Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני סטודנט עני ויש לי מאזה לאנטיס שנת 97 שעשתה 195 אלף ק"מ ואני מתלבט אם למכור אותה ולעבור לקיה מנטור (שנים 2000 - 2002 ).

חיפשתי רכב שאין לו "שוק" בארץ מתוך כוונה שזה יבוא לידי ביטוי במחיר שלו.. ומצאתי את קיה מנטור. שמתי לב שהמחירון שלה דיי נמוך.

ההתלבטות שלי היא האם להישאר עם המזדה עד ש"תמות", או לעבור לקיה מנטור עם קילומטראז' נמוך יותר?

הבנתי שהפלסטיקה של קיה מנטור היא גרועה וכל הדשבורד מתרומם, אבל זה פחות מעניין אותי (בשביל זה יש רפדים חביבים...)

אני רוצה לדעת מבחינת חלפים לרכב, במידה ואני הולך למוסך, יש חלפים לרכב הזה או שכל טיפול יעלה לי הון תועפות ?

ובאופן כללי, איך הרכב הזה?

חיפשתי הרבה מידע באינטרנט ומצאתי שזה המקום הכי רציני בו אני יכול לקבל מידע מהימן ורלוונטי, לכן אני נוטה לסמוך פה על דעות החברים. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין. אם יש לכם המלצות לרכבים אחרים שאני יכול לקנות בתווך מחירים של 9000 עד 1400 ש"ח אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

אם המאזדה שלך במצב טוב ומתוחזקת, תשאר איתה היא תהיה לא פחות אמינה (לרוב יותר) מהקיה ותוכל להחזיק עוד הרבה שנים

אלא אם אתה מחפש משהו יותר חסכוני (הקיה לא בטוח).

בהצלחה

פורסם
אם המאזדה שלך במצב טוב ומתוחזקת, תשאר איתה היא תהיה לא פחות אמינה (לרוב יותר) מהקיה ותוכל להחזיק עוד הרבה שנים

אלא אם אתה מחפש משהו יותר חסכוני (הקיה לא בטוח).

בהצלחה

אבל בהנחה ואני מוצא למשל, קיה מנטור 2002 שעשתה 140 אלף ק"מ ב בסביבות ה 11,000 ש"ח, גם במקרה הזה היית ממליץ לי להישאר עם המאזדה?

• תוכן חדש...