Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור אחד שמשמש כ"יד ימינו" של מנהל מרלו"ג עירוני גדול אני יכול להגיד לכם שבשעת מצוקה יש מי שדואג לכם. כל פרט, מהגדול (מחסה וכו') עד להכי קטן (מטעני פלאפונים מכל הסוגים) - דואגים לכם. כל הזמן אנחנו מנסים לראות מה קורה בשוק על מנת לקנות בזמן הנכון וכיום אני יכול להגיד שאם חס וחלילה יקרה משהו בימים הקרובים (לצורך הדוגמא) - יש אספקה ארוכה למספר רב מאוד של תושבים לכל צריכתם.

בנוסף לכך בהשתלמות מטעם מקום העבודה הסבירו לנו על הBOB שציינו פה מעלי מספר פעמים - חשוב מאוד. מלבד מסמכים ודברים רפואיים המלצה חמה נוספת היא חזיז/רימון עשן/זיקוק. הראו לנו כל מיני סימולציות ומקריים אמתיים שהדבר היה חיוני.

דבר נוסף, במידה ואתה חולה במחלה כלשהי הייתי ממליץ להכין צמיד אלסטי עם כתוביות של המחלה שלך. רצוי בכמה שיותר שפות.

ואם אתה מעכשיו כ"כ לחוץ, הייתי ממליץ לקחת כמה כדורי ווליום למקרי חירום :wink:

האם אזרח רגיל יכול להשיג רימון עשן?

בגלל 0 ידע בנושא הזה, אני באמת לא רוצה להיות מופתע ע"י משהו שלא חשבתי עליו בכלל. סתם לדוגמא, אנשים בדרום הארץ חיים כל יום בסכנה שיאבדו את הבית שלהם, אז לפחות שישמרו העתק מסמכים במקום אחר כלשהו.

כמו שהזכירו פה את השריפה בכרמל, גם הם בטח לא חשבו שזה יקרה להם. אני לא הולך להסתובב עם תיק מוכן בכל מקום, אבל יש דברים היגיוניים שאני כן אעשה ובשביל זה פתחתי את השירשור, כדי שהמידע יזרום ואני אחליט בשביל עצמי מה אני כן מכניס לרשימת מוכנות ומה לא. אני לא מכין את עצמי למלחמה נגד זומבים, אבל ברגע האמת אני לא רוצה להצטער על זה שלקחתי "כדורי הרגעה פעמיים ביום" במקום פשוט להיות מוכן לכל מקרה.

אני בהחלט מודה לכל העונים בשרשור, וכמובן אני מחפש ברשת לפי מילות המפתח שנתתם פה.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזוב שטויות, כ-ל מה שאתה צריך בשעת משבר שכזו מוצג בסרטון הבא. אם אתה באמת רוצה לשרוד במקרה ו.. חובה להצטייד בכל האמצעים המוצגים. חשוב גם לשאת אותם עליך, הרי מה תעשה אם יקרה משבר כשאתה בעבודה??

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=EV6zREG3u0Q

במידה הוא רציני - חי בסרט זה אנדרסטייטמנט בשבילו

קשה לי מאוד להאמין שהוא מסתובב עם כל המשקל הזה עליו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה מוכן להסביר ?

מפאת בטחון שדה ורצון לשמור על יתרון ההפתעה אני מעדיף לא לשטוח את איך אני חושב שהדברים יראו, צריך רק לזכור שיש לישראל עוד לא מעט מדינות ידידותיות פרט לארה״ב ואנחנו לא צריכים להסתמך על מדינות כאלה ואחרות שיתנו לנו ״שמיים פתוחים״, צה״ל כבר הוכיח בעבר שכשהוא צריך שמיים פתוחים הוא יודע לקבל את זה בלי בקשות מיוחדות, מקסימום מאתרים בשטח מיכל דלק נתיק לאחר המשימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמע, אחרי שראיתי איך המדינה "טיפלה" באסון הכרמל, ואחרי שאני רואה את מדיניות ה"יהיה בסדר" ,אז אני מאד מוטרד...

הכל פה במדינה חפיף,וללא העזרה של ארה"ב מי יודע איפה היינו...

פורסם
במידה הוא רציני - חי בסרט זה אנדרסטייטמנט בשבילו

קשה לי מאוד להאמין שהוא מסתובב עם כל המשקל הזה עליו

מהלינק הזה הגעתי

חבורה של מטורפים !

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

רק אני חושב שהם מטורפים?:shock:

אפילו הכלב צועק עליהם

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

בסדר, לא סתם אומרים in soviet russia... :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.