Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להחליף איתו מילים זה רעיון לא רע, הוא יגיד שזה לא הוא ושאני לא אבלבל לו את המוח.

אני גם חושב שמדובר בסוג של עבריין.

אין לי את החברים המתאימים כדי לבוא ולהחליף איתו מילים.

נמאס לי...הצילו

המון אפליקציות לאייפון מדהימות בעברית

אפליקציות iPhone apps בחנות האמריקאית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
להחליף איתו מילים זה רעיון לא רע, הוא יגיד שזה לא הוא ושאני לא אבלבל לו את המוח.

אני גם חושב שמדובר בסוג של עבריין.

אין לי את החברים המתאימים כדי לבוא ולהחליף איתו מילים.

נמאס לי...הצילו

אז עזוב , זה אפילו לא שווה את הסיכון , שים מצלמה , תתפוס אותו שלח למשטרה ושלום על ישראל .

פורסם

רק מצלמה תעזור לך

אם לא תעשה את זה הוא ימשיך להרוס לך תרכב.

שונא אנשים כאלה פשוט מאחל להם את כל המחלות בעולם.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מוכן לסדר לך את הסיפור בעד אלפייה.

פנה אליי בה"פ.

חח אני צוחק!

בכל אופן אם אתה אומר שזה לא כל לילה אין טעם להשאר ער כל הלילה.

מצלמה וזהו אין לך אופציה אחרת - או שתנסה את מזלך, תשרוט לו את האוטו ואז באותו הלילה תחכה בחלון XD!!

אגב משטרה לא תעזור לך.

ברכב הראשון שלי לפני יותר מ 4 שנים החנתי אצל הספר שלי, חניה מותרת ופינתית מול החלון ראווה של המספרה.

בעודי מסתפר אני רואה איש זקן שפשוט החליט שאני מפריע לו לצאת ברוורס משום שהוא מנסה לעשות רוורס ולפנות תוך כדי ואם הוא ימשיך הוא יפגע לי ברכב.

אחד האנשים במספרה יצא לעזור לו וביקש ממנו לצאת מהרכב והוא יצא לו מהחניה.

הזקן סירב והתעקש בעצמו. המשכנו בשלנו עד שקלטתי אנשים עומדים בחוץ מתקהלים - אני מסתכל פתאום אני רואה אותו עם מפתחות חורט לי על כל האוטו!!! (לא ציינתי שהרכב היה 3 שבועות אחרי פחחות וצבע באלפי שקלים)

אני רץ לבחוץ ומתחיל לצעוק לו שיעצור - הוא ראה אותי, נכנס מהר לאוטו שלו והתחיל לנסוע - מצאתי את עצמי רץ אחרי רכב נוסע בערך 700 מטר עד שהוא היה מוכרח לעצור בגלל רמזור ופשוט פתחתי לו את הדלת ועצרתי את עצמי מלהכניס אותו לאשפוז.

נרגעתי ואמרתי לו שהוא ישלם לי על הנזק - לפתע הוא התחיל לקלל אותי ואת אמא שלי וטען שהוא מכיר מקצוע עיסוק של אמא שלי !! פה כבר חבר התערב כי הוא ידע שזה יהיה רע .

צילמתי את הרכב, הבאתי איתי 3 עדים, ישר פניתי למשטרה ונחש מה? עד היום אני מחכה לתשובה מהם.

לפי הלוחית רישוי שלו ודרך חבר הצלחתי לאתר את מקום מגוריו - הפתעתי אותו באחד הלילות ודרשתי שישלם על הנזק, פה הוא כבר נבהל כי אני דורך לו במקום מגוריו והבין שאני לא מוותר לו - קצת צעקות פה ושם ולמחרת בבוקר הרכב אצל הפחח.

בקיצור זה מאוד עצוב שככה הדברים עובדים, אבל אם לא תיקח את החוק לידיים לא תקבל כלום והעבריינים ימשיכו בשלהם.

גם אם תצלם את השכן עד שתגיש תביעה עד שיגמר ההליך ועד שהשופט/ת יחליט שהעבריין ישלם עלויות תיקון סה"כ - אתה כבר תחליף 2 רכבים

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לא מבין ! אתה חושד בו ? או שאתה יודע שזה הוא ורק מחפש הוכחה מתועדת ?

אם אתה בטוח שזה הוא, לך שרוט לו את כול האוטו.

בבוקר תיפגשו בחנייה ותשתתף בצערו, על הדרך תגיד לו "שהבני זו__ שרטו גם את שלך וצריך להתאחד ולהציב שמירה" ...

חוץ מזה, אלת בייסבול פותרת הרבה בעיות.

בהצלחה

רענן

פורסם

מצלמה לא תפתור דבר. ידוע שצריך לראות פנים בצילום, ומדובר בצילום לילי הסיכויים לתפוס תמונה כזו די קטנים.

