Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם המוכר באייבי מורח אותי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,הזמנתי ב18 לינואר זוג מגני מסך לגלקסי שלי מחברת SGP.

מוכר עם 10K מכירות ו100% דירוג.

לאחר שהחבילה הגיעה פתחתי את האריזה ולא היה שם מגן מסך אחד אפילו,החבילה והעטיפה של המגני מסך היו אטומים.

שלחתי לו הודעה והוא אמר שזה כנראה פאק במפעל והוא שולח לי זוג חדש.(קרה ב28 לינואר)

לפני כמה ימים שלחתי לו שוב כי החבילה עדיין לא הגיעה,הוא אמר שזה כנראה הלך לאיבוד בדואר והוא שולח לי שוב,לי זה נשמע כמו נסיון לסבן אותי,כי מה18 לינואר ועד היום אין לי מגן מסך אחד אפילו,והם די יקרים(15 דולר לזוג).

הזמנתי מהחנות הרשמית של SGP.

מה עליי לעשות?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפתוח קייס! לא ממש עקבתי אחרי כל התאריכים שרשמת פה , אבל אני מקווה שלא עברו לך 45 יום.

היה לי מקרה שהמוכר מרח אותי , הוא שלח לי משהו בדואר EMS למרות שבפירוט משלוח הוא רשם שזה בדואר רגיל , אני לקחתי את הסיכון שבדואר רגיל כמעט שלא בודקים במכס מוצרים של מתחת ל50$, בקיצור הוא שלח בEMS המוצר נתפס במכס ונמצא לא חוקי (קיט קסנון) ושלחתי אותו אליו בחזרה , הוא כל פעם אמר שהוא עדיין לא קיבל עדיין לא קיבל בלה בלה בלה עברו 45 יום מבלי ששמתי לב ואז הוא הפסיק לענות לי - הלכו 300 שקל!

פורסם

קשה לי להאמין שמוכר עם 100% רייטיניג על 10K עסקאות יסכן את דירוג המושלם הזה בגלל מגן מסך מסכן של איזה 10-5 דולר. סביר יותר להניח שהבעיה נעוצה בדואר ישראל הידוע לשמצה או בחברת השילוח ולא במוכר.

ממליץ לחכות עם זה עוד שבוע אך לא מאוחר מ45 מביצוע העסקה. מה שכן, לא מומלץ לתת למוכר כזה דירוג שלילי, אחרת הוא פשוט יפסיק לשלוח לישראל, וחבל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הוא לא עושה לאף אחד טובה שהוא שולח לישראל,במידה והבעיה נמצאת בשולח והוא באמת מורח אותו,אז מגיע לו דירוג שלילי,לא ירצה לשלוח לישראל?שיעשה חמוצים.

פורסם
שלום,הזמנתי ב18 לינואר זוג מגני מסך לגלקסי שלי מחברת SGP.

מוכר עם 10K מכירות ו100% דירוג.

לאחר שהחבילה הגיעה פתחתי את האריזה ולא היה שם מגן מסך אחד אפילו,החבילה והעטיפה של המגני מסך היו אטומים.

שלחתי לו הודעה והוא אמר שזה כנראה פאק במפעל והוא שולח לי זוג חדש.(קרה ב28 לינואר)

לפני כמה ימים שלחתי לו שוב כי החבילה עדיין לא הגיעה,הוא אמר שזה כנראה הלך לאיבוד בדואר והוא שולח לי שוב,לי זה נשמע כמו נסיון לסבן אותי,כי מה18 לינואר ועד היום אין לי מגן מסך אחד אפילו,והם די יקרים(15 דולר לזוג).

הזמנתי מהחנות הרשמית של SGP.

מה עליי לעשות?

תודה.

קודם כל המחיר פשוט מופקע ! קניתי חמישיית מגנים בהרבה פחות כולל משלוח והם מעולים

אם המוכר יפסיק לשלוח לארץ זאת תהיה ברכה כי הוא קורע במחירים

בכל מקרה תפתח נגדו CLAIM זה בטוח לא יזיק ואם לא תקבל את המוצר בקרוב תהיה מכוסה

ואם אתה רואה שהוא ממשיך לחרטט אתה תמיד יכול לבקש החזר

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

מתעלק כדי לשאול שאלה בנושא.

