Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מאוד התרשמתי מהפורום המקצועי שלכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי באופן מקצועי בבעיה המטרידה אותי.

יש לי חניה פרטית, שכן (מדובר באדם אחד שאני חושד בו באופן מובהק) מסויים הורס לי את כל הרכב (מאזדה חדשה 2011)

אני מעריך שזה מתרחש בערך בשעות הערב בין השעה 20:00 ועד 8:00 בבוקר (כנראה בשעות הלילה המוקדמות).

לפני יומיים הוא שרט לי את מכסה הבאגז בחריטה ארוכה ועמוקה, אתמול הוא שרט לי את כל אורכו של הרכב בצד ימין...

בפעם הראשונה פניתי למשטרה ותוך יום סגרו את התיק!

אתמול שוב פניתי למשטרה וכנראה שגם הפעם לא יעשו עם זה כלום!

יש כבר נזק רציני לרכב ואני לא יודע מה לעשות...מבחינתו הוא יכול להמשיך עם זה ולהחריב לי את כל הרכב...מה עושים ?

אני כבר לא מאמין בחוק! והגיע הזמן לפתור את זה בדרך אחרת...

אשמח לעצות, כל עזרה תתקבל בברכה...

המון אפליקציות לאייפון מדהימות בעברית

אפליקציות iPhone apps בחנות האמריקאית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הרכב חשוב לך ממליץ לך לקנות מצלמה ולכוון אותה על הרכב, לאחר שיהיה לך תיעוד של השכן הורס לך את

האוטו תיגש לבית משפט.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

תקנה מצלמה ותתעד אותו עושה את זה כמה פעמים. תבוא אם זה למשטרה, אחרי שהם יסרבו לפתוח תיק תשלח לו מכתב עם איום על תביעה משפטית במקרה ולא ישלם את הנזקים (תצרף נניח מסמך שמעיד על סכום הנזקים), תגיד שיש בידך הוכחות שהוא הורס את הרכב שלך על בסיס קבוע, אם הוא לא יגיב תפנה לבית משפט. כמובן שעד שתגיע בפועל לשימוע בבית משפט, סביר להניח שהרכב שלך יהיה כולו שריטות, ולכן אולי כדי שתחפש מקום חניה אחר (במרחק הליכה מהבית). עצוב אבל זה החוק בארץ.

סביר להניח שזה מה שאני הייתי עושה במסגרת החוק. אבל בוא נחכה ונראה מה לאנשים עם יותר ניסיון יש להגיד.

פורסם
אם הרכב חשוב לך ממליץ לך לקנות מצלמה ולכוון אותה על הרכב, לאחר שיהיה לך תיעוד של השכן הורס לך את

האוטו תיגש לבית משפט.

איפה אני יכול למצוא מצלמה כזו והאם אתה מתכוון למצלמה שמצלמת על כרטיס זכרון או ישירות למחשב בבית (אם זה אפשרי בכלל) ?

פורסם

אם אחד מקירות הבית צופה לחניה, קנה משהו כזה: http://www.dealextreme.com/p/wireless-300k-pixels-ccd-outdoor-waterproof-ip-cctv-camera-with-24-ir-led-night-vision-44329

ותתקין על הקיר (ואם לא, תמצא קיר אחר ותפרוש אליו נקודת חשמל).

המצלמה צריכה הספקת חשמל קבועה וחיבור רשת/WIFI למחשב כדי לשמור את המידע.

תנסה להסתיר אותה כדי שהשכן לא יפחד לחזור ותוכל לתפוס אותו על חם.

מצלמה נטענת לא תחזיק לך יותר מ-3 שעות, בטח שלא לילה שלם.

פורסם

יש מצלמות נטענות שמקליטות ברגע שמזהות תנועה

וככה אמורות להחזיק יותר לא?

ואפשר להתקין בתוך הרכב , מי שיתקרב וישרוט יתפס בעדשה

ואולי תיכתוב פתק חמוד:

שכן יקר, תודה לך על דבקותך במשימה שבזכותה הצלחתי לתעד אותך בביצוע המעשה- חייך אכלת אותה! :snipersmi

התביעה בדרך, נא הכן את חפיסת המזומנים להרפתקה הקרובה......

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עם הוא יתקין בתוך הרכב איך הוא יצלם 360 מעלות? הוא רשם בפירוש שהנזק בכל מיני מקומות, כמו שאמרו תצלם את המעשים, אל תתריע לו שיש מצלמה, תתקן אצל הפחח הכי מקצוען שתמצא, הסכום על התיקונים יחכו לו בדואר, ככה הוא ילמד לקח ולא יחזור על זה שנית

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חייב תיעוד שלו עושה את זה...הבעיה שאני לא יודע איך לעשות את זה הכי יעיל :x

לחכות כל לילה במארב על הרכב זה קצת בעייתי כי לא ידוע מתי הפעם הבאה שהוא יעשה את זה וגם לא השעות.

אני מאמין שרק 2 מצלמות בתוך הרכב או מצלמה חיצונית יכולים לעזור כאן, מישהו מכיר מצלמות לתוך הרכב יעילות במקרים כאלו ?

* מרגיש כמו סיוט שלא נגמר, מה רוצה ממני החלאה הזה...לא עשיתי רע לאף אחד... :evil: הורס לי את הרכב 120 אש"ח לזבל

פורסם

מציע לך לגשת להתייעץ בחנות המתמחה במצלמות אבטחה ומצלמות נסתרות (הקש בגוגל ותמצא המון חנויות). הם יוכלו להתאים לך מצלמה מתאימה מבחינת נוחות שימוש ותקציב.

פורסם

כמה החניה רחוקה מהבית?

מצלמת אבטחה דורשת סה"כ 12V.

לא אמור להיות סיפור לעביר כמה מטרים של כבל דק (אפילו כבל טלפון דקיק יספיק כאן) כדי להגיע לחניה.

פורסם

תשמע , אם אתה רוצה שהוא ישלם על מה שהוא עשה , צריך לראות את כל המעשה כולו ללא שום אפשרות מבחינת העורך דין שהוא ישכור שאולי זה לא הוא .

ובגלל זה , אתה חייב מצלמה חיצונית שתשקיף על האירוע במלואו + מצלמה בתוך האוטו שתראה את הפנים שלו .

אני במקומך כבר ממזמן מחליף איתו כמה מילים .

• תוכן חדש...