Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מתכוון לרכוש רכב מסוכנות שהמספר קילומטרים ברשיון הרכב מופיע כמעט 400 אלף וברכב עצמו 74 אלף.

רואים שהרכב לא יכול לעבור 400 אלף. שנת 2002, יד שניה.

הלכתי למוסך המרכזי לבדוק טיפולים ואכן רואים שהטיפול האחרון היה ב60 ומשהו אלף.

התקשרי למכון בו בוצע הטסט האחרון ואמרו לי שהטסט האחרון הוא היה 54 אלף קילומטר למרות שברשיון רשום 395 אלף.

אני לא מבין מה קורה עם זה.

עשיתי בדיקה לרכב והם אומרים שהאוטו לא נראה כאילו עשה 400 אלף.

בכל אופן, אם אקח את האוטו ובטסט הבא אני אגיד את הקילומטראז' הנוכחי שהברבה פחות ממה שרשום. האם זה יתפוס?

פורסם

זה ממגרש או אדם פרטי?

מתי בוצע טיפול אחרון במוסך מורשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום

בטסט הבא הבוחן ירשום את מה שמופיע על מד אוץ.

היו לא מעט שגיאות ברישום הקילומטראז', כנראה גם כאן טעות בהקלדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ואולי הוחלף מנוע???

החלפת מנוע לא משנה את קריאת הספידומטר, וכמובן שגם רישום קילומטרז' ברישיון רכב לא מושפע מהחלפת מנוע.

פורסם

סביר להניח שמדובר בטעות.

סביר להניח שאפשר לתקן את הטעות.

אבל גם סביר להניח שלא מדובר ברכב מיוחד ושחבל את הטרחה שלך. לא ציינת באיזה רכב מדובר, אבל בהנחה שמדובר בסתם איזו מאזדה/טיוטה/ניסאן/פוקוס/מחק את המיותר - אני הייתי אומר ל"סוכנים" שירימו לי טלפון אחרי שיפתרו את הבעיה ברישיונות והולך לחפש רכב אחר. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי

1. ככל הנראה מדובר בסוחר מכוניות (3 אנשים במשרד שפעם ישבו בקונטנר ושתו קפה שחור מתרמוס): היום "טרייד אין"
  2. סוחר, שברישיון רכב שאצלו רשום 400000 אלף ובמציאות יש רק 70 לא יטרח לנסות ולסדר את זה? הרי זה המקצוע שלו ומי כמוהו יודע איך מטפלים בתקלות מסוג זה - ועדיין השאיר את זה ככה? מוזר
  3. אם היה לי רכב 2002 יד שניה עם 70 אלף ק"מ (7000 בשנה!) עם טיפולים מתועדים בחברה, הייתי הולך ושם אותו אצל סוחר? זה רכב שאמור "לעוף" בכסף מזומן גם אם השוק חלש- ניתן לרדת במחירון.
  4. כשיש ספק, אין ספק. אם משהו הכי קטן ברכב לא בסדר, (כנראה ממש נדלקת עליו אם הלכת לבדיקה) תברח הכי רחוק שאתה יכול.

לי זה נראה מוזר מאוד, לדעתי חצי (אם לא הרבה יותר) מהרכבים שמגיעים לסוחרים סובלים מאיזה שהוא פגם (תאונה, עיקול, מנוע הוחלף וכו'). עזוב אותך, שוק המשומשות מפוצץ באחלה רכבים ולא צריך ללכת לסוחר בשביל למצוא רכב טוב במחיר טוב.

גם לא חסרות מכוניות בטרייד אין אצל היבואן ללא שום "תקלות" ברישיון, בו הנציג מוכן לקשר אותך לבעלים הקודמים בשקיפות מלאה ולא ממש אכפת לו למכור לך ב 10% מתחת למחירון כי זה מה שהוא שילם +ואת הרווח הסוכנות עשתה במכונית החדשה.

לדעתי - שומר נפשו ירחק ממגרשים וסוחרים.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

התנאי שלי לרכישת הרכב הוא שהוא יתקן במשרד רישוי את הבעיה עם הקילומטרים ויוציא רשיון חדש ורק אז אקח את האוטו.

מה אתם אומרים?

פורסם

היי

אולי תפרט באיזה רכב מדובר? אולי הוא נפוץ בשוק בחוץ ואנשים יוכלו לעזור לך להשיג אחד אחר.

אני הייתי אומר- לאחר שייתקן את הרישיון, תבדוק מי הבעלים הקודם ותתקשר אליו בכדי לוודא שאין פה קומבינה.

וגם אז - לא מומלץ.

אתה מדבר על אאודי A8 קוואטרו מיבוא אישי או על טויוטה קורולה?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה חייב הרבה זהירות בעסקה כזו. יש פוטנציאל לבעיות והוצאות.

רשמו לך כבר כמה נקודות למחשבה. 400 אלף ב-10-11 שנים הוא מצב לא שכיח אבל בהחלט אפשרי וקיים. כך גם 70 אלף ביד אחת או שתיים פרטיות בלבד ובעלות קרבה משפחתית - לא נפוץ אבל אפשרי. יותר ידיים ולא פרטיות = בלתי אפשרי.

יסייע לשקלול לדעת איזו יד ואם ברשיון יש מידע כלשהו על מקוריות הבעלים.

ראיתי שהיית במוסף מורשה. נסה לקבל את כל היסטוריית הטיפולים שיש אצלם - זה יכול לתת לך מידע רב על

כמובן שחובה להתעקש לקבל את הרשיון המתוקן כמו שכתבת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

היי

אני אספר לך מנסיון אני אכלתי אותה עם מישהו ששיחק עם הקילומטרז ובסוף תבעתי אותו בבית משפט וזכיתי...

אתה יכול לפנות למשרד הרישוי עם הרישיונות ולבקש מהם דף היסטוריה של הרכב שם אתה תראה באיזה תאריכים עשו לרכב טסט ובבעלות מי זה היה ואצלי גם היה רשום בכל שנה את הקילומטרז שהיה לרכב...

יתרה מכך במידה ואותו סוחר יעביר עכשיו את הרכב טסט אז יופיע ברישיון החדש שנה אח"כ שיגיע לך לבית את הקילומטרז שרשום לך עכשיו על הצג...

לפי דעתי תתרחק מזה כמו מאש...

אצלי היה רשום ברישיון 240 אלף ק"מ העברתי את האוטו טסט עם 170 אלף קילומטרז והגיע לי רישיון חדש לעשות לו טסט והיה רשום 170 אלף ק"מ.

הסיכויים שיטעו במכון טסטים קלוש מאוד.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

במוסך המרכזי שהוא טופל בו הטיפול האחרון היה ב 64 אלף ק"מ באוקטובר 2011 ועעם השנים למטה הק"מ יורד עם הטיפולים.

• תוכן חדש...