Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבע לכם אני לא צוחק!!!

למי שזוכר שהייתה לי בעיית חשמל ברמקולים . החלטתי להחליף לרמקולים טיפה יותר איכותים 5.1.

אתמול בעודי נהנה מהפרקים האחרונים של משחקי הכס שמעתי לפתע מוזיקה ערבית:shock:.

חשבתי אולי שכנים(למרות שבטוח שאף שכן לא יאזין לז'אנר הזה).אני מגשש ומקרב את האוזניים לכול מיני פינות עד ששמעתי את זה מהרמקולים.

הייתי בשוק הסתכלתי במחשב אין שום פופ אפ שקפץ או משהו בסגנון ואחרי דקה זה נעלם.אמרתי נו טוב בטח היה משהו,לא יודע מה.

טוב, נהנה אני מהפרק האחרון ועוד פעם אני שומע, מתקרב לרמקולים ושומע קריינית מדברת בערבית.

חשבתי אולי יש איזה משהו על המחשב, אבל כלום נדא, הייתי :shock:.

עד לפני מספר דקות אני יושב בחדר, שום אתר לא פתוח,הרמקולים על min ופתאום סלסולים בערבית,

ניסיתי להגביר עד הסוף לראות אם אני מדמיין, אבל שום כיוון בין ה min ל max לא השפיע על עוצמת הרדיו הזה.

הדרך היחידה להשתיק את זה הייתה לכבות את הרמקולים לגמרי.

WTF?!?:shock:

הקלטתי אפילו באייפון כדי לראות שאני לא הוזה.

מאיפה לעזעזל זה קולט רדיו ערבי? ומה אני עושה עכשיו?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

קרה לי פעם באחד הרכבים, שהרדיודיסק התחיל לשדר מוזיקה ערבית, גם כשדיסק עבד, ושום מתג לא הגיב. רק כיבוי והדלקה. אין לי שום הסבר לתופעה. אבל נראה לי שאצלך איכשהו פשוט יש קליטה של גלי רדיו ברמקולים.

פורסם

זה לא כזה חריג , זאת תופעה מוכרת .

איזה רכיבים מחוברים ? ( רמקולים , חיווט , מגבר )

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

כן, אני לא משוגע!!!

הייתה לי את אותה התופעה עם הרמקולים הישנים שלי, חשבתי שאני הוזה! יותר מזה, זה קרה רק כמה פעמים ונעלם. אין לי מושג למה זה קורה/קרה.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
זה סתם מערכת רמקולים 5.1 לא מיוחדת שמחוברת למחשב.

מה זה כפתור הT.A?

אה חח אופס טעות שלי, חשבתי אתה מדבר על רמקולים ברכב..:roll:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לפי מה שאני מבין זה רמקולים סלוניים?

הסיבה נובעת מזה שיש תהודה במערכת בתדר של התחנה הזאת, מה שמוזר שהוא מצליח לפענח את האפנון.

בכל מקרה תנסה להזיז את הרמקולים מקום, תקנה כבלים מסוככים. ואפשרי גם להכניס מסנן פסיבי אבל מסנן זה לא משהו שאתה יכול לעשות לבד בבית ולהגיע לתוצאות טובות.

אורך הכבלים יכול גם להשפיע.

פורסם

תקרא בחוברת שהגיעה עם הרדיו על T.A. זה משהו שנפוץ יותר בחו"ל, ומשמש לדיווח על פקקי תנועה וכד (אתה שומע רדיו להנאתך ואז יש כאילו מבזק על פקק בכביש כך וכך).

אם אין לך את האופציה הזו, אז כנראה שהרדיו הערבי עולה על תדר שאתה מכוון אליו במערכת (יש איזורים בירושלים, שאם אתה שם 88FM, אז במקום התחנה אתה מקבל משהו בערבית)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם אין לך את האופציה הזו, אז כנראה שהרדיו הערבי עולה על תדר שאתה מכוון אליו במערכת (יש איזורים בירושלים, שאם אתה שם 88FM, אז במקום התחנה אתה מקבל משהו בערבית)

מצחיק, בדיוק היום זה קרה לי באזור ירושלים. מה שמשעשע הוא שזה קפץ לתדר בערבית מיד בסיום שיר, ובדיוק התחיל שם איזה שיר עם סלסולים (באיכות קליטה ממש טובה!). לקח לי איזה חצי דקה להבין שמשהו קרה. בהתחלה עוד חשבתי שב-88FM מתפרעים קצת עם הז'אנרים :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה רדיו:?: ואיזה תדר:?:

זה כולה 5 רמקולים שמחוברים למחשב. שלSUNKYO שעלו במבצע 100 ש''ח.ואני חשבתי שזה מציאה:oops:.

כנראה זאת הסיבה ל"מבצע" הזה. אחריות תקפה בעיניין הזה?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

עקרונית, כבל חשמל יכול בקלות לשמש כאנטנה שקולטת אותות רדיו. כמה שיותר ארוך, יותר קולט.

לא יודע מה להגיד לך, בנאדם, אולי אם תעלה תמונה של הרמקולים, איך הם מחוברים ומה, יעלה לי איזו מחשבה בראש.

ואם יש לך שכנים אתיופים, אולי הגיע הזמן לעבור דירה.

בשלב הזה, שנינו כנראה לא יודעים מה להגיד. ונראה לי שאתה שומר על ראש פתוח לרעיונות, הזויים ככל שיהיו.

אם זה עובד על תגיות RFID, אולי זה יעבוד גם על זה: נסה לעטוף הכבל של הרמקולים עם נייר אלומיניום...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מספיק יהיה להזיז את הכבל מקום, או לשנות את הזווית שלו. ברגע שהקיטוב של הכבל יהיה שונה המקיטוב של האות רדיו האות יחלש , ואם השוני בקיטוב יהיה מספיק גדול הוא לא יקלוט כלום.

השאלה מאיפה בידיוק נקלט האות.

פורסם

זה מזכיר לי את הרדיו גביש שהיו בונים פעם, והיה קולט תדרי AM. בגדול סיכוך טוב אמור לפתור את הבעיה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מה אתם עכשיו מתבכיינים על הרמקולים, יש אנשים שזה קורה להם בסתימות שבשיניים! :lol:

אמיתי לחלוטין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...