Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חריטת מקלדת בעברית למקלדת מוארת לוקחת פחות מרבע שעה. יש כמה מקומות טובים בארץ. המחיר- 120 עד 150 ש"ח (תלוי איפה עושים).

מקלדת רגילה לוקח כשעה (מילוי צבע וייבוש). וזה מנסיון של ייבוא של יותר מ5 ניידים מחו"ל. לגבי האחריות בדל (vostro ו-לטיטיוד)- האחריות תקפה גם בארץ בלי חוכמות והתחמקויות.

תעשה את השיקולים שלך. בתקציב שלך אפשר להביא יופי של ניידים כדוגמת לטיטיוד E6320 ו- E6420 עם כונן פלאש SSD ומעבד i5 ומעלה (מעודפים). שיקול שלך.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הנייד שלי הוא גם של דל וגם הוא יובא מארה"ב.

בארץ, עשיתי לו חריטה ב-120 שקלים (גם לי לפטופ עם תאורת מקלדת), ועדין יש לי עליו אחריות, דל לא עושים עם זה בעיות, החברה היחידה שעושה בעיות זה אפל.

עשיתי בפיסי גרף בחולון, יצא עבודה מושלמת, אם אתה רוצה אני יכול להעלות לך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

DevilUser,

מק לא בא בחשבון, לא מבחינת תקציב, ולא מבחינת מערכת הפעלה.

ya_pl,

אתה יכול לפרט בבקשה קצת יותר על ייבוא נייד של דל?

מאיפה אתה מזמין בד"כ? האם אתה משתמש בשירות דוגמת ushops?

אני אשמח ללינקים ישירים למחשבים המדוברים.

פורסם

גם לי יש את הv131, מאוד מרוצה ממנו!

מבחינת חום - לפי דעתי הוא קר למדיי.. אני לא יודע למה אנשים משווים אבל זה ממש לא משהו שיפריע.

רעידות במסך \ ניגודיות וכו' - שוב לפי הסטנדרטים שלי אני לא רואה שום בעייה בקטע הזה.

רעש - אם יושבים במקום שיש בו טיפה רעש אז המחשב מספיק שקט ולא שומעים אותו. אם אתה בבית שקט בלילה אז כן שומעים אבל דיי בקטנה, לא משהו מציק כל כך, וגם זה רק שהוא "מתאמץ", הוא לא יעשה רעש מאווררים שהוא סתם יושב דלוק בלי שישתמשו בו.

סוללה - לא ממש היה קריטי לי אבל ראיתי בו בשמירה בצבא 2 סרטים רצוף ועוד נשאר לי 40% סוללה, ככה שהוא דיי טוב :roll: אבל כיביתי את הוויפי מראש.

שירות - על ההתחלה היתה לי בעייה שהמקש רווח לא עבד טוב - בא בנאדם אליי לשער הבסיס והחליף לי את המקלדת תוך דקה בדיוק והלך.

איכות בנייה, עיצוב, נראה ממש יפה ודק, כמעט ultrabook רק עולה פחות מחצי מהם. כל העיצוב החיצוני של המחשב מתכתי שזה ממש יפה ולא פלסטיק מעפן כמו במחשבים אחרים. נראה שמורכב טוב ויפה.

יש גם הארדיסק מהיר, פעמיים usb 3 (בטח יהיה שימושי עוד כמה שנים) hdmi, vga, bluetooth, מעבד i3 דור 2, אין צורב שזה יתרון לפי דעתי (זה בערך כמו לשים כונן דיסקטים לטעמי)

הרזולוציה היא בדיוק אותה רזולוציה כמו בכל ה15.6 הנפוצים ככה שאני לא חושב שגודל המסך ישנה בכלל.

אני גם רציתי את האדום אבל לא היה במלאי בדיוק אז לקחתי כסוף רגיל. אחרכך ראיתי באיזה חנות דגם דומה באדום וזה היה סתם מכוער, זה אדום "מת" כזה, לא כמו בתמונות, ממש מזל שלא הזמנתי אדום.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה אתר העודפים שלהם. המחשבים שלהם מחולקים ל3 קטגוריות: 1. חדש (עודפים). 2. מחודש (ביצועים מלאים ומעטפת שלמה כמו חדש מהניילון). 3. עם נזקים קלים בקוסמטיקה של המחשב עצמו. התנסיתי מה-2 הראשונים, ובאמת מדובר כאן בסחורה מצויינת ובמחיר זול משמעותית, לגבי הסיווג השלישי- לא התנסיתי.

קישור ישיר למחשב- לא אוכל לתת פה, כי משום מה לא ניתן לשלוח קישורים אלו (פגי תוקף). רק תמונת מסך.

הסיווגים באנגלית שהם טובים (חדש- מחודש ללא שימוש): Dell Outlet New או Certified Refurbishe.

מומלץ, אם אין פער גדול במחיר- לבחור במחשב שעם מע' הפעלה של Windows 7 Ultimate בגלל האפשרות להפוך את שפת המחשב לעברית. בשאר הגרסאות תצטרך להחליף גירסה או לשדרג לאחת עם עברית (בין אם בפריצה ובין אם בעותק שדרוג חוקי- ממליץ לבדוק על שדרוג דרך פרוייקט חותם ב60 ש"ח באם אתה זכאי אליו).

