Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן בעסה שאין VRS :)

רכשתי אחת היום בסיוע ידידנו RS :) אפור עם גג לבן (אין יותר את הדגם החלש של ה86כ"ס)

למי שרוצה צבע אחיד,יצטרך לחכות למלאי הבא שייכנס בתחילת אפריל (הרכבים שבמבצע הזה ייכנסו למלאי בסופ"ש הזה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אופיר - חבר יקר, תתחדש ותהנה!

שמח שהתחדשת בגרסה הרצויה (1.2TSI105 ידנית), בהחלט שדרוג מתבקש, אפילו בשילוב גוונים נכון :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חבל שלא הביאו את זה עם גג נפתח מהיצרן במקום ההתקנה מקומית :( (רק המחשבה שמישהו עובר על הרכב עם דיסק...:|)

בכל מקרה תודה שוב על העזרה :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אופיר, אני הייתי בוחר בנחה נוספת או במערכת המולטימדיה. סאנרוף בהתקנה מקומית הוא בהחלט משהו ברשימת ה"לא" שלי.

בכיף. שמחתי לעזור (למרות שציפיתי ליותר, למען האמת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הוא לא רצה לעשות עוד הנחות,השמן הזה.

על המערכת מולטמדיה - יש לי כבר GPS ומספיק לי רדיודיסק שמנגן MP3 - לא צריך יחידה רק בשביל זה :)

איך אומרים? נו שוין,נלמד להבא ;)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
אכן בעסה שאין VRS :)

רכשתי אחת היום בסיוע ידידנו RS :) אפור עם גג לבן (אין יותר את הדגם החלש של ה86כ"ס)

למי שרוצה צבע אחיד,יצטרך לחכות למלאי הבא שייכנס בתחילת אפריל (הרכבים שבמבצע הזה ייכנסו למלאי בסופ"ש הזה)

כמה עלה לך???

פורסם

חבל שלא ציינו איזה הנחות יש על הפאביה ידנית,מקווה שיחזירו אותה ל69 כמו במקור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק לי נראה מחיר הזוי 97 אלף לסופר מיני ידנית?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

זה הדגם החזק (105 כ"ס ו-18 קג"מ ב-1550 סל"ד) והמאובזר.

למרות שהמחיר לא זול אבסולוטית (בהשוואה לידניות הזולות ולמשפחתיות/קומפקטיות הידניות), ביחס למתחרות המקבילות זאת החבילה המשתלמת ביותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ניב,כן רק לך :)

אם היה עדיין הדגם הזול יותר (86כ"ס ב87000ש"ח) הייתי הולך עליו,אבל לא היה אז הלכתי על החזק יותר.

igal - אכן זהו דגם ה"ספורט" המאובזר.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
ניב,כן רק לך :)

אם היה עדיין הדגם הזול יותר (86כ"ס ב87000ש"ח) הייתי הולך עליו,אבל לא היה אז הלכתי על החזק יותר.

igal - אכן זהו דגם ה"ספורט" המאובזר.

יש כבר שניים, גם לי נשמע מחיר הזוי!

בעיקר כאשר האמביאנט נמכרה (וגם תמכר בעתיד) ב- 27,000 ש"ח פחות, אני חוזר 27,000 ש"ח פחות! :shock:

סליחה, אבל לא משנה מה רמת האבזור, תוספת של 27,000 ש"ח מתאימה יותר לתוספות אבזור באודי ולא בסקודה!!

מבחינת המנוע, נכון הוא אכן חזק יותר אך לא זריז יותר באופן משמעותי (לפחות על פי הנתונים היבשים), וגם אם כן, שוב זה לא מצדיק תוספת של 27,000 ש"ח.

אגב, את הדגם הזול יותר ניתן היום למצוא אצל הרבה יבואנים אחרים (פורד, סיאט, קיה, אופל, רנו, פיג'ו, סיטרואן, יונדאי ואני מניח שהרשימה עוד תתארך).

ולכן, כן זה אכן נראה הזוי.

• תוכן חדש...