Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מאזדה לאנטיס 1600 2003

נזילת שמן עתיקה בחיבור מנוע-גיר (כל זאת לפי מכונאים)

הם מדברים על שתי אפשרויות

1. שזה רק בקרטר סה"כ 784 ש"ח עבודה+2 אטמי אגן

2. מנוע-גיר (רשמו בהצעה: מכלול לתמסורת אוט.פ/ה הזרקה אלק.אוט RE&9 + מח שמן + שמן ATF M-5S - 1714 ש"ח

מה הדרך הנכונה להתנהל לפתרון הנכון ומציאת מוסך מתאים באיכותו ובמחיריו

תודה לעונים

פורסם

לרוב ההזעה היא מהאגן שמן ישנם 2 אטמים קטנים מגומי כאשר הם נסדקים דרכם השמן פורץ החוצה, ורבה סתם מורידים גיר ומחליפים מחזיר שמן ואחר כך מגלים ששוב יש הזעת שמן.

784ש"ח לפירוק אגן השמן זה יקר מאוד לדעתי המחיר במוסך לא מורשה מטעם היבואן יעלה לך גג 400ש"ח כולל סיליקון איכותי והאטמים המיוחדים בקצות האגן, זה אטם בצורת חצי ירח.

אי אפשר לבדוק את זה חד משמעי כי מיקום ההזעה די בעייתי ולכן מנסים מהקל לכבד, למרות שלפרק גיר ברכב הזה לא הרבה זמן.

פורסם

תודה על המהירות. הנזילה מאוד קטנה וכך אמרו במוסך מורשה שלהם מאז שקניתי ובטח לפני זה גם שלפני שנתיים וחצי, כמה יעלה הוגן בערך לעבודת פרוק הגיר?

פורסם
שלום רב,

מאזדה לאנטיס 1600 2003

נזילת שמן עתיקה בחיבור מנוע-גיר (כל זאת לפי מכונאים)

הם מדברים על שתי אפשרויות

1. שזה רק בקרטר סה"כ 784 ש"ח עבודה+2 אטמי אגן

2. מנוע-גיר (רשמו בהצעה: מכלול לתמסורת אוט.פ/ה הזרקה אלק.אוט RE&9 + מח שמן + שמן ATF M-5S - 1714 ש"ח

מה הדרך הנכונה להתנהל לפתרון הנכון ומציאת מוסך מתאים באיכותו ובמחיריו

תודה לעונים

מאיפה בארץ?

אני הייתי הולך למכון גירים אוטומטיים ולא למוסך.

תן מיקום ונוכל להפנות אותך למומלצים וטובים.

בהצלחה.

פורסם

הי, אז יש לך מכוני גירים לתת לי? הנזילה מתגברת בגלל שנוסע רחוק, התחלתי לראות עשן של השמן נשרף על האגזוז,

או מוסך מתאים

תודה

• תוכן חדש...