Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

התקשרתי השבוע ליבואן מאזדה שבישר לי כי לצערם במאזדה 6 2004 לא ניתן לבצע ניתוק של כרית אוויר לנוסע דליד הנהג.

לא חותמים, לא וויתור, לא הסרת אחריות ולא כלום - פשוט לא מוכנים.

למישהו יש הצעה מה ניתן לעשות? או המלצה על מוסך רציני ואמין באיזור ירושלים שיכול לטפל בעניין? (באופן שזה לא יתפוצץ על התינוקת החדשה שלנו שעוד לא נולדה?)

אגב, המוסכים הרשמיים של מאזדה לא מוכנים לטפל בנושא והם הפנו אותי למוסך היבואן כך שאין מה להמליץ עליהם.

תודה וסוף שבוע מבורך לכולם

אוריפ

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שלום לחברי הפורום

התקשרתי השבוע ליבואן מאזדה שבישר לי כי לצערם במאזדה 6 2004 לא ניתן לבצע ניתוק של כרית אוויר לנוסע דליד הנהג.

לא חותמים, לא וויתור, לא הסרת אחריות ולא כלום - פשוט לא מוכנים.

למישהו יש הצעה מה ניתן לעשות? או המלצה על מוסך רציני ואמין באיזור ירושלים שיכול לטפל בעניין? (באופן שזה לא יתפוצץ על התינוקת החדשה שלנו שעוד לא נולדה?)

אגב, המוסכים הרשמיים של מאזדה לא מוכנים לטפל בנושא והם הפנו אותי למוסך היבואן כך שאין מה להמליץ עליהם.

תודה וסוף שבוע מבורך לכולם

אוריפ

היי. אני גם באותה בעיה. אבל ממש אבל ממש לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה. בדרך כלל שום דבר טוב לא יוצא מהחלטורות האילו. אני אישית לא מאמין בכל בעלי המקצוע האילו. זה תמיד נגמר שמשהו אחר לא עובד.

• תוכן חדש...