Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למרוח שמן עם האצבע על הגומי של המסנן לפני ההרכבה ולסגור בכוח היד בלבד.

הפתיחה תעשה עם הכלי הייעודי, אבל הסגירה אך ורק עם היד?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אכלת ארוחת בוקר טובה אז תצליח לפתוח את המסנן בלי כלים:-)

זה תלוי במי שעשה את הטיפול הקודם, אם הוא חיזק את הפילטר יותר מדי תצטרך כנראה את המפתח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסגירה בכל מקרה - חזק עם היד בלבד, ללא כלים!

בורג ראש מרובע יכול להיות 8 מ"מ, 3/8" (9.5 מ"מ) יכול להיות גם אלן (משושה) 8 מ"מ.

רכב שנת 96 אין אפשרות לדעת מה יש שם חוץ מבדיקה מתחת לאוטו!

פורסם
האם כל שמן המנוע מתנקז החוצה ברגע שמרימים רק צד אחד של הרכב? זה לא בעייתי שהרכב לא עומד ישר ?

גם אני תקוע בטיפול 10000 שלי רק בגלל הסוגיה הזאת.

אכן לא כול השמן מתנקז אבל יש פיתרון. לאחר שהשמן הפסיק לרדת מהאגן מלא כ-0.5 ליטר שמן נקי ותמתין שהשמן התנקז או לחילופין תוריד את הרכב מהמדרכה ותמתין שכול השמן מתנקז ולאחר מכן תעלה אותו בחזרה בדחיפה (לא להניע).

אני בעבר נהגתי לעלות את הרכב בעזרת ג'ק ולאחר מכן להניח מתחת לשני הגלגלים הקידמיים קרש בעובי 15 סנטימטר שגנבתי מאתר בנייה.

איזה כייף לי :)

פורסם
קרש בעובי 15 סנטימטר שגנבתי מאתר בנייה.

מרק אתה?!?! לגנוב?!?!?:-P נראה לי שאתה יורת בקטע של השאלה.:-D

לפותר השרשור, הנה קישור לפרוייקט מצולם החלפת שמן שעשיתי לפני כמה שנים טובות. אך יכול להיות מאוד שימושי לך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
מרק אתה?!?! לגנוב?!?!?:-P נראה לי שאתה יורת בקטע של השאלה.:-D

לפותר השרשור, הנה קישור לפרוייקט מצולם החלפת שמן שעשיתי לפני כמה שנים טובות. אך יכול להיות מאוד שימושי לך.

תשמ'ע :-(

לפני 20-25 שנים לא היה לי כסף לקנות בוקים מפתח לפתיחת פילטר שמן לכן הייתי תוקע מברג במסנן שמן ומסובב אותו בעזרת מברג.

את הבורג של הקרטר הייתי פותח בעזרת פלייר פטנט.

היו ימים...סימקה 1000 שהפכתי לרכב שטח.

איזה כייף לי :)

פורסם

בורג ראש מרובע יכול להיות 8 מ"מ, 3/8" (9.5 מ"מ) יכול להיות גם אלן (משושה) 8 מ"מ.

רכב שנת 96 אין אפשרות לדעת מה יש שם חוץ מבדיקה מתחת לאוטו!

לפי הוראות ייצרן יש למרוח מעט שמן על הגומי של פילטר השמן , לסגור אותו וכאשר הגומיה מתחילה לגעת בשטח , לסגור

עוד שלושת רבעי סיבוב .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למה הסגירה אמורה להיות בכח היד בלבד ?

בטיפול האחרון בסוזוקי בלנו שלי ראיתי את ההבחור נותן הידוק הגון לבורג הזה עם מפתח כלים ותוך שימוש בכל הגוף. יש מצב שהוא דפק את ההברגה ? עד כמה עדין כל העסק הזה שם ?

פורסם

אנחנו מדברים על הידוק הבורג של החלפת שמן בטיפול שגרתי?

בשום אופן לא כח גוף, זה לא בורג גלגל. סך הכל מחליפים את האטם, שזו הטבעת נחושת והסגירה צריכה למעוך את האטם ולסגור את הבורג בצורה שלא יפתח. מומלץ פעם ראשונה להסתכל וללמוד. סוגרים בערך עד סוף ההברגה החפשית + שליש או חצי סיבוב.

יש כאלה שמחליפים שמן בלי "ליפט" ומחזקים עם המפתח המתאים רק בכח כף היד.

פורסם

יש משאבות ואקום של 7 ליטר עולות כ 450 ש"ח בכל החנויות לכלי עבודה , שהמנוע חם מכניסים את

הצינור דרך פתח מדיד השמן והשמן יוצא החוצה תוך שתי דקות , לא צריך להרים את האוטו לא לפתוח

ברגים וההחלפה לוקחת בדיוק 5 דקות .

• תוכן חדש...