Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה לנטיס 2002 מנוע 2000.

הבעיה כזאת. כאשר אני מעלה ווליום האורות של הלוח שעונים והאור של השעון מהבהבים.

ברכב מותקנת אותה מערכת כבר שנתיים ולא היו בעיות.

מגבר מונו של הייפוניקס

מגבר פולס האודיו 1000 וואט

סאב סרוין ווגה 600 וואט

קומפוננט gbl

פיוניר 6*9 350 וואט

כבל פלוס 8 ג''

כבל מינו 8 ג''

מצבר חדש ליפני שבוע של וולטא 60 אמפר

מה יכולה ליהיות הבעיה ?

תודה לעונים מראש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי זה קורה רק אצלי זה האורות של המערכת עצמה נחלשים שיש באס בשיר ואז חוזרים להיות חזקים

מעניין למה זה

פורסם

יש לך כבל 8 גייג' משותף ל2 מגברים?

או שלכל מגבר יש כבל נפרד?

החלפת מצבר לא מזמן?

המצבר הקודם היה באותו אמפר/שעה? (כלומר 60)

פורסם

של איזה חברה הכבלי מתח?

אם זאת חברה לא מוכרת יש סיכוי שגם 8 גייג' זה לא..

לדעתי תחליף לפחות לכבל אמיתי של 4 וזה יפתור את הבעייה.

פורסם

תשדרג כבל מתח לעבה יותר, תבדוק שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך בחיבורים עמידים ובעלי שטח מגע רחב.

בדוק טוב את כבל ה - ואת החיבור שלו לשלדה, הסר צבע וחבר באופן יציב וחזק.

פורסם

1.כן יש לי כבל 8 גייג' משותף לשניי המגברים

2.המבר הוחלף לוולטא 60 אמפר

האם כדיי פשוט להעריץ כבל 4 גייג' רק למונו ולהשאיר את ה8 למגבר של הרמקולים?

האם זה יפתור את הבעייה ?

ואיך אתם מסבירים ש4 שנים לא הייתה לי שום בעיה אפילו שהיה לי בעבר סאב כפול שהעמיס יותר?

תודה לכול המגיבים.

פורסם

העניין עם הכבל הוא שאי אפשר לסמוך על הכבל הזה (שלך תדע אם הוא באמת 8 גייג') שיעביר את הזרם הנדרש לפעולה התקינה של המגברים שלך.

וחוזקה של מערכת הוא רק כחוזק החוליה הכי חלשה בה.

גם נושא המצבר צועק. 4 שנים לא היו בעיות. החלפת מצבר- התחילו הבעיות. אכן העניין חשוד.

נסה להחליף מצבר לצורך בדיקה, במצבר חזק ותקין.

לא נשללת האפשרות שהבעיה היא במקור אחר, כמו אלטרנטור, אבל אי אפשר לירות לכל הכיוונים. נסה לאתר את הבעיה ע"י טיפול בנושא אחד כל פעם. חיווט, מצבר, ומשם לעדכן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הבעייה הייתה גם ליפני החלפת המצבר. השאלה האם יש אפשרות כזאת שפתאום הכבל 8 גייג' לא מספיק אוו אולי הפיוז של 60 אמפר?

פורסם

אולי היה מעונן חלקית

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חחח יפה אליקו אהבתי חבל שאי אפשר לעשות פה לייקים :)

בכל אופן לפותח השרשור בראש ובראשונה תעשה שידרוג להתקנה שלך,לדעתי תעביר 4 גייג' נוסף למונו.

לאחר מכן תבצע בדיקת מתח פשוטה על המצבר עם רב מודד פעם שהרכב מונע (13.6-14.4V)ופעם שהוא כבוי(12.4-12.9V)

אם המתח נמוך/גבוה מהערכים שרשמתי בזמן שהרכב מונע יש בעיה באלטרנטור.

אם המתח לא יציב ויש הפרשים של יותר מוולט אחד גם אז האלטרנטור לא תקין.

אם המתח נמוך מהערכים שרשמתי לך כאשר הרכב כבוי אז יש בעיה במצבר.

קח בחשבון שהיבהובי אורות לעולם לא יעלמו, תמיד יהיו היבהובים גם עם הם ממש קלים,זה קורה גם במכוניות עם מערכות חשמל משודרגות אז אל תתרגש מזה יותר מידי. אבל, וזה אבל חשוב אסור להזניח ולומר שזה כלום צריך לבצע בדיקה ולראות באמת שאין שום רכיב במערכת שהוא פגום (מצבר, אלטרנטור וכו')

אם הבנתי נכון אתה משתמש במצבר רגיל כלמור מצבר חומצה זאת אומרת שהמצבר צריך לעבור בדיקה אחת לכמה שבועות ולהוסיף מים מזוקקים או לנקות קטבים בהתאם.

שיהיה בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

פשוט להריץ כבל 4 גייג' נוסף רק למונו ?

זה בסדר שהמגבר של הרמקולים ישאר אם כבל 8 גייג'?

וכמה אמפר פיוז לשים למונו וכמה למגבר השני?

פורסם

כן פשוט תריץ כבל נוסף למונו או שפשוט תריץ כבל אחד ראשי עבה לדוגמא 2 גייג' ותעשה פיצולים בעזרת מפצל ליד המגברים.

אני מאמין שהמגבר של הרמקולים יכול להסתפק ב8 גייג' (למרות שלא נתת דגם מדויק).

לגבי ערך הפיוז צריך לדעת את הדגמים של המגברים ולאחר מכן לחשב את תצרוכת הזרם שלהם בעוצמה מלאה ולבחור ערך פיוז מתאים.

בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...