Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 110K, טורבו-דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לברר אם קיים רכב עם מנוע טורבו-דיזל אמין ועם ביצועים סבירים שעולה עד 110K ש"ח.

בעיקרון אני מבין קצת לבד במה צריך לבדוק ברכב ואיך להתאים לעצמי, אבל אני לא הצלחתי למצוא רכב עם מנוע דיזל בטווח המחירים הזה- מנסה את מזלי פה.

האופציה #2 שלי זה פאביה TSI, אבל אני רוצה לדעת אם יש רכב טיפה יותר גדול (סדר גודל של גולף, נגיד) וקצת פחות עדין (עד כמה שאני הבנתי הפאביה לא אוהב לנסוע במאמץ ובכבישים שבורים ועם בורות)

תודה מראש לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הפלואנס דיזל הידנית עולה טיפה יותר. ה-C3 פיקאסו הידני עולה בדיוק ככה (והוא מספיק גדול) ואני חושב שהקיה ריו הידנית בגרסת דיזל עולה בערך את הסכום הזה. בצע נסיעות מבחן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ה-C3 נשמע מעניין.

ריו....? לא כל כך.

והפלואנס הרבה יותר מידי גדולה בשבילי.

תודה!

אשמח לשמוע הצעות נוספות אם יש.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
ה-C3 נשמע מעניין.

ריו....? לא כל כך.

והפלואנס הרבה יותר מידי גדולה בשבילי.

תודה!

אשמח לשמוע הצעות נוספות אם יש.

הצעה נוספת?

אל תמהר כל כך לפסול את הריו כמו שעשית עכשיו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כבעלים של אחת, אני יכול רק להצתרף להמלצה על הפיקאסו.

וינה 078.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתקציב של 110K, אם חשבת על פאביה 1.2 ואתה רוצה רכב בסדר גודל של הגולף, אז אני ממליץ על סיאט לאון 1.2TSI שהיא מקבילה לגולף ומאוד מוצלחת.

מגיעה בגיר ידני בלבד.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

נהיגה משולבת שמשלבת:

70% בין עירוני אבל עם רמזורים.

30% עירוני קשה (קשה כי זה רכב שמשמש למשלוחים אז משלב המון נסיעות קצרות עם הרבה מאוד התנעות וכיבויים).

70% נהג עם רגל כבדה על הגז

30% נהגת איטית מאוד עם רגל קלה מאוד על הגז

סה"כ צריכת דלק ממוצעת 1:20.5 קמ"ל על פי מדידות פיזיות בשטח (ולא הסתמכות על מחשב הדרך שגם ככה מראה תוצאה דומה מאוד).

פורסם

שלום I.G,

התקציב שהגדרת גבולי מאוד בכל הנוגע לרכבי דיזל חדשים. למעט ה-C3 פיקאסו כל שאר רכבי הדיזל החדשם יקרים יותר. גם הריו החדשה שהציעו לך כאן (והמצויינת, יש לציין) יקרה בכ-4,000 ש"ח מהסכום שהגדרת במחירון הרשמי של קיה. כך שלדעתי אם אתה מעוניין באופציות נוספות תוכל לעשות אחד משני דברים -

1. להגדיל את התקציב בכ-10,000 עד 15,000 ש"ח בעזרת מימון חוץ בנקאי (ליסינג פרטי או מימון דרך היבואן) ואז תוכל לרכוש גם רכבים נוספים, כמו סקודה פאביה דיזל או אופל אסטרה דיזל.

2. לבדוק גם את הכיוון של רכבים משומשים קלות. רכב שנמצא שנה או פחות על הכביש, עם מעט קילומטרים ובלאי מועט, בוודאי יתאים לסכום שהגדרת ואף יאפשר לך לבדוק אופציה לרכבים שהם דיזל-אוטומט.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם
נהיגה משולבת שמשלבת:

70% בין עירוני אבל עם רמזורים.

30% עירוני קשה (קשה כי זה רכב שמשמש למשלוחים אז משלב המון נסיעות קצרות עם הרבה מאוד התנעות וכיבויים).

70% נהג עם רגל כבדה על הגז

30% נהגת איטית מאוד עם רגל קלה מאוד על הגז

סה"כ צריכת דלק ממוצעת 1:20.5 קמ"ל על פי מדידות פיזיות בשטח (ולא הסתמכות על מחשב הדרך שגם ככה מראה תוצאה דומה מאוד).

C3 ידנית או אוטומטית?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

ידנית.

אוטומטיות רק עכשיו החל השיווק שלהן ואני בספק אם כבר נמסרו.

פורסם
בתקציב של 110K, אם חשבת על פאביה 1.2 ואתה רוצה רכב בסדר גודל של הגולף, אז אני ממליץ על סיאט לאון 1.2TSI שהיא מקבילה לגולף ומאוד מוצלחת.

מגיעה בגיר ידני בלבד.

הבחור רוצה דיזל. ב-118 יש לו את הפביה TDI

• תוכן חדש...