Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לפוזה אני לא צריך אני רוצה איכותית עד כמה שאפשר בסכום מוגבל כמו שרשמתי.

ו כן חשוב לי הסאב, בגדול כבר ירדתי ל סאב+מגבר עד 2000 ש"ח

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי מגדיר "כאין לו אפשרות בכלל".

שום בית עסק מכובד לא עושה התקנות לא ב300 ולא ב400ש"ח

חפרים שעושים התקנות ב300ש"ח עושים יותר נזקים, מעבודה.

אז עם כל הכבוד לך, אני אחזור שוב על דבריי, (אם בחור מוצא מתקין שיעשה עבודת התקנה בסיאט איביזה חדשה ב500ש"ח) הוא צריך להגיד תודה, ולקוות לטוב שלא ישברו לו כל הקליפסים או פלסטיקה אחרת. כי לפרק דלת של איביזה זה לא עניין של 5 דקות, שלא נדבר על "למקם את המידבאס" ולהכין את הדיפון של הדלת ככה, שלא יהיו רעשי פלסטיקה רופפת.

חוץ מיזה אף אחד לא דיבר על מערכת ב20.000

ניסיון אומר דברים אחרים, עלות מינימלית למערכת סבירה מתחיל באיזור של 3500, במקרה הטוב זה יהיה כולל התקנה, אבל ברמה מאוד נמוכה.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

שניהם טובים אבל מה שמצחיק שכמה ההבדל במחיר בניהם לבין ההרץ ? לא משמעותי בכלל .

וירדת מקומפוננט ? לא צעד חכם בעליל כלל וכלל ,בכלל .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
יש לי אליך שאלה אתה חושב הוא רוצה לשים 20 אלף על מערכת ?

הוא לא והוא רשם בקשר התקנה יש הרבה מתקינים שיתקינו לו גם ב400 שקל

אין לו יותר מידי אפשרויות בסכום הזה

איציק אם אתה לא יודע מה הולך בדלתות האלו עדיף שלא תזרוק סתם מחירים באוויר.

הפירוק וההרכבה של הדלתות בסיאט האלו הם שונות מכל רכב שהכרת או שאתה מכיר חבל סתם להטעות .

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
שניהם טובים אבל מה שמצחיק שכמה ההבדל במחיר בניהם לבין ההרץ ? לא משמעותי בכלל .

וירדת מקומפוננט ? לא צעד חכם בעליל כלל וכלל ,בכלל .

350 ש"ח ו 870 ש"ח, זה הבדל משמעותי בשבילי.

לגבי הקומפוננט גם מצאתי כמה תגידו בבקשה מה אתם חושבים עליהם:

1)קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GTO6507 JBL 2)Morel Tempo 6 3) קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GT5650C JBL

4) קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GTO6507 JBL

פורסם

המלצתי היא שתלך על קומפוננט טמפו

סאב CVR

מגבר GTO1004.

פורסם
המלצתי היא שתלך על קומפוננט טמפו

סאב CVR

מגבר GTO1004.

אם כך יצא לי באזור ה 3 אלף גם תלוי בהתקנה וחיווט, נשמע מה יש עוד לאנשים להגיד, ונראה אם אני יוכל לגייס סכום כזה...

פורסם

מה שהצעתי עם התקנה יצא לך משו כמו 2800

אם אתה הולך על המגבר של רוקפורד במקום אתה חוסך 300-400 שקל ,אבל לא כדאי .

פורסם

מחזק את ShizoManiak

אם כבר לבנוץ,אז לפחות משהו סביר (זאת דעתי) עדיף לחסוך ולקנות משהו נורצלי,מאשר לקנות זבל,לזרוק אותו לים ואוד פעם לקנות.

או לקנות בחלקים, ב 2000 שקל תקנה מגבר וקומפוננט,תחסוך אוד קצת ותקנה סאב..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

שוב חוזר הניגון.

תפתחו אשכול נעוץ בשביל כל בעלי האיביזה החדשות עם התקציב הזעום שלהם וציפיות בשמיים.

אני חוזר שוב כמו כל אשכול שעלה בנושא.

ב 2000 ש"ח המערכת שתתקין תהיה יותר גרועה מהרמקולים המקוריים שמותקנים עכשיו בלי הגברה

מניסיון עם טמפו ברכב אחר שהוגבר אקטיבית ואיביזה SC שאני כרגע נוהג עליה עם מערכת מקורית.

לדעתי חצי מהתקציב ילך על ההתקנה ומהחצי הנותר אין יותר מידי מה לעשות. צריך לפחות 4000 ש"ח למערכת

כולל התקנה שכוללת מגבר 4 ערוצים סביר סאב וקומפוננט.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

"אין חכם כבעל ניסיון"- תלמד מטעויות שעשו בעלי איביזה כזו לפניך, ותחסוך לעצמך את ההוצאות על ציוד שלא תהנה ממנו ואח"כ תמכור אותו בחצי מחיר ותקנה את הציוד הטוב יותר שהיית אמור לרכוש מלכתחילה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
שוב חוזר הניגון.

תפתחו אשכול נעוץ בשביל כל בעלי האיביזה החדשות עם התקציב הזעום שלהם וציפיות בשמיים.

ב 2000 ש"ח המערכת שתתקין תהיה יותר גרועה מהרמקולים המקוריים שמותקנים עכשיו בלי הגברה

מניסיון עם טמפו ברכב אחר שהוגבר אקטיבית ואיביזה SC שאני כרגע נוהג עליה עם מערכת מקורית.

לדעתי חצי מהתקציב ילך על ההתקנה ומהחצי הנותר אין יותר מידי מה לעשות. צריך לפחות 4000 ש"ח למערכת

שטויות למה אתה מפחיד אותו סתם ?!

לי יש טמפו והם אחלה רמקולים למערכת ראשונה כמו שהוא מחפש ,עזוב את הבן אדם בשקט איפה 4000 אלף ואיפה מה שהוא רצה .

פורסם
שוב חוזר הניגון.

לפי דעתי אתה קצת מגזים, אני לא פריק של מוזיקה שצריך רק סאב ב2000ש"ח, או מגבר ב 4 אלף.

ולא ביקשתי איזה מערכת מטורפת ב 2000 ש"ח, ידוע לי שככל שזול יותר(2000-2500 ש"ח וזה לא כזה זול לפחות בשבילי) המערכת פחות טובה, בגלל זה גם פתחתי פה אשכול כדי שחברה עם ניסיון וידע מקצועי יוכלו לייעץ לי מה הכי טוב שאפשר להוציא בסכום הזה, כי 4 אלף+ אני לא מעוניין להשקיע בסאונד

• תוכן חדש...