לכן ניתן להתקין מצלמת דמה (דחליל) ולחלק פלאירים בתיבות הדואר של השכנים כולם ובלוח הודעות של הוועד ובמעלית בנוסח שמעביר את המסר חד וחלק שמהיום החניות מצולמת.

אחד מהשניים יקרה, השריטות ייפסקו. או שהשכן מתוחכם ויודע שללא תמונת פנים אתה יכול לדחוף אצבע וימשיך בשלו.

אני מהמר על טבעו של האדם (פחדן לתחת שלו)- השריטות ייפסקו.

פורסם

אל תדבר איתו ולא כלום פשוט תן לו לקום בבוקר וללכת לפנצריה או לזגג ... הפיתרון הכי טוב היום לא מצלמות ולא בטיח ככה הכי טוב

פורסם

איך זה שאף אחד כבר לא מציע לרכוש אמסטף ולבנות לו מלונה צמודה לחניה?

:lol:

לא יודע מה הייתי עושה במקומך... צר לי.

מתחדשת*

פורסם

אני מבין שאתה לא בחור אלים וגם אין לך חברים כאלה, לכן לא ברורה לי השאלה לגבי דרכים אחרות לטפל בעניין. לא ראיתי שמישהו שאל אותך למה אתה בטוח שזה הוא בכלל. יש סיבה? אם יש סיבה ואתה לא מעוניין בהרפתקה שלא תוכל לסיים אולי עדיף שתלבין איתו את העניין. אם אין אחת כזאת... אשמח לשמוע למה החשדות דווקא אליו.

בכל מקרה, משטרה לא עוזר. אלימות גדול עליך. מצלמה זה תהליך של ארוך של משפט בארצינו הצודקת...

דבר איתו, בלי להתנפח. תשכח מהאגו, תן לו להרגיש גבר גבר. ברגע שהוא יקבל טיפוח לגבריות שלו הוא ישיג את המטרה ;-) .

פורסם

דבר ראשון תקנה מצלמה כדי להיות בטוח שזה הוא.

או שפשוט תעשה מעקב ותתפוס אותו פעם אחת על חם (עדיין עדיף מצלמה)

עכשיו אתה יכול או לפנות למשטרה או להתקשר לשני חברים ולעשות לחבר כיפה אדומה או ביקור חביב באוטו שלו.

פורסם

יש כאלו שדיפלומטיה לא עובדת עליהם, ואתה לא אלים.

לכן מציע לעשות דברים בסגנון של מה שהוא עושה:

אם יש לו רכב:

• שרוט אותו
  • תקע מסמר בדופן הגלגל - קראתי פעם שמסמר כזה יאלץ אותו להחליף את כל צמיג
  • זרוק אבן על השמשה
  • כנס מתחת לרכב ושייף לו את כבל נוזל הבלמים כך שייראה כמו שיפשוף טבעי (חשוב!)
  • תקדח לו חור במיכל הדלק בחצי גובה שיבזבז מלא כסף!
  • זרוק אבן על פנסים אחוריים
  • תתקע מקלות ברדיאטור שלא יסתובב - מנסיון שלי, זה יגרום לכך שכאשר ישאיר את האוטו מונע ל 20 דקות כל המי קירור יתאדו לו, ואז יהיה לו ראש מנוע (אם לא יכבה מנוע בזמן) יקר ונחמד ולא מכוסה ע"י ביטוח :twisted: (יכול לקחת הרבה זמן עד שיעשה עצירה כזו ארוכה).

אם אין לו רכב:

• אבן בחלון
  • שמן חלק ושקוף ליד מדרגות שלו
  • תתחבר פיראטי למונה החשמל שלו
  • תסגור לו את ברז המים לדירה ותשים הודעה מודפסת מטעם מקורות שאין מים ל 24 שעות :)
  • תקח לו את כל הדואר שלא יקבל מכתב אחד
  • תבקש מחבר לאסוף את הילד מבית הספר לשעה ל"טיול", ואז שיחזיר אותו הביתה - המסר יעבור!

אתה נראה לי די חכם, תחשוב מקורי ותמציא עוד דרכים, יש המון.

אני מציע להתחיל מהשיטות שנראות כצירוף מקרים ולא חבלה.

אם אתה לא מפחד ממנו שיהפוך לאלים, לך על זה - תכין כמובן SMS למשלוח בשנייה למשטרה כי תהיה די עסוק איתו.

ואז ברגע שהוא אלים, החוק יכנס סוף סוף לפעולה - תספוג פעם אחת, אבל הוא ייעצר (תוסיף ותגיד שאיים אליך ברצח כי אם יהיו אליך סימני אלימות אז יתייחסו לזה ברצינות).

בהצלחה! ספר מה החלטת

• תוכן חדש...