לפני 30 יום בערך רכשתי מוצר וקבלתי אותו בדואר. גליתי שהמוצר פגום אז המוכר ביקש שאני אשלח לו אותו חזרה והוא ישלח לי מוצר חדש. שלחתי לו את המוצר ועכשיו אני מחכה למוצר החדש אבל אני אמור לקבל אותו אחרי 45 יום מיום הקנייה, מה עושים במצב כזה? איך אני יכול לשמור על הזכות לפתוח תיק תלונה גם אחרי 45 יום?

פורסם
מתעלק כדי לשאול שאלה בנושא.

לפני 30 יום בערך רכשתי מוצר וקבלתי אותו בדואר. גליתי שהמוצר פגום אז המוכר ביקש שאני אשלח לו אותו חזרה והוא ישלח לי מוצר חדש. שלחתי לו את המוצר ועכשיו אני מחכה למוצר החדש אבל אני אמור לקבל אותו אחרי 45 יום מיום הקנייה, מה עושים במצב כזה? איך אני יכול לשמור על הזכות לפתוח תיק תלונה גם אחרי 45 יום?

במקרה כזה פותחים CLAIM בכל מקרה רק בשביל הכסת"ח.

אחרי שהמוצר יגיע ויעבוד באופן תקין - סוגרים את התיק.

גם ככה פייפל לא ממהרים לשלם ולהחזיר כספים (מניסיון רב, יש לי חנות ב-EBAY) ולא יעשו הרבה בחודשיים הראשונים בין כה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עברו 45 יום אז אני לא יכול לפתוח דיספיוט, אבל הוא אמר לי שהוא שולח פעמיים בנוסף אז זה לא נותן לי עוד זמן לפתוח דספיוט?

זה כמו עסקה חדשה.

והמגני מסך הם מגנים הכי טובים שיש לסלולרי ולא כמו כל שאר הזבל שמוכרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
קודם כל המחיר פשוט מופקע ! קניתי חמישיית מגנים בהרבה פחות כולל משלוח והם מעולים

אם המוכר יפסיק לשלוח לארץ זאת תהיה ברכה כי הוא קורע במחירים

אז לטענתך צריך להפסיק לייבא מרצדס לארץ כי בדיוק קנית פיאט אונו בהרבה פחות כסף...

אל תשווה את הזבל הסיני שלך למגינים שהוא קנה שידועים בתור מגינים טובים ואיכותיים.

כמו שכבר אמרו, תפתח claim בשביל הכסת"ח.

המוכר יגיב שהוא שלח שוב ותקבל "30 יום הארכה" עד שפייפל/איביי יתערבו.

פורסם
אז לטענתך צריך להפסיק לייבא מרצדס לארץ כי בדיוק קנית פיאט אונו בהרבה פחות כסף...

אל תשווה את הזבל הסיני שלך למגינים שהוא קנה שידועים בתור מגינים טובים ואיכותיים.

כמו שכבר אמרו, תפתח claim בשביל הכסת"ח.

המוכר יגיב שהוא שלח שוב ותקבל "30 יום הארכה" עד שפייפל/איביי יתערבו.

זאת לא טענתי זאת הטענה הלא מושכלת שלך , אבל אם אתה בקטע של דימויים ...

אז אם המרצדס שאתה מייבא זה פיאט אונו עם סמל של מרצדס אז וואלה כן צריך להפסיק כי זאת עבודה בעיניים !

מה נראה לך את המגן מסך שהוא מוכר לך ב 15$ הוא יושב במעבדה הסודית שלו ויוצק סגסוגת משובחת של זהב כסף ויהלומים וכל אחד זאת עבודת יד :shock:

זה בדיוק אותו מגן מסך שהוא עצמו מזמין מסין בגרושים , זה שהם קראו לעצמם "Stylish People's Good Partner" אז זה יותר מלטף לך את האוזן ובשביל זה אתה מוכן לזרוק 50 שקל יותר ?!

שיהיה לך לבריאות ...

פורסם
איך אני פותח claim?

