Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש בגוגל תכולות של תיק שנקרא bail out bag, או BoB. התיק מכיל כעקרון את מה שצריך אדם להשרדות במצבי חירום של עד 72 שעות.

אני חושב שזה חכם לארגן בבית ציוד ומזון לשעת חירום, מסמכים כמו שציין ספריאל וכן נוהל חירום ליקיריך - איפה חוברים אחד לשני כשאין תקשורת.

מצד שני לא להכנס לפניקה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שמשמש כ"יד ימינו" של מנהל מרלו"ג עירוני גדול אני יכול להגיד לכם שבשעת מצוקה יש מי שדואג לכם. כל פרט, מהגדול (מחסה וכו') עד להכי קטן (מטעני פלאפונים מכל הסוגים) - דואגים לכם. כל הזמן אנחנו מנסים לראות מה קורה בשוק על מנת לקנות בזמן הנכון וכיום אני יכול להגיד שאם חס וחלילה יקרה משהו בימים הקרובים (לצורך הדוגמא) - יש אספקה ארוכה למספר רב מאוד של תושבים לכל צריכתם.

בנוסף לכך בהשתלמות מטעם מקום העבודה הסבירו לנו על הBOB שציינו פה מעלי מספר פעמים - חשוב מאוד. מלבד מסמכים ודברים רפואיים המלצה חמה נוספת היא חזיז/רימון עשן/זיקוק. הראו לנו כל מיני סימולציות ומקריים אמתיים שהדבר היה חיוני.

דבר נוסף, במידה ואתה חולה במחלה כלשהי הייתי ממליץ להכין צמיד אלסטי עם כתוביות של המחלה שלך. רצוי בכמה שיותר שפות.

ואם אתה מעכשיו כ"כ לחוץ, הייתי ממליץ לקחת כמה כדורי ווליום למקרי חירום :wink:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קח מעדר.

תתחיל לחפור.

בערך 50 מטר לעומק.

תכין חדר עם הרבה אוכל לשנתיים בערך ועם גנרטור וטיהור לחמצן.

אחרי שתצא לדעתי לא תהיה קליטה בסלולארי.

פורסם
מבלי לפתוח דיון ארוך יותר מדיי, אני חושב שאם ישראל תהיו זו שתתחיל במתקפה,זה עלול להסתיים לא טוב עבורנו.

וכן,אני סומך על הצבא שלנו,וכן גם האמריקאים יעזרו, אבל זה לא מריח טוב...יש לי הרגשה שכל מדינות יושיטו יד לאירנים וינצלו

את המצב לרעתנו.

לפותח השירשור, חוץ ממקלט במצב סביר,אני לא חושב שצריך משהו מעבר.

אני חולק עלייך.

כרגע עושה רושם שהאמריקאים מתרחקים מהבעיה האיראנית, זה לא מפתיע, הם תמיד עשו זאת בין אם במלחמת העולם ובין אם בהפצצת הכור הסורי.

את התמיכה והסיוע הפעם נקבל דווקא ממדינות ערביות, אם לדייק- סעודיה ויתר נסיכויות המפרץ שיעניקו לנו שמיים פתוחים ואולי אפילו אישור לנחות בשטחם, יש להם אינטרס אפילו גדול משלנו להסיר את האיום האיראני.

המדינות הערביות מסביבנו לא יצורפו לחגיגה מכיוון שהן שקועות בבוץ של עצמן, מצרים עדיין מתהפכת, סוריה לקראת נפילת אסד, בתוך לבנון יש משבר עמוק עם חיזבאללה שגם מתרחק מסוריה בגלל המהומות.

מצד שני, אנחנו לא מטומטמים, ישראל לא תשלח להתקפה את כל השחקנים ותשאיר שוער לבד בשער.

אבל, אני מהמר על הפתעה בנוגע להתקפה על איראן, היא תצא לפועל, לא כמו שכולם חושבים.

לפותח השרשור, תיהיה רגוע, תצטרך רק מיגון סטנדרטי נגד קסאמים וגראדים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ב 1990 זה היה סתם טילים ..

מה שיעוף עלינו בקרוב זה טיל עם ראש אחר לגמרי, נייר דבק כבר לא יעזור נגד כמה עשרות אלפי מעלות חום :)

* למען הסר ספק הכתוב נאמר בצחוק :lol:

פורסם

1. כרטיסי טיסה לנשים וילדים.

2. תיק מילואים (יש מוכן תמיד).

זהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתור אחד שמשמש כ"יד ימינו" של מנהל מרלו"ג עירוני גדול אני יכול להגיד לכם שבשעת מצוקה יש מי שדואג לכם. כל פרט, מהגדול (מחסה וכו') עד להכי קטן (מטעני פלאפונים מכל הסוגים) - דואגים לכם. כל הזמן אנחנו מנסים לראות מה קורה בשוק על מנת לקנות בזמן הנכון וכיום אני יכול להגיד שאם חס וחלילה יקרה משהו בימים הקרובים (לצורך הדוגמא) - יש אספקה ארוכה למספר רב מאוד של תושבים לכל צריכתם.

זה נכון בתיאוריה. במציאות בשאת חירום העובדים בורחים ואין מי שיתפעל את המערכת (ע"ע צפת במלחמת לבנון השנייה).

מה שכן, חוץ מאמצעי תיקשורת במקלט וקצת מים וחטיפים לא צריך להכין כלום. גם כרטיסי טיסה אין מה להכין כי לאן בדיוק נברח?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איראן היא נמר של נייר. תזכרו בהבטחות של סדאם חוסיין לפני הפלישה לעיראק ב 2002 (או 2003?).

בפועל הצבא שם לא החזיק מעמד יותר משבוע, ציוד לחימה מיושן, מוטיביציה 0 להילחם. כנ"ל באירן, השלטון שם שולט ברחוב בכח הזרוע, 90% מהאזרחים מייחלים לסופו, רוב אנשי הצבא משרתים בו בשביל להביא אוכל הביתה ולהיות מוגנים מרדיפות של הממשל.

ברגע שהשלטון יחלש או יוחלש על ידי גורם חיצוני, תראו איך מגדל הקלפים מתמוטט.

ביחד עם כל זה, יפלו פה טילים, להערכתי הרבה יותר מב 2006. שווה להכין תיק עם דברים נחוצים לכל צרה, ובכל מקרה לדעתי הטילים יכוונו למרכזי הערים לבסיסים הגדולים ולמתקנים האסטרגיים. ככה שההגנה הכי טובה תהיה לעבור לשבועיים לאיזה ישוב קטן ומרוחק.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אבל, אני מהמר על הפתעה בנוגע להתקפה על איראן, היא תצא לפועל, לא כמו שכולם חושבים.

אתה מוכן להסביר ?

פורסם

עזוב שטויות, כ-ל מה שאתה צריך בשעת משבר שכזו מוצג בסרטון הבא. אם אתה באמת רוצה לשרוד במקרה ו.. חובה להצטייד בכל האמצעים המוצגים. חשוב גם לשאת אותם עליך, הרי מה תעשה אם יקרה משבר כשאתה בעבודה??

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=EV6zREG3u0Q

• תוכן חדש...