Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעבור לחשבשבת בחלונות וצריך להחליף את כל המחשבים (פנטיום 75 לא יוכל יותר לשמש כשרת).

אני זקוק לשרת ול 4 עמדות ואין לי מושג מה לקחת. על הרשת לא יעשו כלום חוץ מחשבשבת ויישומי אופיס. לא גלישה באינטרנט ולא שרת דואר.

אשמח להכוונה למערכת יציבה ולא יקרה מידי שתוכל לתמוך במקסימום עוד עמדה אחת (צפי לשלוש שנים הבאות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בחברה הקודמת שעבדתי בה היו עמדות של DELL שעשו עבודה טובה ברשת. (דגם OPTIPLEX)

על שרת אני לא יודע להמליץ לך.

פורסם

שרת HP ML 110

שרת קטן וחביב, תבקש עם דיסקים SATA (אין צורך ב SAS)

לא אמור לעבור את ה 1200-1300 דולר

יריץ את מה שאתה צריך בקלות.

קח בחשבון שאתה צריך גם רישוי (WINDOWS SERVER 2008 STANDARD)

ועבודה כמובן (התקנה וכו')

בנוסף אם אתם עובדים בסביבת דומיין אז צריך גם לבצע העברה מהשרת הישן לחדש

פורסם

לגבי רשיונות ועבודת הקמה זה ברור. את העברת החומר חשבשבת תבצע כך שזה גם לא בעייה.

פורסם

אני לא יודע עד כמה חשבשבת (גירסת השרת) מעמיסה,

אבל לרכוש שרת בשביל 4-5 עמדות זה מיותר לגמרי,

אפשר וניתן לרכוש מחשב רגיל, אבל(!!!), חובה להשתמש ב-RAID1 (כתיבת הנתונים ל-2 כוננים בו זמנית, כך שאם אחד הכוננים מפסיק לעבוד השני ממשיך לתפקד) לשמירה על המידע.

----

פורסם

הם אומרים שעד 3 תחנות לא צריך שרת ומעל לזה צריך להיות שרת שלא ישמש כתחנה (אני מפעיל כרגע 4 עמדות).

הסיבה שאני שואל היא שאין לי מושג מה צריך. אני אפילו לא יודע מה ההבדל בין שרת למחשב רגיל מבחינת מבנה.

פורסם

עניתי לך בדיוק מה אתה צריך ..

שרת ML 110 הוא שרת קטן ופשוט, עם 2 דיסקים של 500 ג"ב ב MIRROR

העניין הוא העלות של מערכת הפעלה (windows server)

חשבשבת למיטב ידעתי יודעים לעבוד עם sql express כך שכאן אין עלויות.

אם אתה רוצה טלפון של הספק שלנו, שלח הודעה פרטית, אני בטוח שיוכל לארגן לך אחלה מחיר - ואם תרצה גם שירות.

• תוכן חדש...