה הוא מתחרה בקיו 7 ובאקס 5 והשורשים שלו הם של האמ אל החדשה צריך לגרום לך לשקול אותו לטובה מול מול הקיו והאקס הקטנות .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אני לא מבין איך ניתן להשוות את ה ג. צ'רוקי החדש ל טיגואן.. או ל Q5, לא אותו הגודל, לא אותה קטגוריה, וכמובן לא אותם ביצועים.

הג'יפ מתומחר זול מבעבר, ואולי מכאן נובע חוסר ההבנה.

הג'יפ בקטגוריה של X5 , דיסקברי4, ML, ודומים.

זה גם הרכב היחידי שמעבר לביצועי כביש נאותים גם מסוגל לטייל בשטח, ולא רק בשבילים.

מנוע חדש V6 שנחשב הרבה יותר חסכוני מהמנועים הקודמים, כמו כן מנוע דיזל חדש וחזק.

הג'יפ לא יזלול יותר דלק ממתחריו לקבוצה, בהשוואה לטיגואן כן... אך זה כמו להשוות גולף ל A6.

פורסם

מצטרף לבחור שמעלי לגבי הטיגואן.

הטיגואן ממש לא קשור לשאר הרכבים כאן. הוא מבוסס על פלטפורמת הגולף, ומקביל ל-Q3, לא ל-Q5, כמו גם ל-X1 ולא ל-X3.

אם אתה מחפש ג'יפ גדול ורחב, הוא לא יספק אותך.

פורסם
צודק, גישה מגעילה שכנראה נובעת מצרות עין.

גם מי שיש לו 300K לשים על אוטו לא אומר שבא לו לשרוף את שאר הכסף שלו על דלק.

לפותח השרשור אתה יכול לבדוק גם את EX של אינפיניטי, עם קצת משא ומתן אני מאמין שאפשר להוציא אותו ב 310K.

מאיפה המידע שהQ5 עומד להיות מוחלף? לפי מה שאני יודע הוא אפילו עדיין לא עבר מתיחת פנים אז לא נראה שיש כבר דגם חדש.

דבר ראשון, אני מצטער על התגובה המאוחרת.

הייתי באינפיניטי והוא נותן תמורה טובה למחיר שלו.

תודה.

שופטים נכבדים, אני ממש לא צר עין. אני מפרגן לפותח השרשור כמו לכל אחד שיכול להרשות לעצמו רכב במחיר הזה. מצדי שיקנה פורשה או פרארי אם זה מה שהוא רוצה וזה מה שהוא יכול להרשות לעצמו.

כנראה שלא הבנתם את הפואנטה של דבריי. פעמים רבות מאוד בפורום הזה יש איבוד פרופורציה לא רציונאלי לגבי עלויות דלק. בהנחה שמדובר בנסועה ממוצעת פחות או יותר, אזי ההפרשים בעלות הדלק מסתכמים בכמה מאות ש"ח בודדים בחודש - האם לדעתכם זה צריך להוות שיקול כלשהו בבחירת רכב במחיר הזה (שרק ירידת הערך לבדה היא אלפי ש"ח בחודש)?

אני מכבד כל דעה, וכן אני חושב שאתה צודק אבל במקרה שלי, האיבוד ערך של הרכב לא כ"כ מעניין אותי, הוא לא קריטריון בשבילי.

מה שחשוב לי שהוא לא יזלול הרבה דלק.

אני שונא צרות עין וחטטנות. אך הפעם זה לא המקרה עם ETAA.

ETAA העלה פה סוגיה מעניינת של הרבה משתמשים שמבקשים יעוץ ברכישת רכבי יוקרה, ובסופו של יום ההחלטה הכמעט מכרעת היא על צריכת דלק.

זה לא פרופורציונאלי להתחשב בכמה שקלים נוספים בכל תדלוק בהשוואה למחיר הקנייה, ביטוח ואיבוד ערך לרכב שכזה.

כשמדובר ברכבים קטנים וחסכוניים, או ברכבי עבודה שהנסועה השנתית שלהם גבוהה בהרבה מהממוצע, לדלק יש משקל כבד ומכריע כחלק מהשיקולים בעסקת רכב, אבל בהחלט לא כשמדובר ברכבי יוקרה לשימוש פרטי.

פרופורציות.

יחסית לרכב זה כמה שקלים, ואני מצדיק אותך, אבל זה לא במקרה שלי כי אני חייב שהדלק לא יאכל הרבה, בגלל הרבה נסיעות.

כבעל נסיון לא מועט עם כל הרכבים שציינת תכננתי לענות לך בצורה מפורטת, אבל אחרי המשפט הזה מצטער אבל לא...

מה שמעניין אותך זה להצטרף לעדר, לא באמת לרכוש את הרכב הכי מתאים.

שיהיה בהצלחה.

תודה על התגובה, לא כועס עליך, יכול להיות שאתה צודק.

הצ'ירוקי טוחנת דלק שאתה לא תדע מאיפה זה בא לך. חבר מנסה להיפטר מאחת כזאת יבוא אישי במצב מעולה ואין מי שמוכן לגעת בה. אין לו בעיה של כסף אבל ההבדל בסוף החודש מטורף. דווקא למי שיש כסף' date=' הרבה יותר כואב לו לראות אותו מתבזבז סתם. קח את זה בחשבון. אם מישהו פה אומר שהוא עושה בQ5 ליטר ל 10-11 ק"מ זה מעולה. בצ'ירוקי חבר שלי עושה בערך חצי מזה.[/quote']

זה מה שמפחיד אותי באמת, לא בא לי רכב שעושה 1 ל-6, זה יכפיל את ההוצאות שלי.

תבדוק את הצ'רוקי דיזל , יצא לי לקרוא עליו מבחן ששיבחו את המנוע.

בכלל עושה רושם שהג'יפ נותן את התמורה הכי טובה לכסף ביחס לאודי או לבימר.(איבזור,פרקטיות,)

עצם זה שהגרנד מבחינת פלטפורה הוא מתחרה בקיו 7 ובאקס 5 והשורשים שלו הם של האמ אל החדשה צריך לגרום לך לשקול אותו לטובה מול מול הקיו והאקס הקטנות .

עם גירסת דיזל זה אוכל 1 ל-10-11 ומשתווה לאודי ושאר הרכבים בקטגוריה.

בצ'רוקי גירסת בסיס עם מנוע דיזל יוצא 310, עכשיו על ריפודי עור הם רוצים 11 וחצי אלף שקל? הם מאוד יקרים באיבזור שלהם, אז אני חושב שילכו לחפש מישהו אחר.

אני לא מתכוון לנסוע נסיעות שטח כל שבוע, חודש, אולי פעם ב.. לכן זה לדעתי יורד מהפרק.

הקטע זה שעם הדיזל בבמו הוא אוכל 1 ל-15 (נתון אמיתי) הם מצהירים שהוא עושה 1 ל-17, ואומרים שמנועי דיזל הכי טובים הם של במו.

גם הרכב מבפנים די רחב לעומת ה-Q5, יש יותר SPACE.

החיסרון שהמנוע שלו מאיץ כמו צב לעומת הQ5, אבל זה לא משהו שכ"כ מלהיב אותי.

לכן מבחינת דלק וכל המסביב, אני אבחר או באינפיניטי או בX3.

חברים, אני ממש מודה לכם על העזרה, תודה רבה.

שיהיה חג פורים שמח.

• תוכן חדש...