Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגטי: 1,200 כ"ס בלי חלק עליון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוגטי אמרו שנגמר עידן הווירון. אז אמרו. עכשיו הם חושפים את הרודסטר ויטסה עם 1,200 כ"ס. מרק חרקים על השמשה הקדמית.

בוגטי תחשוף בז'נבה את הוירון גרנד ספורט ויטס רודסטר, גרסה חדשה למכונית העל, עם מנוע משופר ל-1,200 כ"ס. מתנת פרידה וסימן לבאות:shock::shock::shock:

הכתבה:

http://cars.walla.co.il/?w=%2F4705%2F2511173

תהנו :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך שאני לא אסתכל על הכותרת כל פעם צצות לי אסוציאציות של כוכבת פורנו עם 1200 סמ"ק בלי חלק עליון! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואתה עוד אחראי על פורום שיפורים, וזה מה שעולה לך לראש? שיפורים של מה אתה אחראי? ציצים לבנות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפעמים 500 סמ"ק בכל ציץ זה שיפור הרבה יותר גדול מאשר 500 סמ"ק מתחת למכסה המנוע (במכונית, כן?).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים אני מתנצל מראש אם שאלתי תשמע מטומטמת, אבל...

2.5 שניות ל-100 קמ"ש, יש סיכוי סביר לאבד הכרה בגלל האצה כזאת לא ? :headscratch:

החברים בבוגטי מביאים חליפת לחץ מתנה ביחד עם המכונית ? :lol:

זמין 8)

פורסם
חברים אני מתנצל מראש אם שאלתי תשמע מטומטמת, אבל...

2.5 שניות ל-100 קמ"ש, יש סיכוי סביר לאבד הכרה בגלל האצה כזאת לא ? :headscratch:

החברים בבוגטי מביאים חליפת לחץ מתנה ביחד עם המכונית ? :lol:

לא אלה אם היא מונכת באופן אנכי והיא מאיצה לגובה :) .

אני מעדיף אותה עם גג והיא בדיוק כמו גרסאת הסופר ספורט(רק בלי גג)

פורסם

^ רגע, אנחנו מדברי על כוח G נכון.

האם יש הבדל בין -G אנכי ל -G אפקי ? :?:

אני יודע שתפקידה של חליפת לחץ במטוס קרב להפעיל לחץ על הרגליים כדי שהדם יזרום בחזרה למרכז מסה והראש וימנע איבוד הכרה.

מכונית זה לא מטוס, אבל עדיין 0-100 ב 2.5 שניות נשמע לי קצת מסוכן.

זמין 8)

פורסם
^ רגע, אנחנו מדברי על כוח G נכון.

האם יש הבדל בין -G אנכי ל -G אפקי ? :?:

אני יודע שתפקידה של חליפת לחץ במטוס קרב להפעיל לחץ על הרגליים כדי שהדם יזרום בחזרה למרכז מסה והראש וימנע איבוד הכרה.

מכונית זה לא מטוס, אבל עדיין 0-100 ב 2.5 שניות נשמע לי קצת מסוכן.

אם מדברים על מסוכן הייתי אומר שסוזוקי יאבוסה יותר מסוכן, 0-100 ב2.6(כנראה שצריך להחזיק ממש חזק כדי לא לעוף) עם מנוע 1.340 שמספק 200 כוח סוס(נפח/הספק שווה לבוגאטי), עוד דוגמא היא שיש את הרכב שריצ'ארד האמונד נסע ב480 קמ"ש ואני לא זוכר אם היה לו חליפת לחץ.

• תוכן חדש...