Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהמנוע חם

אתה מתכוון:

"כשהמנוע חם, ומדומם 5-10 דקות".

רבים מסתבכים דווקא עם שליפת המסנן, לא עם הבורג של הקרטר (אחרי שמוצאים את הכלי המתאים לפתיחתו)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רבים מסתבכים דווקא עם שליפת המסנן

זה מה שקרה לי החודש, בפעם הראשונה שהחלפתי שמן בעצמי. בורג הניקוז נפתח בקלות, ואחרי שהשמן התרוקן ניגשתי לפתוח את הפילטר ופשוט לא הצלחתי. אחרי רבע שעה של מאבקים איתו, לא הייתה ברירה ולקחתי מונית שירות לעיר בבושת פנים ואפיסת כוחות, כדי לקנות מפתח פילטר. הוא עולה גג 30 ש״ח, כדאי שיהיה אחד בבגאז׳.

Stay Dirty

פורסם
יש משאבות ואקום של 7 ליטר עולות כ 450 ש"ח בכל החנויות לכלי עבודה , שהמנוע חם מכניסים את

הצינור דרך פתח מדיד השמן והשמן יוצא החוצה תוך שתי דקות , לא צריך להרים את האוטו לא לפתוח

ברגים וההחלפה לוקחת בדיוק 5 דקות .

מי שרכבו יקר לו שיחסוך את התענוג המופקפק הזה שמשאיר משקעי רפש באגן השמן

החלפת שמן עושים רק דרך פתח הריקון באגן השמן ולא משום מקום אחר.

פורסם

דניאל אני משתמש במשאבה הזאת כשנתיים על מספר מכונית שעושות כ 70000 ק"מ בשנה

יש לי קיה ריו 2010 עם 170000 ק"מ שהבורג ניקוז מעולם לא ניפתח , לפי דעתי השימוש

במשאבה הוא תענוג ולא מפוקפק .

פורסם

יצרני רכב אוסרים זאת ומזהירים שלא לעשות זאת ואני אומר לך מנסיון של כל מיני חברות שניסו לחסוך, זה דופק מנועים חופשי, בשיטת השאיבה כמות המשקעים הנותרים הוא גבוה מאוד,מה שמזהם משמעותית את השמן החדש ומקצר מאוד את חיי השמן, מסנן השמן והמנוע.

• תוכן חדש...