Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS מומלץ לפנסיונרית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אמא שלי פנסיונרית, והגיע הזמן שהיא תתחיל לנסוע קצת יותר עם הרכב שלה (שעשה רק 4000 ק"מ בשנה :lol: ). המחירים של הGPS כאן גבוהים מאוד :shock:

אני מחפש לה GPS עם מסך גדול (5 אינץ', לא למטה מזה). מסתבר שמכשירים עם מסך בגודל הזה מתחילים לעלות אלפי שקלים. אמנם עשיתי חיפוש ונתקלתי בשרשור של GPS עד 500 שקל, אך לא מצאתי שם תשובות חד משמעיות לגבי האיכות של המוצר והאם הוא מחזיק מעמד בצורה טובה. אני מחפש מכשיר שיכול לתת פקודות קוליות בעברית, להתעדכן עם מפות שניתן להוריד מהאינטרנט (איכשהו :) ) ובעיקר שיהיה פשוט להפעלה ועם תפריטים בעברית.

תודה רבה,

מתן.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי טוב לצייד אותה עם סמארטפון וWaze.

דובר עברית

תמיד מתעדכן מהאינטרנט - כולל דיווחי תנועה.

תפריטים מצויינים (במיוחד בגירסאת 3.0 ומעלה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני התאכזבתי מה-Waze - די סיבך אותי באיזור ים המלח.

אם היא כל כך זקוקה למכשיר ניווט - כנראה עדיף לעשות מנוי בחברת הסלולר. לי, למשל, יש מנוי לניווט באורנג' בחיוב זיכוי כך שאיני משלם תמורתו. מצד שני אני גם לא משתמש בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים, תודה על ההצעות וההע(א)רות אך כפי שרשמתי- מסך של פחות מ5 אינץ' לא יעשה את העבודה כיוון שהוא לא נוח לה, שלא לדבר על העובדה שעם סמארטפון היא לא תצליח להסתדר. בנוסף, לא תמצאו פלאפון עם מסך בסדר גודל שכזה, כך שכל ההצעות של הWAZE למיניהן נפסלות. ראיתי מהשרשור של הGPS שהזכרתי מקודם שרכשו בEBAY מכשיר סיני. האם ניתן לתכנת מכשיר שכזה לתפריטים בעברית או לשים עליו תוכנת GPS בעברית כולל הכוונה בעברית?

האם השקעה ב GPS עלום שם יכולה להחזיר את עצמה או שעדיף להתרחק מזה?

פורסם

אני מרשה לעצמי להפנות אותך לשרשור הזה.

כן, המכשיר מוכיח את עצמו, ועומד בכל הדרישות שהעלת.

מבחינתי, אם הוא מתקלקל מחר, אני מזמין אותו שוב. במחיר שלו, הוא כבר עשה את שלו.

כמה וכמה חברי פורום רכשו אותו, ואני כבר קניתי 5 כאלה לקרובים וחברים.

פורסם

מחזק את קודמי :) אחלה מכשיר שבעולם,מעוברת למהדרין,לא מאכזב.

מתן,אם תקנה משם,תטמטם את הצ'אט שיתנו לך קופון הנחה (תמיד יש).

האחרון שקניתי וקבלתי חודש שעבר עלה אחרי הכל 67$,מיותר לציין שלא שילמתי לא מע"מ ולא מכס כשהגיע :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בדקתי את השרשור, נראה GPS לא רע בכלל. אשמח לקבל הכוונה איך לעדכן מפות (או ליתר דיוק-איך משיגים אותן מעודכנות :roll:).

פורסם

לא הבנתי על מה מדובר,כי השירשור ההוא מפנה לעוד שירשורים,אז מישהו יכול להיות צדיק

ולרשום את הדגם המדוייק המומלץ ? (אם יש קישור לזאפ אז בכלל טוב) ,תודה.

פורסם
אני מרשה לעצמי להפנות אותך לשרשור הזה.

כן, המכשיר מוכיח את עצמו, ועומד בכל הדרישות שהעלת.

מבחינתי, אם הוא מתקלקל מחר, אני מזמין אותו שוב. במחיר שלו, הוא כבר עשה את שלו.

כמה וכמה חברי פורום רכשו אותו, ואני כבר קניתי 5 כאלה לקרובים וחברים.

שאלה לרוכשים, בעיקר ל PASAT04 קראתי את הביקורת שלך לגבי התרעות על מצלמות מהירות/רמזור ואני מבין שזה לא עובד חלק, אבל האם אפשר להגדיר את המכשיר יותר טוב ולהשתמש במכשיר גם כאמצעי התרעה (בהנחה שיש קובץ מעודכן) ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
בדקתי את השרשור, נראה GPS לא רע בכלל. אשמח לקבל הכוונה איך לעדכן מפות (או ליתר דיוק-איך משיגים אותן מעודכנות :roll:).

אתה מחליף 2 קבצים ב2 תיקיות ייעודיות וזהו :)

http://dl.dropbox.com/u/9407297/Israel.poi

http://www.mediafire.com/?h3o6vd1773jw1ob

קרדיט לאספאסף כמובן :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הזמנת מ PANDAWILL בסוף? אם כן,קיבלת קופון? או שהלכת על מחיר "RETAIL" ללא הנחה?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

טוב, ה GPS נרכש וקיבלתי קופון הנחה עבורו של 5 אחוז (בערך 3 דולר). סה"כ רכישה 74 דולר.

תודה לezuf ולasafasaf על העזרה. מה הצפי להגעה, ואם כבר-האם אצטרך לשלם מכס או מס כלשהו?

• תוכן חדש...