עברית- מנסיון החריטה ההכי מוצלחת שיצא לי לראות- זה בפי סי גרף שבחולון. הם גם מספקים את שירותיהם למס' יבואני ניידים גדולים בארץ (של דל ו-לנובו).

לגבי המשלוח לארץ- בחלק מהמקרים השתמשתי בשירותיהם של מאסטופ (mustop), שירות מצויין ומהיר (כ4 ימים מהגעת המחשב אליהם למחסן בארה"ב ועד להופעת השליח אצלי). הבנתי שגם ushops טובים. המחירים מאוד דומים. מאסטופ מציעים גם אפשרות למיזעור האריזה אם יש מה למזער (שכן לפעמים דל שולחים את המחשב בקרטון שמתאים יותר לתחנות עבודה שולחניות), דבר שמוזיל משמעותית את עלויות המשלוח.

בכללי למחשב בסדר גודל כמו שלך מחיר המשלוח נע סביב ה80 דולר, ועל מחיר המחשב עליך להוסיף את המע"מ (16%). לכן צריך לבדוק שזה משתלם ביחס למחיר בארץ. עשיתי זאת לניידים שעולים בארץ פי 2 ויותר אחרי כל העלויות.

אפשרות נוספת היא שמישהו יעביר לך את המחשב. זאת האפשרות המועדפת- חוסכת את עלות המשלוח+ מע"מ.

במעמד הרכישה ישנה אפשרות להרחבת האחריות. ממליץ לבחור ב3 שנים NBD on site שזה שירות טכנאי עד לבית. בחלק מדגמי לטיטיוד זה סטנדרט, ובווסטרו וחלק מלטיטיוד זאת תוספת של 90 דולר.

עוד טיפ- דל עודפים מפרסמים בדף הפייסבוק שלהם מדי פעם קופוני הנחה יפים על ניידים מעודפים- משהו בסדר גודל של 15% עד 30% הנחה. שווה לעקוב בדף שלהם. למי שאין פייסבוק- אפשר להירשם למייל באתר שלהם. העדכונים במייל מגיעים לפני הפייסבוק שזה משמעותי לפעמים כשיש מלאי מצומצם.

חשוב- התקנים אלחוטיים (wifi ו- BT) הם לא סטנדרט בארה"ב כמו בארץ. לשים לב בבחירת המחשב שהתקנים אלה מותקנים במחשב אם זה חשוב. כנ"ל לגבי תאורת מקלדת בחלק מהדגמים.

שתבינו, בארה"ב רכישת נייד היא כמו מחשב רגיל בארץ מבחינת ההתאמה לרצון הלקוח- שם אתה "בונה" את המפרט ע"פ רצונו כאילו מדובר בנייח. כך שבעודפים המחשבים שיש שם אלו מחשבים שהמזמינים התחרטו מסיבה כזו או אחרת, לכן יש שם מבחר שמשתנה כל כמה דקות. מפרטים מתחלפים ללא הפסקה וכו'. לכן חשוב לשים לב למפרט שכמובן שבעודפים אין אפשרויות בחירה ושדרוג בדומה למה שניתן בזמן רכישת מחשב חדש.

פורסם

עושה רושם של מחשב שנותן תמורה טובה מאוד למחיר. אני אישית הייתי הולך על זה.

אחותי רכשה כזה בסופ"ש וממש התרשמתי (התקנתי עליו תוכנות), יש לנו גם כמה כאלה בחברה.

הבעיה עם DELL היא השירות והיוונים, אני מאחל לכם לא להכיר אותם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ya_pl, תודה על האתר וההכוונות.

ניסיתי להרכיב שם מחשב זהה לזה:

http://www.blaptop.co.il/students/index.asp?productid=5335#prodtop

הגעתי למחיר של 579$ לפני משלוח ומיסים למחשב זהה עם אחריות 3 שנים on-site.

נוסיף על זה 80$ משלוח, ו-16% מע"מ, ו-150 ש"ח חריטת מקלדת עברית - ויוצא לנו 2896 ש"ח.

יכול להיות להיות שעל דגמים מאוד מסויימים זה יוצא יותר משתלם, אבל יצא לי מחיר שהוא בסה"כ נמוך ב-100 ש"ח מהמחיר בארץ, וזה לא מצדיק בשבילי הזמנה מחו"ל. בשבילי הפרש במחיר של 400 ש"ח וצפונה יצדיק הזמנה מחו"ל.

פורסם

ya_pl - תודה על האינפורמציה המפורטת.

תוכל לכתוב קצת על החוויות שלך לרשום את המחשב לשירות בארץ? האם זה תהליך אוטומטי או שטירטרו אותך?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לא עשיתי דבר. פשוט כשהייתי צריך מהם מידע מסויים, פשוט מסרתי את המס' הסריאלי והם עידכנו ובמקום ולא עשו שום בעיה.

• תוכן חדש...