אם עבר יותר עברת את ה 45 יום אני לא בטוח שתוכל , אבל שווה לנסות

כשאתה באתר של איביי גש לסרגל ה "Customer Support" ובחר באופציה הראשונה

משם תחת "Self service tools" בחר באופציה הראשונה או השניה (מה שיותר מתאים לדעתך לעניינך)

ותמשיך משם הלאה , שם לב שאם אכן עבר יותר מידי זמן הוא יודע לך את זה ברגע שתנסה לפתוח קייס על הפריט המסויים שעלייו מדובר

אם זה המקרה אתה תצטרך לפנות טלפונית למשרדי איביי או פייפאל

בהצלחה , ותעדכן אותנו

פורסם
זה בדיוק אותו מגן מסך שהוא עצמו מזמין מסין בגרושים , זה שהם קראו לעצמם "Stylish People's Good Partner" אז זה יותר מלטף לך את האוזן ובשביל זה אתה מוכן לזרוק 50 שקל יותר ?!

שיהיה לך לבריאות ...

ולמה החלטת שזה אותו אחד שנמכר ביותר?

גם אמאזון רמאים? או כל האנשים שעשו ביקורת למוצרים של החברה (תריץ חיפוש בגוגל, יש מלא) והגיעו למסקנה שהם טובים?

אבל עזוב, קנית חתיכת סלוטייפ בפחות מ-15$. דפקת את המערכת.

תמשיך לזלזל באנשים שמוכנים לשלם קצת יותר על מוצר איכותי.

עברו 45 יום אז אני לא יכול לפתוח דיספיוט, אבל הוא אמר לי שהוא שולח פעמיים בנוסף אז זה לא נותן לי עוד זמן לפתוח דספיוט?

זה כמו עסקה חדשה.

והמגני מסך הם מגנים הכי טובים שיש לסלולרי ולא כמו כל שאר הזבל שמוכרים.

אתה יכול לנסות לסמוך עליו. תבקש מספר מעקב אם יש לו.

מאיזו מדינה המוכר? נראה שלפי הפידבק שלו הוא דיי בסדר.

תנסה לשלוח מייל לאיביי אבל אל תצפה ליותר מדי אם עברו יותר מ-45 יום.

להבא, אם העסקה לא נסגרה מבחינתך, תמיד תפתח קייס לפני ה-45 יום. סתם ליתר בטחון.

לפייפל יש מרכז בארץ. תנסה להתקשר ולראות אם הם יכולים לעזור לך.

אם בסוף לא תקבל כלום, תנסה לפנות לחברת האשראי ולטעון לכשל תמורה מלא.

יש סיכוי שיזכו אותך. רק תבדוק שזיכוי כזה לא יגרום לפייפל להפסיק לעבוד עם הכרטיס הזה.

פורסם

אתה קצת לא מבין על מה אתה מדבר :?

איביי או אמזון לצורך העניין זה כמו הקניון לא חנות , אם תשים לב בצד ימין למעלה רשום לך "Sold by SGP Products"

לכן לשאלתך , לא , אני לא חושב שאמזון או איביי רמאי

בנוסף אני לא חושב שגם ה SGP האלה רמאים , הם פשוט יצרו לעצמם שם "מותג" ולכן הם מרשים לעצמם להקפיץ מחירים

שוב פעם אני יגיד את זה , המגן מסך הזה לא שונה ממגן מסך אחר נורמלי וכן סיני

בסין יכול להיות מפעל אחד שמייצר מוצר מסויים ובתוכו יהיו 10 מחלקות שכל אחת תתביע שם אחר למוצר ותארוז אותו בקופסא אחרת אבל כולם עדיין יהיו אותו מוצר , זה שעל המוצר יוטבע השם "SGP" או "שמוליק המגן המופלא" לא תשנה את איכות המוצר , נכון ?

פורסם

לא.

אם טופ גיר (או כל אחד אחר שאתה סומך עליו) עושים השוואה של פיאט אונו מול פרארי קליפורניה ופוסקים שפרארי רכב טוב יותר אז פרארי טוב יותר. גם אם שניהם הגיעו מאיטליה.

SGP אולי מייצרים בסין (לא בדקתי) אבל המוצרים שלהם פשוט יותר טובים מהסלוטייפ שקנית. לא כי רשום SGP על הקופסא אלא כי אנשים אובייקטיבים בדקו, השוו (מה שלא טרחת לעשות לפני שפיזרת שטויות באוויר) והגיעו למסקנה הזאת.

גם לי היה מגן סיני ואחריו מגן של SGP ויש הבדל גדול באיכות.

מבחניתי תקנה הכול בזול רק בחנויות של הכול בדולר. רק תזמין עוד מהסלוטייפ שלך כי תצטרך להדביק הרבה דברים שמתפרקים.

• תוכן חדש...